בן מלכה
|
14-Feb-2014, 21:02
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: בן מלכה
אני לא אוהב לראות שחורות אבל ההגנה שלנו לא מתואמת כבר תקופה ארוכה. הפעם להבדיל היה לסופר משחק הכי טוב העונה. אדון פרץ חלש מאד, ושוב אמצע אמצע אמצע אין לנו שליטה באמצע. שליו מאד חלש אפשר להגיד לו שלום בסוף העונה וגם לעידן שריקי שמשום מה נראה שפוף...
חבל לי על קובי חסן שמתבזבז בקבוצה הזאת |
|||
14-Feb-2014, 21:22
הודעה: #12
|
|||
|
|||
בן מלכה היה הכי טוב על המגרש. גם קאיודה היה טוב מאוד.
"כל החיים בלב את אלופה" |
|||
The following 1 user Likes yaron73's post: תומר חרוב (1414-0202-2014201420142014) |
14-Feb-2014, 21:32
הודעה: #13
|
|||
|
|||
אייל למה לא סיפרת לנו שאח של בן משחק אצלך בנוער כמושאל ממכבי חיפה?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
14-Feb-2014, 21:36
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Feb-2014 על ידי 21:37 זיו פלם.)
הודעה: #14
|
|||
|
|||
בן מלכה | |||
14-Feb-2014, 21:44
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Feb-2014 על ידי 21:47 טל.מ.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
בן מלכה
(14-Feb-2014 21:22)yaron73 כתב: בן מלכה היה הכי טוב על המגרש. גם קאיודה היה טוב מאוד. מוקדש לאופיר .. לא הייתי במשחק אני ניזון מהאינטרנט .. כל הכבוד למזרחי על השינוי בחשיבה . צלישר ופרץ לא אלה שיניעו את הקישור . שמח שבן מלכה קיבל הזדמנות להוכיח ובעיקר שקיודה פתח וכבש. שם המשחק הוא מהירות והנעת כדור וטוב שמזרחי קיבל כמה נק למחשבה. אכן חבל על קובי חסן ואני מקווה שישולב יותר. בשנה הבאה נצטרך שינוי בכל החלק ההתקפי . אקסברד ממילא לא שלנו וגם אם יש לנו אופציה הוא יותר מחמיץ מאשר כובש. בטח לא חלוץ מוביל. אם קובי בלדב מנהל מחלקת הנוער למה צריך יו״ר (גניש) . זה הכסף של הבעלים, שיעשו רק טוב, אבל למה צריך כל כך הרבה מנהלים ... מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
14-Feb-2014, 21:55
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Feb-2014 על ידי 21:56 Haziz23.)
הודעה: #16
|
|||
|
|||
בן מלכה
קאיודה במשחק ענק במיוחד במחצית הראשונה. למרות שהיו כמה טעויות, אבל כיף לראות מישהו מהיר כזה.
רק לחשוב אם השילוב של המהירות שלו והמסירות של ערן יצאו לפועל.. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
14-Feb-2014, 21:59
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Feb-2014 על ידי 22:03 אופיר34.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אתה יודע, עניין של 10 דקות ולא הייתי מקבל הקדשה ממך.... למרות שבכל מקרה הגיע לי...
בכל מקרה, עוד משחק עם אינספור מצבים בעיקר במחצית הראשונה. משחק שהיה צריך להגמר 6:2 נגמר ב- 1 קטן. אח"כ כולם יגידו כמובן שזה עוד 1:0 מגעיל. אבל לא כך. מחצית ראשונה טובה מאד (בלי ערן לוי ! לכל מעריציו), מחצית שנייה פחות טובה אבל גם בה הגענו ל2-3 מצבים. השחקנים המצטיינים מבחינתי (בסדר הזה) - קיודה ומלכה. קיודה במשך 90 דקות לא הפסיק ללחוץ את היריב ולעשות תנועה. אין אחר במגרש שהגיע לו לכבוש במשחק הזה. לגבי מלכה - משחק פשוט, מוסר מדויק, מוציא קדימה, לא מסתבך. בהחלט הראה ניצוצות של שחקן. אם זה השחקן 50:50 שעליו קבוצה עם שאיפות בליגת העל צריכה לבנות ? לא בטוח, אבל בהחלט שחקן שצריך להלקח בחשבון. לגבי השאר - חסן -באמת עם כל הרצון לשלב ולקדם צעירים (זה לך,חטב), ירין חסן לא יהיה קשר אחורי ברמת ליגת העל. הוא לא מספיק שקט עם הכדור, קצת היסטרי ולא מספיק מדויק. בלם אולי יצא ממנו (אבל גם לא בטוח...). פרץ - זה לא טופי (שלא ברור לי למה לא פתח), אבל היה בהחלט סביר ופינק אותנו עם בישול מצוין בנגיעה אחת מהאוויר (לא כל שחקן יודע לשים כדור כזה על ראש של חלוץ). שלו - פעם ראשונה השנה ששיחק במקום הטבעי שלו ולצערי גם בו לא היה בשיאו. אני עדיין טוען שיש לו כדורגל ופשוט נפל על עונה פחות טובה. לא הייתי פוסל אותו. |
|||
14-Feb-2014, 22:06
הודעה: #18
|
|||
|
|||
בן מלכה
(14-Feb-2014 21:59)אופיר34 כתב: אתה יודע, עניין של 10 דקות ולא הייתי מקבל הקדשה ממך.... למרות שבכל מקרה הגיע לי... לגבי טופי נמסר שהוא איחר למקום המפגש ולכן הודח ממהרכב Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
14-Feb-2014, 22:30
הודעה: #19
|
|||
|
|||
Re: RE: בן מלכה
(14-Feb-2014 21:59)אופיר34 כתב: אתה יודע, עניין של 10 דקות ולא הייתי מקבל הקדשה ממך.... למרות שבכל מקרה הגיע לי... הכל בעיני המתבונן Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 |
|||
14-Feb-2014, 22:49
הודעה: #20
|
|||
|
|||
האמת שלא ראיתי מבן מלכה משהו מיוחד, אבל אני עוד לא מצפה ממנו. הוא רק הגיע לקבוצה לפני שבוע והשחקנים צריכים להתרגל אליו. לדוגמא: כשערן לוי מקבל את הכדור, כולם פותחים קדימה בידיעה שיש מי שיראה אותם. צריך לתת לבן מלכה את הזמן להרוויח את האמון של יתר השחקנים בעניין הזה ורק אז לשפוט אותו.
מלבד לרי קיודה, שכבר טענתי שהוא בובה של שחקן וחבל שאנחנו לא מנסים לשחק כדורגל כשהוא על המגרש ורק מנסים ליצור מה שבכדורסל מכנים "מיס-מץ'" בגלל המהירות שלו, לא ראיתי משהו יוצא דופן במשחק הזה. לא היו מהלכי כדורגל קבוצתיים טובים, שחקנים עדיין מחזיקים את הכדור שנייה אחת יותר מדי גם כשברור לאיפה הכדור צריך ללכת ואנחנו לא יודעים להתקיף בהנעת כדור מסודרת, כשכל הקבוצה לוחצת את היריבה לשטח שלה. [img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img] |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים