שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
יש השואלים
19-Jun-2017, 6:58
הודעה: #31
RE: יש השואלים
תשאיר מספר טלפון ונדאג ש"לאן" יחזרו אלייך

(18-Jun-2017 22:03)חזום חזום כתב:  אפשר פרטים איך מזמינים חולצות למי שכבר הזמין מנויים. משום מה לא מצאתי בלאן

Sent from my A0001 using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
19-Jun-2017, 7:37
הודעה: #32
אייל עוד שאלה בבקשה אם אפשר
נגיד שהלכנו על בלם או חלוץ ומתברר שזה לא זה
האם נשאר משהו מהתקציב לשינויים בינואר ?
ונגיד שהכל הולך מצוין כל שחקן שבחרנו יהלום , והנה לקראת ינואר מתברר שלקבוצה ישראלית או זרה משחררים שחקן שלא רוצה להמשיך בקבוצה ולגבינו זאת מציאה נאמר לדוגמא צעיר כשרוני , האם יש אפשרות לכך ?
19-Jun-2017, 8:24
הודעה: #33
יש השואלים
למה ביוני אתה מוטרד ממה שיהיה בינואר ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
19-Jun-2017, 9:04
הודעה: #34
(19-Jun-2017 7:37)זאב רווח כתב:  אייל עוד שאלה בבקשה אם אפשר
נגיד שהלכנו על בלם או חלוץ ומתברר שזה לא זה
האם נשאר משהו מהתקציב לשינויים בינואר ?
ונגיד שהכל הולך מצוין כל שחקן שבחרנו יהלום , והנה לקראת ינואר מתברר שלקבוצה ישראלית או זרה משחררים שחקן שלא רוצה להמשיך בקבוצה ולגבינו זאת מציאה נאמר לדוגמא צעיר כשרוני , האם יש אפשרות לכך ?

אייל עוד שאלה בבקשה אם אפשר
נגיד שהחולצות משחק שבחרנו עשויות מחומר מגרד ולא נוח, האם נשאר משהו מהתקציב לשינויים בינואר ? ונגיד שהחולצה דווקא מצויינת, אבל יש עיצוב חדש ממש מגניב, האם יש אפשרות לכך?

מפגר אבל אופטימי
19-Jun-2017, 9:59
הודעה: #35
אריאל עונה חולפת לא התחזקנו בינואר למרות שהיה מתוכנן מראש אבל בגלל שהמצב היה מצוין לא היה צריך להתחזק וזה מצוין .
העונה מישהו יכול לדעת איך הענינים יתפתחו ? איך תהיה הגרלת המשחקים ? לכן חשוב שיהיה תקציב בטחון על כל מצב ואולי תהיה הזדמנות ? אז שווה לשמור משהו ....ואם לא השתמשנו אז הרווחנו

מה קשה להבין ? בחיים צריך לקחת כמה שיותר בחשבון כדי לא להיות מופתע בהמשך
19-Jun-2017, 10:26 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Jun-2017 על ידי 10:29 אריאל.)
הודעה: #36
כמה הערות...
מאיפה אתה יודע אם היה מתוכנן או לא מתוכנן להתחזק בינואר שנה שעברה? ראית את התקציב המתוכנן? את התקציב "המקורי" או התקציב "על שינויו"?
למה אתה חושב שאייל צריך לשתף פה את התוכניות התקציביות (ומקצועיות) בפורום שפתוח לכל, כולל סוכנים, שחקנים, בעלים של קבוצות אחרות?
אתה בדיוק הסיבה שאני חושב שהפתיחות של אייל מוגזמת.
יש הבדל בין לשתף מי חתום ומי לא, איזה תפקידים המועדון מחפש ומה תהיה מדיניות המנויים וההושבה לבין מבנה התקציב, מקורותיו ואחרים.

ביננו, אתה לא מפגר כמו שאתה מתאמץ להציג את עצמך, מידי פעם "מתפלק" לך הודעה שמרמזת שיש משהו חץ מקש בין האוזניים, העדת על עצמך שהיה לך פעם אתר אינטרנט כסוג של כתב...
אתה לא מזדהה, אתה מנסה לחלץ מידע שאוהד לא צריך לדעת, אתה אינטרסנט שצריך להיזהר ממנו כמו מאש
וכל זמן שלא תזדהה, אתה סוס טרויאני

מפגר אבל אופטימי
19-Jun-2017, 11:07 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Jun-2017 על ידי 11:11 עידן444.)
הודעה: #37
יש השואלים
אני מאוד שמח שאייל כאן ומשתף אבל בהחלט יש סיכוי שאריאל צודק ולאייל כדאי להקשיב לו כחבר דירקטוריון מוערך- ולשתף פחות באופן קבלת ההחלטות(ולתת תגובה לידיעה כזו או אחרת אם היא נכונה או מומצאת) למרות שאני מבין שזה מאוד מדגדג ואייל משקיע המון מאמץ בעניין של תאום ציפיות והסבר הקו שהמועדון בחר בו- קו שאני אישית תומך בו ב 100% גם במחיר של קבוצה שהיא מעט בוסרית.
אם מכבי נתניה תהיה מורכבת בעונה הבאה מגיא גרוס, אביב אברהם, דן גלזר(עם הסדר קבע), עלי מוחמד, דידייה קוגבנייה, דיא סבע, שון ויסמן ועדן שרם- גם אם חלקם בוסריים אין לי ספק ששנתיים-שלוש מהיום- אם הם לא יעברו לאירופה או לארץ תמורת סכומים שאי אפשר לסרב- הם יובילו את הקבוצה לצמרת ואם המועדון גם יצליח בנושא הזרים- גם לצמרת הגבוהה.
לצורך העניין קבוצה שתהיה בנויה על דקל קינן, בן בינימין, יובל שבתאי, יוסי בניון וברק יצחקי כנראה תהיה יותר יציבה ובטוחה ותמכור יותר מנויים, אבל אין לה שום אופק ועתיד כפי שיש לקבוצה הראשונה.
ההווה של מכבי נתניה הוא בינוני כך או כך.
אני רוצה אופק. אני רוצה חשיבה קדימה. אני רוצה דרך. וזה הכיוון לדעתי.

The following 2 users Like עידן444's post:
Baranes (1919-0606-2017201720172017), אלדד (1919-0606-2017201720172017)
19-Jun-2017, 11:12
הודעה: #38
יש השואלים
(19-Jun-2017 11:07)עידן444 כתב:  אני מאוד שמח שאייל כאן ומשתף אבל בהחלט יש סיכוי שאריאל צודק ולאייל כדאי להקשיב לו כחבר דירקטוריון מוערך- ולשתף פחות באופן קבלת ההחלטות(ולתת תגובה לידיעה כזו או אחרת אם היא נכונה או מומצאת) למרות שאני מבין שזה מאוד מדגדג ואייל משקיע המון מאמץ בעניין של תאום ציפיות והסבר הקו שהמועדון בחר בו- קו שאני אישית תומך בו ב 100% גם במחיר של קבוצה שהיא מעט בוסרית.
אם מכבי נתניה תהיה מורכבת בעונה הבאה מגיא גרוס, אביב אברהם, דן גלזר(עם הסדר קבע), עלי מוחמד, דידייה קוגבנייה, דיא סבע, שון ויסמן ועדן שרם- גם אם חלקם בוסריים אין לי ספק ששנתיים-שלוש מהיום- אם הם לא יעברו לאירופה או תמורת סכומים שאי אפשר לסרב- הם יובילו את הקבוצה לצמרת ואם המועדון גם יצליח בנושא הזרים- גם לצמרת הגבוהה.
לצורך העניין קבוצה שתהיה בנויה על דקל קינן, בן בינימין, יובל שבתאי, יוסי בניון וברק יצחקי כנראה תהיה יותר יציבה ובטוחה ותמכור יותר מנויים, אבל אין לה שום אופק ועתיד כפי שיש לקבוצה הראשונה.

הכל בהנחה שהפוטנציאל אכן יתממש ואם יתממש, לא ירצה לברוח ״לקבוצה גדולה״...
ולגבי הפתיחות של אייל, מסכים עם אריאל

19-Jun-2017, 11:14
הודעה: #39
(19-Jun-2017 10:26)אריאל כתב:  כמה הערות...
מאיפה אתה יודע אם היה מתוכנן או לא מתוכנן להתחזק בינואר שנה שעברה? ראית את התקציב המתוכנן? את התקציב "המקורי" או התקציב "על שינויו"?
למה אתה חושב שאייל צריך לשתף פה את התוכניות התקציביות (ומקצועיות) בפורום שפתוח לכל, כולל סוכנים, שחקנים, בעלים של קבוצות אחרות?
אתה בדיוק הסיבה שאני חושב שהפתיחות של אייל מוגזמת.
יש הבדל בין לשתף מי חתום ומי לא, איזה תפקידים המועדון מחפש ומה תהיה מדיניות המנויים וההושבה לבין מבנה התקציב, מקורותיו ואחרים.

ביננו, אתה לא מפגר כמו שאתה מתאמץ להציג את עצמך, מידי פעם "מתפלק" לך הודעה שמרמזת שיש משהו חץ מקש בין האוזניים, העדת על עצמך שהיה לך פעם אתר אינטרנט כסוג של כתב...
אתה לא מזדהה, אתה מנסה לחלץ מידע שאוהד לא צריך לדעת, אתה אינטרסנט שצריך להיזהר ממנו כמו מאש
וכל זמן שלא תזדהה, אתה סוס טרויאני

אולי באמת הגיע הזמן שהפרום הזה יהיה סגור רק לחברים רשומים וידועים

שלא תגידו שלא...
19-Jun-2017, 11:23 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Jun-2017 על ידי 11:24 עידן444.)
הודעה: #40
יש השואלים
(19-Jun-2017 11:12)אלון כתב:  
(19-Jun-2017 11:07)עידן444 כתב:  אני מאוד שמח שאייל כאן ומשתף אבל בהחלט יש סיכוי שאריאל צודק ולאייל כדאי להקשיב לו כחבר דירקטוריון מוערך- ולשתף פחות באופן קבלת ההחלטות(ולתת תגובה לידיעה כזו או אחרת אם היא נכונה או מומצאת) למרות שאני מבין שזה מאוד מדגדג ואייל משקיע המון מאמץ בעניין של תאום ציפיות והסבר הקו שהמועדון בחר בו- קו שאני אישית תומך בו ב 100% גם במחיר של קבוצה שהיא מעט בוסרית.
אם מכבי נתניה תהיה מורכבת בעונה הבאה מגיא גרוס, אביב אברהם, דן גלזר(עם הסדר קבע), עלי מוחמד, דידייה קוגבנייה, דיא סבע, שון ויסמן ועדן שרם- גם אם חלקם בוסריים אין לי ספק ששנתיים-שלוש מהיום- אם הם לא יעברו לאירופה או תמורת סכומים שאי אפשר לסרב- הם יובילו את הקבוצה לצמרת ואם המועדון גם יצליח בנושא הזרים- גם לצמרת הגבוהה.

הכל בהנחה שהפוטנציאל אכן יתממש ואם יתממש, לא ירצה לברוח ״לקבוצה גדולה״...
ולגבי הפתיחות של אייל, מסכים עם אריאל

אם מתנהלים נכון והשחקן לא ״בוגד״ בך- גם אם ילך תעשה כסף שיוביל אותך להגדלת התקציב ולהתגלגל כמועדון בעל נכסים ולא כזה שחי על הקצה כאשר במקביל אתה כל העת מפתח את הנכסים הבאים.
למה אבי לוזון וג׳קי בן זקן עושים את העסקאות הגדולות בכדורגל הישראלי?
כי הם אף פעם לא מוכרים כי הם חייבים. וגם די ברור שהם מוכרים את מי שהם רוצים ולא את מי שהם לא רוצים.
מכבי פ״ת החליטה העונה שהיא רוצה להוציא את דור אלו וההתנהלות שלה, גם המקצועית, היתה מכוונת לכך.
אתה חושב שאת דנינו וקאניוק קבוצות לא רוצות? אני בטוח שכן אבל מכבי פ״ת עוד לא רוצה למכור.
כשהיא תרצה אני מבטיח לך שאתה תרגיש את זה.
מכירת שחקנים במועדון מסודר יכולה למנף אותו ולא בהכרח להקטין אותו.
בעיקר אם הוא מסוגל כל הזמן לייצר תחליפים.

שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים