שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
חזרתי...
03-Jul-2015, 0:25
הודעה: #21
RE: חזרתי...
אוקיי... יצאתי לשעתיים הפסקה ואתם חוגגים אני רואה.
אז בוא נצנן פה את ההתלהבות של יו"ר איגוד נביאי הזעם.

אז אדון טל נתחיל מזה שמכבסת המילים שלך לא תעזור לך במקרה הזה.

1. עאלק "אמרתי שהדבר הכי חשוב הוא לחפש בעלים".... בוודאי שהיו לך פוסטים שהמשפט הזה נאמר ,רק אתה שוכח (אבל אני לא) שהיו לך הרבה יותר פוסטים שפקפקו (ואני מאד עדין) ברצון של קובי וגיל למכור את המועדון. ואני כבר לא מדבר על הביקורת התמידית שהיתה לך כל פעם שנאלצנו להפרד מנכס כזה או אחר על מנת שנוכל להמשיך להתקיים. אתה יכול לנסות לבלף פה את החדשים. אנחנו הפזמניקים זוכרים הכל...
2. מה עם איזה תזכורת על נבואת הזעם בנושא יוסי מזרחי ולויטה ?? פרח לך הזכרון פתאום ?? איך אמרת - "לא רואה מצב שמזרחי ולויטה מגיעים לנתניה"... ואל תבלבל את המח עכשיו על המידע שהיה לי או לא . זה לא האישיו.
3. לא אשכח את אחת מהנבואות המשובחות בעונת העלייה. אי שם באמצע הליגה. אנחנו מפסידים להרצליה בהרצליה בפעם הראשונה בעונה אחרי סדרת נצחונות וכבודו מתחיל לפמפם שבקצב הזה הוא לא רואה אותנו עולים...(ותאמין לי שאני עדין בניסוח...)
4. את זה אתה חייב לזכור.... מי הוריד השנה את מכבי נתניה ליגה עוד לפני שנבעט כדור אחד ? מי לא הפסיק לשגע את הפורום 4\3 ליגה על המועמדת מס 1 לירידה השנה ? וכן עכשיו תתחיל עם האם ואם ואם....
5. וטרי טרי טרי.... מי זלזל בפיירברג וטען שלא תחזור עם לירה סורית דפוקה מארה"ב ? מי טען (ועודנו טוען) שהקבוצה תתפרק ולא יעזור כלום ??

שמע, לא רוצה לעייף את החברה פה ותאמין לי שיש לי בסטוק עוד הרבה דוגמאות. הגיע הזמן שתתחיל להסיק מסקנות ולכלכל את צעדיך. ולא שאני חושב שזה יעזור אבל תמיד תזכור שכל נבואה נרשמת ונצרבת בזכרון....
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
03-Jul-2015, 0:29
הודעה: #22
(02-Jul-2015 22:03)טל.מ כתב:  (הנה איציק ... רק בשבילך). כן תן לי רשימת נבואות שווא.
בטרם תתחיל -
אמרתי שנרד ליגה וירדנו
אמרתי שהדבר הכי חשוב הוא לחפש בעלים - לא ממש היינו חרוצים בתחום (רק תשווה את מה שקורה כרגע מול קודם), וכמעט התפרקנו.

ובטרם תגיד לי את המשפט האווילי גם תרנגול עיוור וכו .. שים לב , לא אמרתי שנחטיא פנדל לא אמרתי שערן לוי ישמין או ירד בחמישה קילו ...
הצבעתי לפני שנים על תהליכים שהתגשמו אחד לאחד ולא אני לא נביא.

אבל אם יש משהו שיזכר לדראון עולם אלו המשפטים של אלימלך בעונת הירידה -

עומר פרץ שחקן של ליגה אירופית
טל בנין המקצוען מספר אחת בארץ.

אלימלך היגלה את עצמו מרצון .. מה איתך אופיר ? קצת דוגמא אישית ?
טל לא היו לך נבואות זעם גם בתקופת יאמר?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
03-Jul-2015, 0:29
הודעה: #23
(02-Jul-2015 22:25)amir כתב:  טל לא שאני לוקח פה צד אבל גם שנה שעברה אמרת שנרד והיו עוד כמה נבואות שלא התגשמו.

ואופיר אתה בטח לא יכול להתגאות יותר מדי אחרי שעשית ויברח ברגעים הקשים.

לא מתגאה אבל כשראיתי לאן הרוח נושבת ואיך האדון בגיבוי של עוד כמה סמי נביאים מתחילים במחזור 3 לדבר על היורדת הבטוחה אמרתי לעצמי ולכולם שהשנה אני מוותר על המלחמות ושסיכומים נעשה במאי... מה קרה בסוף כולנו יודעים.
03-Jul-2015, 0:44 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Jul-2015 על ידי 1:03 טל.מ.)
הודעה: #24
חזרתי...
(03-Jul-2015 0:29)איציק_כהן כתב:  
(02-Jul-2015 22:03)טל.מ כתב:  (הנה איציק ... רק בשבילך). כן תן לי רשימת נבואות שווא.
בטרם תתחיל -
אמרתי שנרד ליגה וירדנו
אמרתי שהדבר הכי חשוב הוא לחפש בעלים - לא ממש היינו חרוצים בתחום (רק תשווה את מה שקורה כרגע מול קודם), וכמעט התפרקנו.

ובטרם תגיד לי את המשפט האווילי גם תרנגול עיוור וכו .. שים לב , לא אמרתי שנחטיא פנדל לא אמרתי שערן לוי ישמין או ירד בחמישה קילו ...
הצבעתי לפני שנים על תהליכים שהתגשמו אחד לאחד ולא אני לא נביא.

אבל אם יש משהו שיזכר לדראון עולם אלו המשפטים של אלימלך בעונת הירידה -

עומר פרץ שחקן של ליגה אירופית
טל בנין המקצוען מספר אחת בארץ.

אלימלך היגלה את עצמו מרצון .. מה איתך אופיר ? קצת דוגמא אישית ?
טל לא היו לך נבואות זעם גם בתקופת יאמר?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

הצטרפתי רק כשיאמר עזב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אופיר אתה מקשקש ... הסברתי לך .. אני לא מתיימר לנבא כלום. אז אני חשבתי שמזרחי לא יחתום פה . אז ? אמרתי שאני יודע כל ? כאילו לי אסור לטעות ? אני לא מבין את הגישה המפגרת. עובדה שגם לא טענתי שצדקתי בנושא דורה. אתה מתמקד במיקרו. בדברים הקטנים. לכן אמרתי לך מראש אני לא מתווכח עם נחטיא פנדל. אני מתמקד במקרו. קובי וגיל לא הזיעו יותר מידי כדי למכור את המועדון ואל תספר סיפורים. הם השתעשעו בתקווה להחזיק אותו תוך כדי מכירת שחקנים. כשמישהו ממש רוצה אתה רואה איך העסק מתנהל עכשיו.

אמרתי לפני שנים שכל התהליך הזה יוביל לירידת ליגה ? אז איפה טעיתי ? הקבוצה שלנו כמעט מתפרקת, היו״ר החדש שלך טוען שללא קיצוץ מסיבי אי אפשר לפתוח את העונה ואתה מתמקד בזה שאני מנבא נבואות זעם .. שמע אתה מתעקש להכנס בקיר - תהנה . שורה תחתונה משהו אוכל אותך וזה לא אני. אני לא נביא ולא חוזה עתידות . אם אתה רוצה להשאר רדוד זכותך. הצבעתי על מגמה לאיפה הדברים הולכים. הגענו לכל המקומות האלה אחד לאחד. אז אתה צודק - לא האמנתי שמזרחי יגיע ... וואו .

וואלה בוא גם נגיד שאמרתי שמירים לא תבוא עם רוכש מארהב (והיא באמת לא) אבל היא הפתיעה ובאה עם תרומה. אז ? מה אתה מנסה לומר לא ברור לי ? אמרתי לה וגם כתבתי פה - כל הכבוד . מה הטענה שלך למעשה ? לא מבין על מה הקשקשת. קבוצה מנוהלת במשך שנים בשיטת הכלום ושום דבר, מגיע אדון אלי שגב שהגנת פה עליו בחירוף נפש למרות כל מה שנאמר לך ולא על ידי, המועדון שלך על סף פירוק, וכן אם רועי דניאל לא היה שולף את רוני לוי היית יורד ליגה . זה לא טל אומר. את זה אומרים השחקנים בעצמם. שבורים ללא רצון וללא כסף . מעולם לא כיבסתי מילים, זו האמת. זה מה שקרה כאן בשנים האחרונות וכל הירידה האישית שאפיינה את כל מי שכתב נגדי כאן היתה מחוסר יכולת להתמודד ולהכיל מציאות . הבעיה לא אצלי , תתפלא.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
03-Jul-2015, 1:09
הודעה: #25
אז זהו שלא הבנת טל. המיקרו זה הדוגמאות (אתה בקשת), המקרו זה הגישה הפסימית הזאת שנוזלת מכל הברה שיוצאת לך מהפה. וזה לא חשוב באיזה נושא ובאיזה עיתוי. תמיד אבל תמיד תראה את חצי הכוס המלאה.
ואני לא בא לחנך אף אחד בטח לא אותך, אבל מה אפשר לעשות, אני מאלה שלא יכול להבליג ולשתוק כשסביבי מציירים תמיד תמונה שחורה למרות שברב הזמן היא ממש לא כזאת.

אז אני יודע שבתור הקונטרה שלך פה אני נשמע לחלק מהאנשים פה בת יענה, אופטימיסט לא מחובר וכו' ובאמת שאין לי בעיה עם זה כי בסוף אני יודע שהמציאות מנצחת והיא בד"כ לא כזאת שחורה כמו שאתה תמיד מצייר אותה.
ואם אתה קורא לזה רדוד אז כבוד הוא לי להיות רדוד.

Sent from my LG-D855
03-Jul-2015, 1:14
הודעה: #26
חזרתי...
אז כן ידידי. המצב שלנו על הפנים . ממש. על סף פירוק. לא יודע מה ילד יום לא יודע מה יהיה בסוף העונה לא יודע אם מירים תצליח או לא. מה שאני כן יודע הוא שאם מכבי נתניה היתה פונה לראש העיר לפני כמה שנים או לחילופין אם האדונים בלדב ולב היו מגייסים מישהו מומחה מהם לגיוס בעלים בחול ולא מחפשים תמיד מתחת לפנס (לנד תשובה רזמוביץ, רזמוביץ לנד תשובה, תשובה ? או הנה אייל סגל !! או הנה ירון ישראל .., בוא נחזור לתשובה, מה עם לנד ? וחוזר חלילה , לולאה אין סופית של כלום), לא היינו מנהלים את השיחה הזו.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים