דניאל אוסידון...
|
25-Jun-2015, 16:18
הודעה: #71
|
|||
|
|||
RE: דניאל אוסידון...
מי אומר שלאוהדים זה לא יפריע ?
לי זה יפריע מאוד. הוותיקים פה בטח זוכרים איזה שיינפלד אחד שגם רצה לתרום/להשקיע תמורת אי חילול שבת. רוצה לומר....האנשים הנחמדים הללו רק רוצים לרצות את החבר הדמיוני שלהם כך שיעשה להם כבוד כשיגיע יומם. מסיונרים לכל דבר ועניין ומאוד לא בריא יהיה לכרוך את מכבי נתניה עם התופעה |
|||
25-Jun-2015, 16:36
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Jun-2015 על ידי 16:37 ORENARIEL.)
הודעה: #72
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 16:18)Hagiqq כתב: מי אומר שלאוהדים זה לא יפריע ? לאוהדים שגרים בנתניה זה משנה כל כך ? מה היית עושה אם היית אוהד בית"ר או אוהד מכבי ת"א שהם משחקים רק בימי חול, ושלא נדבר על מכבי חיפה ששוברים שיאים ? משחקים בימי ראשון ושני או מוצ"ש |
|||
25-Jun-2015, 17:19
הודעה: #73
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 16:36)ORENARIEL כתב:(25-Jun-2015 16:18)Hagiqq כתב: מי אומר שלאוהדים זה לא יפריע ? לאוהד חייל שגר בנתניה זה בטח משנה. לאוהד שגר בנתניה ושאוהב ללכת למשחקי חוץ ולקחת איתו ילדים, זה בטח ובטח משנה (המיסיון לא מסתיים במשחקי בית). ואל תשווה בין מכבי נתניה לביתר או למכבי ת"א, כמה פעמים היו השנה לאוהדי בית"ר ומכבי ת"א חלופה לראות את המשחק בטלויזיה וכמה לנתניה? אם נתניה תשחק בימי חול, זה לא יגרום לכך שיראו אותה בטלויזיה, כל משחק של מכבי ת"א ובית"ר מביא יותר רייטינג, יותר פרסומות, יותר ווינרים בטוטו. אתה תשחק באמצע שבוע ויתעלמו ממך כמו מכלב מת באמצע המדבר. אם היום עוד ניתן לראות את התקציר בתוכנית במוצ"ש, גם זה יעלם ותאלץ לחפש תקצירים באינטרנט. בקיצור, לשחק באמצע השבוע כמו הגדולות, לא הופך אותך לגדול, רק לשקוף מפגר אבל אופטימי |
|||
25-Jun-2015, 17:29
הודעה: #74
|
|||
|
|||
בהנחה ואם וכאשר הצמד הנ"ל ייקח את הקבוצה וגם ישקיע בה תהיה בטוח שרב המשחקים שלך כן ישודרו, בין אם ביום חול ובין אם בשבת.
בגדול, אני גם מאד חצוי פה כי אם יש משהו שאני מתעב בדת זה האמרה הזאת שאף אחד לא כופה כלום עלינו החילוניים אבל אנחנו העם היהודי ,ואנחנו לא ככל הגויים, ואנחנו נבחרנו, ואנחנו אור לגויים וכל הבלה בלה בלה המוכר והשחוק... ואף אל פי כן , במקרה הנ"ל ההקרבה היא באמת לא כזאת כבדה. לשחק בשבת ב 19:30 או בראשון או שני (מה שקרה כבר לא מעט בשנים האחרונות) זה מחיר שאני מוכן לשלם אם באמת בתמורה נקבל בעל בית רציני, אמיד ,עם כוונות טהורות להרים פה פרויקט ולא להעלם עוד שנתיים שיימאס לו מהצעצוע. זה הרבה יותר חשוב מבחינתי משבת כן או לא. |
|||
25-Jun-2015, 17:59
הודעה: #75
|
|||
|
|||
אתם נהנים לריב ולהווכח ולברבר אותנו למוות.
השניים לא רוצים(בטח לא בשלב הזה לקחת את הקבוצה). בשום מקום לא קראתי שישנה התנוה בין התרומה למשחקים בשבת. למרות שרשת העיר שומרת שבת וחלק לא מבוטל מחברי המועצה דתיים/חרדים,איש במועצת העיר לא היתנה תמיכה עירונית בהפסקת פעילות בשבת. על מה ולמה אתם זורקים בוץ אחד בשני? |
|||
25-Jun-2015, 18:02
הודעה: #76
|
|||
|
|||
כל עוד המשחקים מתחילים בשעה כל כך מאוחרת ולא הגיונית, אז זה לא משנה באיזה יום.
בכל אירופה מתחילים לשחק בצהריים או אחה"צ בשעה סבירה שמאפשרת לצופים צעירים להגיע. אבל בארץ ימשיכו להקריב את כל האוהדים, העיקר שהטלויזיה תוכל לשדר בערץ ספורט זיבי משחקים בערב. והטעון של "חם בצהריים" לא רלוונטי לדעתי, ממילא הם משחקים בהליכה, אז עדיף להתחשב בקהל ולא בשחקנים. |
|||
25-Jun-2015, 18:30
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Jun-2015 על ידי 18:33 אופיר34.)
הודעה: #77
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 17:59)אייל ס כתב: אתם נהנים לריב ולהווכח ולברבר אותנו למוות. מה ז'תומרת ? יש ציטוטים של מריים פיירברג בכל ראיון שנעשה איתה שמדברים על זה ששני החברה יקחו את הקבוצה במידה ולא תשחק בשבת. זה גם מוזכר ברב הכתבות האחרונות שפורסמו בנושא הקבוצה. ולא שאני חי בתחושה שהנושא פתיר ויום למחרת הסדרת השבת תהיה פה קבוצה לליגת האלופות, אבל אני אומר ששווה לעשות אולי את המאמץ אם באמת כפי שפיירברג טוענת מדובר במשקיעים רציניים שרוצים לקדם את המועדון. והנה ציטוט של אחד הראיונות האחרונים של פיירברג : "בראיון בלעדי לאתר ערוץ הספורט הסבירה פיירברג עד כמה המצב של המועדון מדיר שינה מעיניה ומה היא מתכוונת לעשות. "אנחנו מנסים למצוא פתרונות ואם היינו יכולים לקבל התחייבות שהקבוצה לא תשחק בשבת, האנשים שהביאו לקבוצה תרומה היו גם נכנסים כבעלים. צריכים להבין שהיום אנשים לא ממהרים להיכנס לכדורגל הישראלי ולא מתדפקים על הדלתות של המועדונים. אני לא אנוח ולא אשקוט עד אשר נמצא את האדם או האנשים המתאימים שינהלו את הקבוצה. אעשה כל מאמץ"." |
|||
25-Jun-2015, 18:39
הודעה: #78
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 18:30)אופיר34 כתב:(25-Jun-2015 17:59)אייל ס כתב: אתם נהנים לריב ולהווכח ולברבר אותנו למוות. אתה מחזק את נושא התרומה הלא מותנת. |
|||
25-Jun-2015, 18:40
הודעה: #79
|
|||
|
|||
אני מדבר על רכישה.
עד כמה שהבנתי אין שום התנייה לגבי התרומה. |
|||
25-Jun-2015, 19:08
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Jun-2015 על ידי 19:13 ORENARIEL.)
הודעה: #80
|
|||
|
|||
אני זוכר בעבר צ'רלטון היתה זו שקובעת את שעות המשחקים , איך פתאום המנהלת קובעת?
אפשר להגדיר את ההבטחה ל"לשחק לא לפני השעה 19:30 " זו גם ההבטחה שבית"ר קיבלה אם נותנים הבטחה לא לשחק לפני 19:30 זה כנראה יספיק לרוכשים כדי להגיע לדעתי המנהלת לא יכולה חוקית לתת "הבטחה" כזו , אבל צ'רלטון בהחלט יכולה "להבטיח לנסות" שהמשחקים שלנו יהיו אחרי השעה 19:30 ואת זה כן ניתן להשיג! זה בדיוק מה שבית"ר עשתה לפני 3-4 שנים ומאז הם לא משחקים בשבת |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים