שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי ת״א - מכבי נתניה
10-Nov-2015, 0:07 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2015 על ידי 0:25 ORENARIEL.)
הודעה: #81
RE: מכבי ת״א - מכבי נתניה
(07-Nov-2015 23:44)אופיר34 כתב:  מה יש להזכיר את מישנקו, אורן ???
אחד הטובים היום ובסוף גם אתה תבין את זה.

כל עוד מישנקו לא עושה טעות עם הכדור אנשים כמוך יחשבו שהוא בלם מעולה..

אם היתה לי את האפשרות להמחיש בוידאו זה היה יותר קל להבין.. אבל אולי אפשר דרך תמונות..

** זה המהלך שהוביל לפנדל של מכבי.. למה לעמוד שם (עם דגש על עמידה במצב סטטי ללא שום תנועה) , אם השחקן היריב נשמר ומגיע עוד שחקן לעזור, ולהשאיר ל-ורד לעשות עבודה של בלם?
מישנקו לא טעה.. ורד עשה את הטעות

[תמונה: ninblzozwdwg.jpg]

** פה מישנקו חושב שהוא קשר אחורי ומחליט לצאת לחצי , כשמאחוריו 2 שחקני מכבי רצים קדימה והמגנים שלנו צריכים לעשות את העבודה בתור בלם

[תמונה: odky5j0ezten.jpg]

** עוד מיקום נהדר של מישנקו הגבוה במגרש.. מצויין שהוא שומר על האוויר , וכמובן שהכדור יגיע לשם אחרי ההגבהה של מכבי לרחבה

[תמונה: gmznemzzyu31.jpg]

** פה מישנקו מסמן עם היד לשאר השחקנים תשמרו טוב , שמור אותו! , אני יעמוד פה קדימה למרות שאני יותר גבוה ויש לי משחק ראש יותר טוב , בלי לדבר על זה שיש 4 שחקני נתניה באגף

[תמונה: njkdnzhim4nr.jpg]

** עוד דבר שמישנקו עושה זה למסור לשוער אחורה שיעיף קדימה במקום לשחק יפה ומסודר ולהניע כדור.. וזה קרה כמה פעמים במשחק הזה

מישנקו מקבל כדור באגף , ורואה שהחלוץ עושה לחץ לכיוון השוער.. והטעות למסור בכל זאת לשוער כדי שיעיף קדימה כשהוא מקבל כדור בתנועה+לחץ של חלוץ שרץ אליו+לשוער שמין הסתם יש לו משחק רגל פחות טוב מאשר שחקני השדה
...
במקום זאת עדיף שמינשקו שפנוי לגמרי בלי שום לחץ עם כדור עומד יכול לעשות את אותו אפקט של כדור ארוך קדימה , כשהוא יכול בקלות לכוון בדיוק לאן הוא רוצה להעביר את הכדור

במקרה הזה מישנקו מוסר אחורה , והשוער הלחוץ מחזיר למישנקו שבנתיים עוד שחקן רץ אליו ומלחיץ אותו .. ומישנקו מעיף את הכדור לחוץ = איבוד כדור סתמי

[תמונה: mzbtkfwyjmfm.jpg]

** מישנקו שומר על פרץ ואחרי שפרץ מוסר לאגף , מישנקו מחינתו השחקן ששמר עליו כבר לא קיים , ומה שחשוב זה לצאת לכדור ולהסתכל רק עליו
פרץ רואה שהוא לבד ועושה את התנועה חופשי בלי שאף אחד לוקח אותו לעבר הרחבה , רק צריך שימסרו לו..

[תמונה: m3ujdkmdnvdz.jpg]

[תמונה: qfhjtezy2dzo.jpg]

טוב נמאס לי כבר בדקה ה-35 להביא עוד דברים עליו .. אז נעבור לשער שספגנו..

** ברגע המסירה רואים בוודאות שאין נבדל שיש 2 וחצי מטר בין מישנקו לחלוץ הקדמי..
מישנקו שנמצא אחרון בקו ההגנה מחליט לעשות צעד וחצי קדימה (אני יודע שאין פה נבדל אבל למה להתאמץ ולרוץ אחורה אם אפשר לעמוד ולהתפלל שהקוון ירים את הדגל) בודיאו רואים בבירור שמשינקו עומד ועושה תנועה קדימה ולא רץ אחורה

בעוד שטגה שאין שמעולם לא היה בלם , מבין שצריך לרוץ אחורה לכיוון השער כי הולך להגיע כדור עומק לכיוון הרחבה לשטח מת בין ההגנה לשוער..
מה לעשות שבן חיים קצת יותר מהיר מטגה..

[תמונה: nblilynwrdtd.jpg]

** מישנקו שהיה האחרון לפני השוער .. עכשיו נמצא במקום ה-5 בקו ההגנה בינו לבין השוער יש 5 שחקנים שמקדימים אותו.. עושה טובה שהוא רץ ריצה קלה כדי לצאת ידי חובה

ופה רואים בבירור שהכדור בוודאות מחוץ לרחבה ואם ברק לוי היה יוצא עם היד היה מקבל אדום והיינו מפסידים את המשחק...
אופיר צודק זו טעות של ברק לוי שהוא יצא מהשער כדי למנוע גול באחד על אחד

[תמונה: i4ztlzkjoma2.jpg]

והנה הוידאו שאפשר לראות הכל בתנועה.. לפי הזמן שמראה השעון בתמונות :

מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
10-Nov-2015, 0:42 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2015 על ידי 0:42 פיליפצ'וק.)
הודעה: #82
הנשימות שלו לפחות נמצאו סדירות, או שמצאת בעיות בפעימות הלב?
ת'שמע אתה הזוי........
10-Nov-2015, 1:11
הודעה: #83
מכבי ת״א - מכבי נתניה
אורן במהלך של הגול השני - במהלך שאתה משרטט כל כל יפה , ליד מישצ׳נקו יש חלוץ, ליד טגה יש חלוץ וליד השחקן שלנו מימין יש חלוץ . כולם ב1:1 . מה אתה רוצה לא ברור לי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
10-Nov-2015, 1:52
הודעה: #84
חולה נפש.
10-Nov-2015, 3:13 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2015 על ידי 3:18 ORENARIEL.)
הודעה: #85
(10-Nov-2015 1:11)טל.מ כתב:  אורן במהלך של הגול השני - במהלך שאתה משרטט כל כל יפה , ליד מישצ׳נקו יש חלוץ, ליד טגה יש חלוץ וליד השחקן שלנו מימין יש חלוץ . כולם ב1:1 . מה אתה רוצה לא ברור לי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מישנקו יצא קדימה כדי לעשות נבדל כשרואים שאין נבדל של לפחות 2.5 מטר
אם הוא היה עושה תנועה אחורה בדיוק כמו טגה שאפילו לא חשב לרגע אחד לצאת קדימה כשראה שאין סיכוי ליצור נבדל.. אז מישנקו היה מגיע ראשון לכדור בוודאות , כשהוא מקדים את החלוצים ב-2.5 מטר

לא כל טעות זה אי שמירה על שחקן , או לאבד את הכדור ולגרום לשער... מזל שיש פה אנשים שמבינים באמת בכדורגל

אם משהו שכתבתי לא נכון.. אפשר לציין את הדקה של המשחק ולהסביר
10-Nov-2015, 7:38
הודעה: #86
אתה כמו הורוסקופ. כל אחד שמאמין יכול למצוא בדיעבד משהו שמתאים לו בשטות הזו.
10-Nov-2015, 9:58
הודעה: #87
ואני חושב שגינצבורג עלול לאבד את משרתו אחרי הפוסט הזה של אורן....

באמת שאפו על ההשקעה ,ויכול להיות אפילו שחלק מההערות של מוצדקות, אבל מדובר פה בכדורגל ולא בפלייסטיישן. שום שחקן בעולם לא יכול לממש אחד לאחד את מה שמשורטט על הסקיצה. מדובר פה בסוף בבני אדם לא במכונות שאתה מפעיל עם תוכנה מרחוק.

אני מבטיח לך שאם תיקח משחק של ריאל מדריד ותעשה את התחקיר שלך על ראמוס למשל לאורך משחק שלם תגלה שגם הוא לא תמיד עומד על המשבצת, ושגם הוא לפעמים מפקיר את העמדה, וגם לו לפעמים בורח החלוץ ...

בסופו של דבר בוחנים את השחקן לאורך תקופה ,ותאמין לי שאם מה שאתה מתאר היה באמת כזה חריג לא היה כזה קונצזוס לגבי מישנקו.

חבל שאתה מבזבז את האנרגיות שלך דווקא על השחקן היותר יציב בקבוצה.
10-Nov-2015, 10:08
הודעה: #88
(09-Nov-2015 16:38)ORENARIEL כתב:  עטר יחזיר את טגה לקישור.. הוא בדיוק מחפש שחקנים עם התלהבות וכושר גופני, שיתנפלו על שחקני היריב.. ואת זה טגה עושה אולי הכי טוב, אפילו יותר מהתפקיד בתור מגן שמאלי

מה שבטוח אצל רובן רק מי שיהיה טוב באימונים יהיה בהרכב ולא משנה השם שלו, גילו,מעמדו, או גובה השכר..

לי נראה שעטר ייתן לגרשומוב לשחק והרבה.. ואפילו באנקר בהרכב הפותח

ולמישנקו הוא יתן לשחק....?
10-Nov-2015, 11:44
הודעה: #89
אני דווקא אוהב את הניתוחים של אורן. לא בהכרח מסכים עם כולם מכיון שאף שחקן לא יכול לעמוד כמו שצריך במשך 90 דקות אבל ההשקעה של אורן יפה.
יכול להיות שאם היה מישהו בצוות המקצועי שמשקיע כמו אורן ומנתח מהלכים ובעקבות כך היה מעמיד שחקנים אחרת, היינו נראים טוב יותר.
10-Nov-2015, 11:51
הודעה: #90
מכבי ת״א - מכבי נתניה
(10-Nov-2015 11:44)אלון כתב:  אני דווקא אוהב את הניתוחים של אורן. לא בהכרח מסכים עם כולם מכיון שאף שחקן לא יכול לעמוד כמו שצריך במשך 90 דקות אבל ההשקעה של אורן יפה.
יכול להיות שאם היה מישהו בצוות המקצועי שמשקיע כמו אורן ומנתח מהלכים ובעקבות כך היה מעמיד שחקנים אחרת, היינו נראים טוב יותר.

כן וכן- הכן הראשון זה שזה כן היה משפר את רמת המשחק. והכן השני הוא שכן תהיה בטוח שאף אחד לא עושה את זה.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 8 אורחים