שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
12-Feb-2014, 12:53
הודעה: #41
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
(12-Feb-2014 12:28)amir כתב:  זאת אומרת אם הבנתי אותך נכון 13 מיליון יש לנו וכדי להגיע ל20 כל אחד מ3 הבעלים צריך לתת את החלק היחסי שלו מ7 מיליון שח ?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

יש למכבי נתניה 2 בעלים,שגב באחוזים גבוהים יותר ומאור באחוזים נמוכים יותר.
להוציא 2 מיליון$ לפילנטרופיה זה לא מעט(בעיקר שזו לא הוצאה מוכרת)גם לבעלי ממון רב.
לא ראיתי הרבה מעשירי נתניה והסביבה שמוציאים סכומים כאלו על הקבוצה(למעשה לא ראיתי אחד...גם לא סכומים נמוכים שבעתיים).
ולכן,כל סכום שיתרם על ידם יתקבל בברכה!
אני מאמין שביום שיתעורר יאמר או שווה ערך וירצה לזרוק שוב מכספו,איש מהם לא יעמוד מנגד.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
12-Feb-2014, 12:59
הודעה: #42
זנ נכון מאוד אבל הכל יחסי לעומת בעלים בקבוצות גדולות ובינוניות פלוס.זה מעט מאוד אתה לא יכול לשים מליון דולר ולצפות להיות בצמרת.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
12-Feb-2014, 15:04
הודעה: #43
(12-Feb-2014 12:59)amir כתב:  זנ נכון מאוד אבל הכל יחסי לעומת בעלים בקבוצות גדולות ובינוניות פלוס.זה מעט מאוד אתה לא יכול לשים מליון דולר ולצפות להיות בצמרת.

2 מיליון$.....או 7/8 מיליון ש"ח(אנחנו לא עושים את החשבון לכמה חלקים נחלקת העוגה)...
ולגבי צמרת,אני מאמין שגם לשם נגיע,עם השקעה נכונה בצוות מקצועי נכון שחושב לטווח ארוך,עם סקאוטינג נכון בכל רחבי הארץ,עם מחלקת נוער שתוך כמה שנים תספק לבוגרים שחקנים מוכשרים וכשרוניים,כל זה יחד בניהול נכון בתוספת אוהדים שימלאו את האיצטדיון,יביא אותנו לחוף מבטחים.

זה לא פתרון אינסטנט,זו בניה לטווח ארוך.
12-Feb-2014, 15:07
הודעה: #44
הלוואי נמתין ונראה בינתיים אם מדברים על סקאוטינג ראית את שלומי אזולאי הקשר של ראשון איזה הצגה נתן נגד סכנין ?

12-Feb-2014, 15:10
הודעה: #45
(12-Feb-2014 15:04)אייל ס כתב:  
(12-Feb-2014 12:59)amir כתב:  זנ נכון מאוד אבל הכל יחסי לעומת בעלים בקבוצות גדולות ובינוניות פלוס.זה מעט מאוד אתה לא יכול לשים מליון דולר ולצפות להיות בצמרת.

2 מיליון$.....או 7/8 מיליון ש"ח(אנחנו לא עושים את החשבון לכמה חלקים נחלקת העוגה)...
ולגבי צמרת,אני מאמין שגם לשם נגיע,עם השקעה נכונה בצוות מקצועי נכון שחושב לטווח ארוך,עם סקאוטינג נכון בכל רחבי הארץ,עם מחלקת נוער שתוך כמה שנים תספק לבוגרים שחקנים מוכשרים וכשרוניים,כל זה יחד בניהול נכון בתוספת אוהדים שימלאו את האיצטדיון,יביא אותנו לחוף מבטחים.

זה לא פתרון אינסטנט,זו בניה לטווח ארוך.

רק אל תזכיר לי יותר מאמנים ושחקנים רעבים...
כל השחקנים המצויינים ממחלקת הנוער שיעלו, יתגלחו על הזקן של הבוגרת בנתניה שנתיים שלוש ואחרי זה, אם לא יהיה תקציב גדול להשאיר אותם, נראה אותם פורחים באדום, ירוק, כחול וצהוב אחר...

הכסף הגדול מדבר ב-95% מהמקרים והסיכוי ליפול ב-5% הנותרים שזה שנה רעה במיוחד לכל הגדולות ביחד ובדיוק באותה שנה ה"מתבשלים" שלנו בדיוק הבשילו ועוד לא הספיקו לנטוש.

אני מודה מודה מודה כל בוקר לבעלים החדשים שלנו ומסתפק במה שהם נותנים, יתנו יותר, מעולה, יתנו להישרדות, דיינו

מפגר אבל אופטימי
12-Feb-2014, 15:20
הודעה: #46
רק אל תזכיר לי יותר מאמנים ושחקנים רעבים...
כל השחקנים המצויינים ממחלקת הנוער שיעלו, יתגלחו על הזקן של הבוגרת בנתניה שנתיים שלוש ואחרי זה, אם לא יהיה תקציב גדול להשאיר אותם, נראה אותם פורחים באדום, ירוק, כחול וצהוב אחר...

הכסף הגדול מדבר ב-95% מהמקרים והסיכוי ליפול ב-5% הנותרים שזה שנה רעה במיוחד לכל הגדולות ביחד ובדיוק באותה שנה ה"מתבשלים" שלנו בדיוק הבשילו ועוד לא הספיקו לנטוש.

אני מודה מודה מודה כל בוקר לבעלים החדשים שלנו ומסתפק במה שהם נותנים, יתנו יותר, מעולה, יתנו להישרדות, דיינו
[/quote]

לא נכנס לרעבים ושבעים,אך כשיש קבוצה מאוזנת שכוללת בעלים שמזרימים כל שנה כ2 מיליון $,אין צורך למכור שחקנים לקבוצה מקומית רק כי חפצי חיים אנחנו).

כשיש ניהול מקצועי נכון לטווח ארוך ומחתימים שחקן עד דקה לגיל 23...(ויש לכך סיבה כלכלית),אתה יכול להרוויח מינימום 3 שנים טובות של שחקן מוכשר.

כשמזהים בזמן כשרון,ניתן בגיל 20 לשדרג לו את החוזה הראשוני(שחתם בגיל 18) לחוזה ל5 שנים(המקסימום שניתן)...ואתה מרוויח אותו לשנתיים נוספות.

מי שטאלנט,יצא בגיל 23-25 לחו"ל ואז כולנו נרוויח....

חלק גדול מהאחרים ירצו להשאר בבית...ובכל מקרה,בהנחה שמחלקת נוער טובה מצמיחה כל שנה 2/3 שחקנים לגיטימים,1 יצא לחו"ל,1-2 ישארו בקבוצה,זו כמות מספקת למלא קדר מכובד לאורך שנים.
ואני בטוח שיהיו מחזורים שיגדלו יותר מ2/3 שחקנים(יהיו כאלו שפחות).
12-Feb-2014, 15:23
הודעה: #47
סגל, כמה אחוזים יש לשגב בקבוצה וכמה למאור?
צטט הודעה זו בתגובה
12-Feb-2014, 15:36
הודעה: #48
עם תקציב של כ20 מיליון שח לפי דעתי ועד שהחזון של אייל לגבי הנוער יתפוס אנחנו נמשיך לדשדש תחתית שבחצי עונה גרועה כמו שנה שעברה יכולה להחזיר אותנו לליגה לאומית חייבים לפחות בשלב זה לתת יותר עומק למאמן כלומר רכש יותר יקר ואיכותי.

12-Feb-2014, 15:42
הודעה: #49
(12-Feb-2014 15:36)amir כתב:  עם תקציב של כ20 מיליון שח לפי דעתי ועד שהחזון של אייל לגבי הנוער יתפוס אנחנו נמשיך לדשדש תחתית שבחצי עונה גרועה כמו שנה שעברה יכולה להחזיר אותנו לליגה לאומית חייבים לפחות בשלב זה לתת יותר עומק למאמן כלומר רכש יותר יקר ואיכותי.

למעט העונה האחרונה(ששם נעשתה כל טעות אפשרית),בתקציב של פחות מ20 מיליון ללא בעלים,היינו בפלייאופ העליון.
שימוש נכון בכסף,כשיש בעלים....20 מיליון זה סכום לבניית קבוצה שמתאימה לגודל שלנו(נכון להיום),קבוצה שיכולה להצליח מיומה הראשון...ושוב,הכל עיניין של ניהול מקצועי,יעיל וחכם.
12-Feb-2014, 15:56
הודעה: #50
זה תקציב שלא מותיר לך כמעט מרחב תימרון שזה שבונה את הקבוצה חייב לפגוע בול ברכש וכאן אנחנו חוזרים לא להסכים אני חושב רכש טוב ומצליח שעולה יותר שווה יותר קהל כלומר יותר הכנסות אתה בטח תומר חומר מקומי שווה הזדהות בפחות כסף גם יביא קהל. הבעיה שכבר כמה שנים לא זה מצליח ולא זה ולכן בקיץ הקודם מיזרחי היה צריך לבנות קבוצה מאפס מזלנו שהצליח לכן ההצלחה היא שלו בלבד.

שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים