עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה
|
25-May-2016, 12:53
הודעה: #61
|
|||
|
|||
RE: עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה
עידן444 אתה רוצה להמציא את הגלגל מחדש בבקשה, רק תהיה ת'כלס ואל תזרוק סיסמאות לאויר זה לא מוביל לכלום חוץ מיצירת ציפייה מיותרת מאוהדים שהם קצת יותר נאיביים ממני.
ולגבי "ההתארגנות" שאתה מדבר עליה, אתה אומר שאין לך מושג מה התוכניות (עוד פעם משחקים לי ב"שושו") ועל בסיס מה, אבל זה לא מונע ממך לחפור ולקרוא להם "אנשים רציניים". אז בוא אני אספר לך, מדובר באותה עמותה קיימת ברשם העמותות שנעשה ניסיון לפני כמה שנים להפוך אותה לבעלי המועדון. האנשים של אז ברובם כבר לא, באו עכשיו חדשים ומנסים להנשים שוב את הרעיון, לצערי לא השתנה כלום, הקהל הוא אותו קהל, הכמויות אפילו פחותות והתרבות אותה תרבות. אז על בסיס מה אתה רוצה שאתן לזה צ'אנס. וזה שאני לא מאמין בזה, לא עושה אותי מפריע או מחבל כדברי ההזוי אופיר34. |
|||
25-May-2016, 13:03
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 13:06 עידן444.)
הודעה: #62
|
|||
|
|||
(25-May-2016 12:35)טל.מ כתב: לא.עזוב עכשיו מה אנחנו יכולים או לא יכולים. היגיון בריא- מי מועדון יותר יציב ומחובר לקהילה שלו- מועדון שחי על ההכנסות שלו והקהל בו גורם משמעותי או ק״ש שתלויה בגחמות של איזי? תענה רק על השאלה הזו בלי מה כן מתאים או לא מתאים כי פעם אנשים גם חשבו שהם לא צריכים טלפון עם אינטרנט והיום הם לא יכולים בלי זה. ופעם אנשים פחדו לשלם חשבונות ולעשות קניות דרך האינטרנט והיום כולם עושים את זה. מה שהיה לא חייב להיות מה שיהיה. השאלה אם אתה בן אדם אטום וקטן אמונה או בן אדם עם ראש פתוח. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 13:22
הודעה: #63
|
|||
|
|||
אתה לא מזהה את השאלה . אני מצטער. אם אני אדם אטום וקטן אמונה או אדם עם ראש פתוח זו לא השאלה כאן.
זה כמו שתשאל אותי אם עדיף להיות עשיר יפה וחזק או עני חולה ומכוער. ובטח שלא אעזוב את מה שאנחנו כן יכולים או לא. כי מה שעובד שם לא יעבוד פה. הקהל לא גורם משמעותי בנתניה. אין בו שום מנהיג, המספרים שלו זעומים ולא משמעותיים ומה שהכי חשוב הוא לא לצאת פראייר. אז בעולם של ברצלונה ופרנקפורט זה כנראה אחלה. בעולם הטרבלסי עם 2000 מנויים ו3000-4000 בממוצע למשחק בית שרוצים לשלם כמה שפחות, זכותי לחשוב שזה קצת לא מתאים. אם בגלל זה אני אטום אדם קטן ואתה אדם גדול עם ראש פתוח - שיהיה.. אם כל מודל בעולם היה מתאים לכל מקום כנראה שהיינו בעולם מושלם. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
25-May-2016, 13:39
הודעה: #64
|
|||
|
|||
סתם שאלה . אתם גם עובדים לפעמים?
|
|||
25-May-2016, 13:43
הודעה: #65
|
|||
|
|||
עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה | |||
25-May-2016, 13:54
הודעה: #66
|
|||
|
|||
(25-May-2016 13:39)משה.ד כתב: סתם שאלה . אתם גם עובדים לפעמים? כן ... בין התקנה להתקנה אני עונה פה לקושיות ... מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
25-May-2016, 14:34
הודעה: #67
|
|||
|
|||
מה אתה מתקין? אני כרגע מחפש איש לינוקס עם ידע באורקל עם אנגלית רהוטה לתמיכה בלקוחות כולל נסיעות לחול
|
|||
25-May-2016, 15:36
הודעה: #68
|
|||
|
|||
נלחמתי קשות בovmm כי הweblogic לא עלה .. בסוף הסתדרנו. הייתי מתאים לך אבל אני מועסק באורקל גם ככה
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
25-May-2016, 17:04
הודעה: #69
|
|||
|
|||
אז אם אתה מכיר משהו עם כישורים כגון אלה לינוקס vmware Oracle weblogic
שמוכן לנסיעות לחול להתקנות שדרוגים וכו נתב אותו אלי. תודה. |
|||