כן למושאלים
|
05-Sep-2017, 20:53
הודעה: #151
|
|||
|
|||
RE: כן למושאלים
(05-Sep-2017 18:28)אלדד כתב: מכבי נתניה משאילה שישה שחקנים צעירים לקבוצות מהליגה הלאומית וליגה א': ניסן דנון להפועל קטמון, ניר עזריה להפועל נצרת עילית, סייף פאדול לעירוני נשר, אילון ירושלמי להפועל חדרה, תומר ליטבינוב לעמק הירדן וניב שראל לבית"ר כפר סבא.ההשאלות לקבוצה בליגה הלאומית היא טובה ותתן לשחקן סיכוי להתפתח, אבל שחקן שהולך לשחק בביתר כפר סבא שהיא קבוצת חובבים פלוס או לעמק הירדן שאף אחד ממש לא יראה אותו שם בעצם מוותר בערך על הקרירה שלו לא הגיע משם אף פעם שום שחקן לשום מקום ג'בארין אמנם ירד לליגה א אבל עדיין בקבוצה נורמלית יחסית, חבל שלא התאמץ לשחק בלאומית הוא אחד מאלה שעוד היה יכול לחזור. Sent from my SM-G935F using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
05-Sep-2017, 20:59
הודעה: #152
|
|||
|
|||
ניסן דנון זה השאלה ?
|
|||
05-Sep-2017, 21:17
הודעה: #153
|
|||
|
|||
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
05-Sep-2017, 22:20
הודעה: #154
|
|||
|
|||
גם לי אגמי...חתם ברמת השרון
|
|||
05-Sep-2017, 23:33
הודעה: #155
|
|||
|
|||
אוהב פרי. יוגין אנסה. צליל חתוכה.אנס דבור. שמות מעניינים יש בלאומית.
Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
07-Sep-2017, 9:58
הודעה: #156
|
|||
|
|||
(04-Sep-2017 12:10)אייל ס כתב: מבין את הטוענים ששחקנים זרים לא אמורים לשבת על הספסל,בואו נסכם בסוף העונה תפקיד תפקיד ושחקן שחקן ונבחן את התוצאה הכוללת. בוקר טוב, אייל כתבתי על זה לפני חודש, שאנחנו לא צריכים שישיה זרים באופן כללי, ובאופן ספציפי - לא צריך את קוגבינייה וריביירו ביחד. כשכתבתי את זה קיבלתי תגובות של "אתה מגזים" "זה בסדר" "חשוב שיש להם פוטנציאל, "מה זה משנה אם זר על הספסל או ישראלי"... אני שמח לראות שהחשיבה משתנה, כי נעשתה כאן טעות במחשבה על הסגל, ואני מתבאס מזה כי אני בטוח שניצול נכון יותר (לדעתי) של התקציב המכובד שהעמדת לרשות הצוות המקצועי היה מעמיד אותנו בנקודת פתיחה אחרת. הניצול המוטעה בא לידי ביטוי גם בחוליית ההתקפה, שם יש המון שחקנים על מעט תפקידים פנויים... זהו, סתם חבל לי, כאוהד, ושיתפתי במחשבות כבר אז... עדיין מקווה שהכל יסתדר לטובה, ונצליח להעביר עונה שקטה באמצע, מבלי להקלע למאבקי תחתית (למרות שקשה לי להאמין שנצליח בכך) |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים