דניאל אוסידון...
|
25-Jun-2015, 13:20
הודעה: #61
|
|||
|
|||
RE: דניאל אוסידון...
[/quote]
אריאל, מטרת הכסף היא לא "לשנות את אורחות חיי ולכפות עלי אמונה או התנהגות בגלל אמונה שאינה שלי" אלא כתרומה לקהילה. מכיון ששני האנשים שומרי שבת הם לא יכולים להיות בעלים של קבוצה/עסק/חברה שמחללת שבת וגורמת לחילול שבת המוני על פי תפיסתם. לא צריך לקחת את זה למקומות שאתה לוקח את זה, לדעתי. [/quote] הם ניסו לקנות את בית"ר ואת הפועל ת"א (שמן ומים...) עכשיו את נתניה. המשותף לשלושת הנסיונות, קבוצה על סף פירוק בלי כסף. התנאי, אל תשחקו בשבת. לא ראיתי שכשנכשלו בשני הנסיונות הקודמים, הם "תרמו" לקהילה בדרך אחרת. כי זה לא שהם רוצים לתרום לקהילה, הם רוצים לשנות את הקהילה. יש לך ספק שגם ה"תרומה" הנוכחית נעשתה למול אמירה "מתחת לשולחן" של ראשת העיר שהיא תעשה ככל יכולתה לעמוד בתנאי שלהם? כל "פושר" נותן את מנות הסם הראשונות חינם, יוצר תלות ואז מנצל... ואם הם לא יכולים להיות בעלים של קבוצה/עסק/חברה שמחללת שבת וגורמת לחילול שבת המוני על פי תפיסתם, שלא יכנסו לכדורגל, כי בכדורגל מחללים שבת. מפגר אבל אופטימי |
|||
25-Jun-2015, 13:54
הודעה: #62
|
|||
|
|||
אריאל, מטרת הכסף היא לא "לשנות את אורחות חיי ולכפות עלי אמונה או התנהגות בגלל אמונה שאינה שלי" אלא כתרומה לקהילה. מכיון ששני האנשים שומרי שבת הם לא יכולים להיות בעלים של קבוצה/עסק/חברה שמחללת שבת וגורמת לחילול שבת המוני על פי תפיסתם. לא צריך לקחת את זה למקומות שאתה לוקח את זה, לדעתי. [/quote] הם ניסו לקנות את בית"ר ואת הפועל ת"א (שמן ומים...) עכשיו את נתניה. המשותף לשלושת הנסיונות, קבוצה על סף פירוק בלי כסף. התנאי, אל תשחקו בשבת. לא ראיתי שכשנכשלו בשני הנסיונות הקודמים, הם "תרמו" לקהילה בדרך אחרת. כי זה לא שהם רוצים לתרום לקהילה, הם רוצים לשנות את הקהילה. יש לך ספק שגם ה"תרומה" הנוכחית נעשתה למול אמירה "מתחת לשולחן" של ראשת העיר שהיא תעשה ככל יכולתה לעמוד בתנאי שלהם? כל "פושר" נותן את מנות הסם הראשונות חינם, יוצר תלות ואז מנצל... ואם הם לא יכולים להיות בעלים של קבוצה/עסק/חברה שמחללת שבת וגורמת לחילול שבת המוני על פי תפיסתם, שלא יכנסו לכדורגל, כי בכדורגל מחללים שבת. [/quote] את הפועל איך הגעת לבית"ר? |
|||
25-Jun-2015, 14:07
הודעה: #63
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 13:54)אייל ס כתב:(25-Jun-2015 13:20)אריאל כתב: הם ניסו לקנות את בית"ר ואת הפועל ת"א (שמן ומים...) עכשיו את נתניה. המשותף לשלושת הנסיונות, קבוצה על סף פירוק בלי כסף. התנאי, אל תשחקו בשבת. לא ראיתי שכשנכשלו בשני הנסיונות הקודמים, הם "תרמו" לקהילה בדרך אחרת. כי זה לא שהם רוצים לתרום לקהילה, הם רוצים לשנות את הקהילה. יש לך ספק שגם ה"תרומה" הנוכחית נעשתה למול אמירה "מתחת לשולחן" של ראשת העיר שהיא תעשה ככל יכולתה לעמוד בתנאי שלהם? כל "פושר" נותן את מנות הסם הראשונות חינם, יוצר תלות ואז מנצל... ואם הם לא יכולים להיות בעלים של קבוצה/עסק/חברה שמחללת שבת וגורמת לחילול שבת המוני על פי תפיסתם, שלא יכנסו לכדורגל, כי בכדורגל מחללים שבת. [/quote] את הפועל איך הגעת לבית"ר? [/quote] למיטב זכרוני, לפני הפועל היה עוד סיבוב אחד שלהם, נדמה לי ביתר. בכל מקרה, הפועל היו הסיבוב השני של מסע המיסיון מפגר אבל אופטימי |
|||
25-Jun-2015, 14:12
הודעה: #64
|
|||
|
|||
אריאל אל תבוא אל תקנה מינוי מקבוצת המיסיון לא צריכים לא רוצים אותך
לעומת זאת צריכים את כספי המיסיון כמו אוויר לנשימה |
|||
25-Jun-2015, 14:16
הודעה: #65
|
|||
|
|||
לדעתי אתה מבלבל בין השניים האלו לשניים שעשו ריצת חימום בבית וגן?
|
|||
25-Jun-2015, 14:19
הודעה: #66
|
|||
|
|||
אייל שוב אתה צודק אריאל התבלבל טלבוט וקאהן התפרסמו רק בקשר להפועל ת"א ולא חיפשו את הפרסום
יכול להיות שהתכוון ללב לביוב שגם ניסו לרתום בזמנו להפועל ת"א וגם אז היה ענין שבת |
|||
25-Jun-2015, 14:27
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Jun-2015 על ידי 14:27 אלון.)
הודעה: #67
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 14:07)אריאל כתב:(25-Jun-2015 13:54)אייל ס כתב:(25-Jun-2015 13:20)אריאל כתב: את הפועל איך הגעת לבית"ר? [/quote] למיטב זכרוני, לפני הפועל היה עוד סיבוב אחד שלהם, נדמה לי ביתר. בכל מקרה, הפועל היו הסיבוב השני של מסע המיסיון [/quote] עכשיו אני מבין את מקור הכעס. אתה מבלבל בין 2 הליצנים שרצו בבית ובגן לבין השניים הנוכחים. אתה באמת לוקח את זה למקומות רחוקים ולא נכונים. דבר עם אמיר שיעזור לך בחידוש המנוי... |
|||
25-Jun-2015, 14:29
הודעה: #68
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 14:07)אריאל כתב:(25-Jun-2015 13:54)אייל ס כתב:(25-Jun-2015 13:20)אריאל כתב: את הפועל איך הגעת לבית"ר? [/quote] למיטב זכרוני, לפני הפועל היה עוד סיבוב אחד שלהם, נדמה לי ביתר. בכל מקרה, הפועל היו הסיבוב השני של מסע המיסיון [/quote] ירד האסימון(בעזרת גוגל) את בית"ר ניסו לרכוש "השמן והרזה",אדם לוין ודן אדלר. אגב...התעניינו גם במכבי נתניה.... |
|||
25-Jun-2015, 14:32
הודעה: #69
|
|||
|
|||
(25-Jun-2015 14:29)אייל ס כתב:(25-Jun-2015 14:07)אריאל כתב:(25-Jun-2015 13:54)אייל ס כתב:(25-Jun-2015 13:20)אריאל כתב: למיטב זכרוני, לפני הפועל היה עוד סיבוב אחד שלהם, נדמה לי ביתר. בכל מקרה, הפועל היו הסיבוב השני של מסע המיסיון [/quote] ירד האסימון(בעזרת גוגל) את בית"ר ניסו לרכוש "השמן והרזה",אדם לוין ודן אדלר. אגב...התעניינו גם במכבי נתניה.... [/quote] לא היה לי ספק שלא מדובר בצמד הליצנים שעשו הקפת ניצחון... מפגר אבל אופטימי |
|||
25-Jun-2015, 15:04
הודעה: #70
|
|||
|
|||
אריאל אל תדאג אתה תמשיך לחלל שבת בכייף, אף אחד לא יכול לכפות כלום עלייך!
הם יכולים רק לדרוש שהמשחקים לא ישוחקו בשבת הם לא יכולים לדרוש עשייה כזו או אחרת אלא תחליף עשייה שווה להם להשקיע המון כסף ובתנאי שיצליחו למנוע חילול שבת המוני וכללי, זה זיכוי הרבים בשבילם ולאוהדים זה לא יפריע |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים