מכבי ת״א - מכבי נתניה
|
09-Nov-2015, 18:37
הודעה: #71
|
|||
|
|||
RE: מכבי ת״א - מכבי נתניה | |||
09-Nov-2015, 18:42
הודעה: #72
|
|||
|
|||
RE: מכבי ת״א - מכבי נתניה
שם הם פוגשים עוד אקס שלנו רן קוזוק.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
09-Nov-2015, 19:26
הודעה: #73
|
|||
|
|||
(09-Nov-2015 17:51)אופיר34 כתב:(09-Nov-2015 15:25)עידן444 כתב: לאיזה שחקן חוץ מירין חסן וצלישר נתנו צאנס בכוח? אתה רוצה שאני אשלוף לך עם איזה סגלים עטר אפילו לא הסתבך בתחתית? כמה שחקני בית ״חלשים״ היום שם? וכן? חלקם בילו את רוב הקריירה בליגות מתחת לליגה הבכירה, אז? אבל היו איתם שחקני רכש שנתנו תפוקה- וככה זה צריך להיות. ועל הדרך גיליתי כמה שחקנים שהם מעל הממוצע כמו דגני, מוגרבי, עזרא, בן הרוש, אלמוג כהן. צ׳אנס קיבלו גם גל גניש, עומר פרץ, עידו לוי, דלה ימפולסקי ולא ממש ראיתי שהתרסקנו איתם כמו שאנחנו מתרסקים עם הטאלנטים שהביאו לנו יוסי מזרחי ושלומי דורה מהספסלים של הפועל חיפה, והפועל עכו. מבחן התוצאה- השחקנים "הלא ראויים האלה" היו חלק מתקופות הרבה יותר יציבות. נתניה ירדה עם ההתנהלות הזו 3 פעמים ליגה בכל ההסטוריה. פעמיים בעידן המודרני. אם תמשיך בדרך שהמועדון הולך בה היום אתה תרד ליגה שנה כן שנה לא וכל עונה תאלץ להחליף את כל הסגל. ואני שוב אומר- מוגרבי ואלמוג כהן בנתניה של השנתיים האחרונות לא מקבלים את הבמה! שורה תחתונה- חבל על כסף. אם אין כוונה לתת צ'אנסים אמיתיים לשחקנים תפתח חוג לאחר הצהריים, תתפעל אותו מהכסף שההורים משלמים ושלום על ישראל. אם נתניה מעדיפה להביא שחקנים כמו עומר ורד, לוגסי, איילה, נבו מזרחי וחצי פנסיונרים כמו חיימוביץ' על שחקני בית- אין צורך במחלקת נוער. שרעננה תגדל את השחקנים שלה לבד... |
|||
09-Nov-2015, 19:30
הודעה: #74
|
|||
|
|||
ממש לא ידידי. זה לא שחור ולבן.
בגלגול של קבוצה יש גם תקופות שבהן צומח דור לא מספיק מוכשר. קשה לך לקבל את זה שרק שניים שלשה שחקנים נכון להיום מתאימים לרמה. שתקבל את זה אולי תיקח דברים בצורה אחרת. |
|||
09-Nov-2015, 19:32
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-Nov-2015 על ידי 19:39 עידן444.)
הודעה: #75
|
|||
|
|||
(09-Nov-2015 18:21)אופיר34 כתב: עוד כשרון כזה ואבדנו... כפיר צוקול היה כשרון ענק. בכל הגילאים. יכול להיות שכמו שי בירוק, ועוד "עילויים" כאלה ואחרים בעדה הוא היה הולך לאיבוד- בכל אופן במקרה שלו הקריירה התחרבשה בגלל פציעה קשה בברך שגמרה אותו. במקרה יצא לי קצת להכיר את הבחור ובואו נאמר שהאופי רחוק מלהיות של מקצוען- היה ברור שמפגש בין שחקן עם אופי כשלו לפציעה קשה בברך מביאה למבוי סתום וחיפוש אחר מקצוע אחר... (09-Nov-2015 18:42)amir כתב: שם הם פוגשים עוד אקס שלנו רן קוזוק. רן כבר בן 34 ועשה קריירה נחמדה ב- 2 הליגות העליונות. גם הוא היה כשרון מבטיח ששיחק בכל נבחרות ישראל הצעירות(האמת שכחלוץ ולא בתפקיד שעשה בשאר הקריירה) שלא התממש עד הסוף. אגב, גם את רן יצא לי להכיר קצת באופן אישי- להבדיל מצוקול הוא דווקא כן קורץ מהחומר הנכון. בחור מדהים! (09-Nov-2015 19:30)אופיר34 כתב: ממש לא ידידי. זה לא שחור ולבן.כבר 20 שנה לא גדל כאן משהו יוצא דופן. אותה סחורה. מאמנים אמיצים כמו אורי, רובן, ולנדאו שמאמינים בצעירים מצאו על מי לבנות. מאמנים פחדנים כמו דורה ומזרחי הלכו להביא מכל הבא ליד וקברו את המועדון הזה כלכלית ומקצועית. |
|||
09-Nov-2015, 19:46
הודעה: #76
|
|||
|
|||
(09-Nov-2015 19:32)עידן444 כתב: כבר 20 שנה לא גדל כאן משהו יוצא דופן. אותה סחורה. מאמנים אמיצים כמו אורי, רובן, ולנדאו שמאמינים בצעירים מצאו על מי לבנות. מאמנים פחדנים כמו דורה ומזרחי הלכו להביא מכל הבא ליד וקברו את המועדון הזה כלכלית ומקצועית. יוצא דופן לא אבל טיפה מעל הממוצע דווקא כן. לא בעת הזאת אבל בעבר כן. וגם אני הייתי מפחד לעלות עם השמות שאתה מזכיר. וזה בטח לא מה שקובר אותנו (למרות שלדעתי עוד מוקדם להגיד קדיש....אבל מי אני שיעצור את הסחף....) |
|||
09-Nov-2015, 20:18
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-Nov-2015 על ידי 20:20 עידן444.)
הודעה: #77
|
|||
|
|||
(09-Nov-2015 19:46)אופיר34 כתב:(09-Nov-2015 19:32)עידן444 כתב: כבר 20 שנה לא גדל כאן משהו יוצא דופן. אותה סחורה. מאמנים אמיצים כמו אורי, רובן, ולנדאו שמאמינים בצעירים מצאו על מי לבנות. מאמנים פחדנים כמו דורה ומזרחי הלכו להביא מכל הבא ליד וקברו את המועדון הזה כלכלית ומקצועית. קדיש? מי אמר קדיש? חוסר היציבות הזה לא חייב להתרחש. ברור שבלי בעלים כנראה לא נרוץ לאליפות אבל לא ככה צריכה להראות הקבוצה הזו- עם 2 שחקני בית בסגל! יש לי שאלה אופיר. הנוער של בני יהודה כזה מבריק? למה שם כן מוצאים מקום לשחקני בית? |
|||
09-Nov-2015, 20:25
הודעה: #78
|
|||
|
|||
צוקול היה כשרון ענק הפציעה והאופי גמרו אותו
Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
09-Nov-2015, 21:33
הודעה: #79
|
|||
|
|||
אופיר אם לכישרון כמו צוקול אין מקום בליגת העל.. אז אפשר לסגור את מחלקת הנוער
אתה כנראה לא ראית את צוקול בנוער ובנבחרות הצעירות.. אנשים פה יכולים להגיד לך שהוא היה הכשרון בין הגדולים בארץ לגילו |
|||
09-Nov-2015, 21:42
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-Nov-2015 על ידי 21:43 עידן444.)
הודעה: #80
|
|||
|
|||
מכבי ת״א - מכבי נתניה
עוד דבר אופיר- יש הבדל בין שחקן מוביל בקבוצה שירדה ליגה(ומניח שאלה השחקנים שאלה מדבר עליהם) לשחקן שלא היה מספיק טוב להרכב של קבוצה שלא פוגעת...
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים