שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי ת״א - מכבי נתניה
10-Nov-2015, 12:12
הודעה: #91
RE: מכבי ת״א - מכבי נתניה
(10-Nov-2015 11:44)אלון כתב:  אני דווקא אוהב את הניתוחים של אורן. לא בהכרח מסכים עם כולם מכיון שאף שחקן לא יכול לעמוד כמו שצריך במשך 90 דקות אבל ההשקעה של אורן יפה.
יכול להיות שאם היה מישהו בצוות המקצועי שמשקיע כמו אורן ומנתח מהלכים ובעקבות כך היה מעמיד שחקנים אחרת, היינו נראים טוב יותר.

אשמח לשמוע מה לא נכון ומה לא מחייב את המציאות.. ציין את הדקה, ותגיד את דעתך..
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
10-Nov-2015, 13:04 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2015 על ידי 13:04 פיליפצ'וק.)
הודעה: #92
(10-Nov-2015 11:44)אלון כתב:  אני דווקא אוהב את הניתוחים של אורן. לא בהכרח מסכים עם כולם מכיון שאף שחקן לא יכול לעמוד כמו שצריך במשך 90 דקות אבל ההשקעה של אורן יפה.
יכול להיות שאם היה מישהו בצוות המקצועי שמשקיע כמו אורן ומנתח מהלכים ובעקבות כך היה מעמיד שחקנים אחרת, היינו נראים טוב יותר.

ניתוחים פאטתיים, יש לו אבל כנראה הרבה זמן פנוי לעשות את זה במקום להכין שיעורי בית.
לקחת תמונה ולפרש אותה כנגד שחקן שיש לו אנטי נגדו, ממש "גאונות".
זה כמו לקחת ציור ולבקש מילד להגיד מה הוא רואה בה, כל ילד יגיד משהו אחר .
אתה יודע כמה תמונות במהלך משחק של ירין חסן לדוגמא אפשר למצוא שמראות עד כמה אין לו מושג בכדורגל.
בשורה התחתונה, משיצ'נקו הוא בלם טוב, הוא לא יגיע לרמות הגבוהות אבל בשביל ליגת העל הוא בסדר גמור, הבעיה היא יותר בבלם שלידו ובצמד המגינים.
10-Nov-2015, 13:48
הודעה: #93
(10-Nov-2015 13:04)פיליפצוק כתב:  

ניתוחים פאטתיים, יש לו אבל כנראה הרבה זמן פנוי לעשות את זה במקום להכין שיעורי בית.
לקחת תמונה ולפרש אותה כנגד שחקן שיש לו אנטי נגדו, ממש "גאונות".
זה כמו לקחת ציור ולבקש מילד להגיד מה הוא רואה בה, כל ילד יגיד משהו אחר .
אתה יודע כמה תמונות במהלך משחק של ירין חסן לדוגמא אפשר למצוא שמראות עד כמה אין לו מושג בכדורגל.
בשורה התחתונה, משיצ'נקו הוא בלם טוב, הוא לא יגיע לרמות הגבוהות אבל בשביל ליגת העל הוא בסדר גמור, הבעיה היא יותר בבלם שלידו ובצמד המגינים.

אין לי בעיה עם מישצ'נקו, יש לי בעיה עם הזלזול שלכם באורן (ואני לא מכיר אותו אישית). אורן מעלה כמה נקודות מעניינות (שיכול להיות נובעות מחוסר נסיונו של מישצ'קו) וכולכם לועגים לו במקום להתייחס ספציפית לדבריו. אני לא חושב שמיצ'נקו אשם בשער השני אלא טגה וברק לוי, שהיו אשמים בעוד הרבה שערים העונה, גם בשער הראשון הוא לא כ"כ אשם אלא ירין חסן. יחד עם זאת אורן מעלה כמה נקודות מעניינות והייתי שמח אם היה אחד כזה בצוות המקצועי שמנתח מהלכים ושם לב לבעיות בעמידה הטקטית של הקבוצה (ולא של שחקן בודד).
10-Nov-2015, 15:15
הודעה: #94
אולי לא שמתם לב אבל הבעיה שלנו היא יותר בהתקפה.
מבחינת קצב ספיגות אנחנו בקצב של אליפות(ואני ממש לא טוען שההגנה שלנו טובה רק מציג את הנתונים).
מבחינת כמות הכיבושים, אמממ...
10-Nov-2015, 15:24
הודעה: #95
אי אפשר להתייחס ברצינות לניתוחים כאלה כשברור שהמטרה היחידה של התחקירן היא לנסות להצדיק את התיאוריה שבנה בשלב מאד מוקדם וראשוני.

אז נכון שהוא משקיע לא מעט "בתחקיר" שלו ומלווה את הכל בתמונות, גרפיקה ,ותרגום בגוף הסרט ,אבל זה עדיין לא אומר שצריך לתת לו גב במסקנות שהוא מסיק שמנוגדות לכל מה שכולנו רואים.

להבדיל, מזכיר לי איזה ראש ממשלה שחזק בנאומים אבל לא אומר כלום....
10-Nov-2015, 15:37
הודעה: #96
את עידו לוי שחטו כאן על פחות פאשלות מאשר מישצ'נקו.
את כחלון שרפו כאן על פחות פאשלות משל טגה ועומר "דני אלבס" ורד ביחד.
10-Nov-2015, 16:02 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2015 על ידי 16:07 ORENARIEL.)
הודעה: #97
(10-Nov-2015 15:24)אופיר34 כתב:  אי אפשר להתייחס ברצינות לניתוחים כאלה כשברור שהמטרה היחידה של התחקירן היא לנסות להצדיק את התיאוריה שבנה בשלב מאד מוקדם וראשוני.

אז נכון שהוא משקיע לא מעט "בתחקיר" שלו ומלווה את הכל בתמונות, גרפיקה ,ותרגום בגוף הסרט ,אבל זה עדיין לא אומר שצריך לתת לו גב במסקנות שהוא מסיק שמנוגדות לכל מה שכולנו רואים.

להבדיל, מזכיר לי איזה ראש ממשלה שחזק בנאומים אבל לא אומר כלום....

למה לדבר באוויר?
בוא תתייחס מקצועית לכל מקרה ותגיד מה נכון ומה לא.. במקום זה אתה מעדיף לבטל את כל מה שהבאתי בטענה שאני לא אובייקטיבי.. אף אחד פה בנתיים לא התייחס מקצועית לעניין..

וכאילו אני מרוויח פה משהו... אכפת לי רק מהקבוצה, והתאוריה והכבוד שלי פה על הזין

אני מציג לפנייך עובדות ואתה אפילו ולא מתייחס.. כנראה שאתה לא יודע מה תפקידו של בלם אחורי, ולבטח שחקן זר שאמור לשדרג אותך, וגם כשהוא הכי גבוה בהרכב

יש פה אנשים שמאשימים את חסן ואת ורד בפנדל.. ובכלל לא חשוב מי היה אמור להיות, או יצר חור

כנראה שרק טעות ישירה שמובילה לספיגת שער נחשבת פה בפורום לטעות.. ואם כך מישנקו שחקן מושלם..
The following 2 users Like ORENARIEL's post:
אלון (1010-1111-2015201520152015), עידן444 (1010-1111-2015201520152015)
10-Nov-2015, 16:05
הודעה: #98
שקודם כל יחשוף את זהותו (בכל פעם שמשתמשים שאלו אותו הוא התחמק) ומה סיבת האובססיה שלו למישצ'נקו ואז נתחיל אולי לקחת אותו ברצינות.
ואם אין שום אינטרס אז מדובר במישהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוזר.
10-Nov-2015, 17:22
הודעה: #99
שוב אתם מדברים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין...
10-Nov-2015, 17:58 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2015 על ידי 18:13 אופיר34.)
הודעה: #100
(10-Nov-2015 17:22)אלון כתב:  שוב אתם מדברים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין...

תקרא את כל התגובות ותראה שמתייחסים גם לעניין.

תפסיק להתלהב מכמה תמונות ועיגולים אדומים....
עם תוכנה בסיסית אני מסדר למישנקו גם עוד רגל אם צריך.....

(10-Nov-2015 15:37)עידן444 כתב:  את עידו לוי שחטו כאן על פחות פאשלות מאשר מישצ'נקו.
את כחלון שרפו כאן על פחות פאשלות משל טגה ועומר "דני אלבס" ורד ביחד.

כמה פעמים צריך להסביר לך ??
אף אחד (או אני לפחות) לא שחט את עידו לוי או חסן אחרי 3 חודשי משחק.

החברה האלה (ואחרים) שומרים על אותה "רמה" 3-4 שנים ! שום שיפור ,שום שדרוג, אותה רמה נמוכה. כמה צ'אנסים אפשר לתת להם ??

מישנקו נמצא פה מספר חודשים ומציג יכולת (בינונית פלוס כולה) ששני חביבך ב 4 שנים שהם בקבוצה לא מצליחים להציג .
קפיש ?
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים