שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
04-Dec-2013, 1:43
הודעה: #61
RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
(04-Dec-2013 0:09)טל.מ כתב:  
(04-Dec-2013 0:05)אופיר34 כתב:  בתור אחד שמבין גדול בכדורגל בוא תסביר לי איך הטאלנט שלך עבר כל כך הרבה קבוצות בקריירה הלא ארוכה שלו ?
איך כל מאמן שעבד איתו זרק אותו לאלף עזעזל ?

אם אתה מתרגש מעוד בעיטת עונשין או מסירה בין שניים שקורים פעמיים במשחק שיבושם לך. לי זה לא עושה את זה.
וזה בסדר, יש כאלה שלוקח להם קצת יותר זמן. גם לך ימאס ממנו בסוף אני מבטיח לך.

לא יודע אולי יש לו אישיות בעייתית ? לא נכנס לזה בכלל. אני מנסה להסביר לך שערן לוי נכון להיום מעורב בכשמונים אחוז מהשערים שכבשנו ואתה מבטל את זה כי הוא מעצבן אותך .. מצד שני אחרי שאני נזכר כמה טענת ואתה ממשיך לטעון שהקבוצה של שנה שעברה היתה מוכשרת הרבה יותר מלאן שהגיעה - הדברים מתחברים לי ..
ועוד משהו - אני לא מתכחש לעובדה שהוא שחקן מעצבן כי הוא מעצבן גם אותי כל משחק. אבל בסופו של יום לדעתי וכנראה גם לדעתו של מזרחי אנחנו חצי קבוצה בלעדיו.

אני מבין שהתרגלת כבר להתקוטטויות ביננו רק שהפעם פספסת כי הדברים לא כוונו אליך...
אבל אם בכל זאת אתה תוקף....
אני חוזר ואומר, ערן לוי השנה הוא בורג חשוב מאד בהשגת המטרה ולכן הוא צריך להמשיך לעצבן ולעמוד על המגרש ולעלות אותנו ליגה.
לכשזה יקרה נצטרך לראות לאן הנהלת הקבוצה מכוונת אותנו. אם יהיה מדובר בעוד קבוצה ללא יומרות שתרצה להתבסס על צעירים ואולי להדחק לפלי אוף העליון אז אולי מבחינתי יהיה ניתן לשקול את ערן לוי (למרות שגם אז יהיה אפשר למצוא מישהו יותר חיובי ממנו). אם ידברו על צמרת ורצון להתבסס בחלק העליון, ועל קבוצה אטרקטיבית שמשחקת כדורגל מהיר אסור יהיה לחשוב על הכיוון של ערן לוי.
אני לא מקבל את הגישה שלשחקן שמביא נקודות מותר להתנהל כאחרון הספורטאים. זה מרגיז ומוריד את ההנאה מהמשחק הזה. ערן לוי הוא לא מודל לחיקוי לאף שחקן בארץ ושום בעיטת עונשין או פס בין שניים לא ישנו את זה.
ולגבי שנה שעברה - טענתי ועודני טוען.... הקבוצה הזאת לא היתה צריכה לרדת ליגה. היא ירדה מכל מיני סיבות שהמיקצועית היא לא הראשונה שביניהן.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
04-Dec-2013, 10:06
הודעה: #62
אני שומע פה בפורום ובפייסבוק תלונות על איך הקבוצה נראית ומנצחים רק 1:0 בפעם האלף לא רלוונטי ולא מעניין ...
תשאלו כל אוהד ותיק מאיזה עונה הוא הכי נהנה בעשרים שנה האחרונות אז הוא יגיד שהעלייה ב-99 ולא זכור ששם נתנו שישיות ...
לגבי ערן לוי יוסי מזרחי נוהג בחוכמה ומנהל את חדר ההלבשה בחוכמה גם אני לא מחסידיו ובשבילי הוא לא שחקן כדורגל אבל במצבנו ועם המטרות שהצבנו חייבים לעלות בכל מחיר גם אם המחיר להחזיק פה את אחד הספורטאים הכי הזויים ...אגב הסיבה שרן רול שופך לאגר הדקה 70 היא כי הוא רץ גם בשביל אדון לוי...
04-Dec-2013, 10:18
הודעה: #63
(04-Dec-2013 10:06)דוד חטב כתב:  אני שומע פה בפורום ובפייסבוק תלונות על איך הקבוצה נראית ומנצחים רק 1:0 בפעם האלף לא רלוונטי ולא מעניין ...
תשאלו כל אוהד ותיק מאיזה עונה הוא הכי נהנה בעשרים שנה האחרונות אז הוא יגיד שהעלייה ב-99 ולא זכור ששם נתנו שישיות ...
לגבי ערן לוי יוסי מזרחי נוהג בחוכמה ומנהל את חדר ההלבשה בחוכמה גם אני לא מחסידיו ובשבילי הוא לא שחקן כדורגל אבל במצבנו ועם המטרות שהצבנו חייבים לעלות בכל מחיר גם אם המחיר להחזיק פה את אחד הספורטאים הכי הזויים ...אגב הסיבה שרן רול שופך לאגר הדקה 70 היא כי הוא רץ גם בשביל אדון לוי...

ושוב, "לצערי" אני מסכים לחלוטין.
וחוזר על שכתבתי לפני מספר שבועות
בשנה הבאה נאלץ לבנות קבוצה חדשה(כמעט לחלוטין),חוץ מהשוער שהוא ברמת ליגת על ואולי פה ושם שחקנים שיכולים להשלים סגל,מרבית השחקנים שמשחקים היום במכבי נתניה לא ברמה שמאפשרת להם לשחק ב10 קבוצות המובילות בליגת העל.
וכמובן הכל חייב לעמוד במבחן עלות תועלת וכאן אנחנו חייבים להשלים את המשימה החשובה מכל,עליית ליגה ולאחריה להיות חכמים ובמחשבה לטווחים ארוכים.
04-Dec-2013, 10:40
הודעה: #64
undefined
04-Dec-2013, 11:12
הודעה: #65
השחקנים שנצטרך לכוון אליהם הם שחקנים שהמניות שלהם בירידה, אבל הוכיחו שהם מסוגלים להיות שחקנים מובילים בליגת העל, כמו מורד אבו-ענזה, רחמים צ'קול (שלא שיחק נגדנו במדי מכבי יבנה), עלי עותמן של עד לפני שנה שאפילו בבני סחנין לא פתח, תמיר כהן עד פתיחת העונה... שחקנים יתנו לנו עדיפות על פני הרבה קבוצות אחרות. אנחנו צריכים לדעת לאתר את הנכונים.

[img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img]
04-Dec-2013, 11:49
הודעה: #66
חברה,אל תשכחו שיוסי מזרחי בנה את הקבוצה סביב ערן לוי, נתן לו את סרט הקפטן כדי שייקח עליו יותר אחריות ויעשה פחות שטויות.עד עכשיו זה עובד למרות כל העצבים שהוא מביא, אי אפשר להתווכח עם העליונות שלנו מעל הליגה ולערן לוי יש הרבה מניות בכך.כמו שלהפועל פ"ת יש את ליאור אסולין הברדקיסט לנו יש את ערן לוי,כל אחד והשטויות שלו אבל את המספרים הם נותנים.יכול להיות שאם לא היו בונים את הקבוצה סביב ערן לוי והיו מביאים שחקן משמעותי אחר גם היינו בצמרת,אף אחד לא יודע.יחד עם זאת,לדעתי, ערן לוי לא יכול להוביל קבוצה לצמרת בליגת העל ופה אני נאלץ להסכים עם אופיר,אם המטרות יהיו לרוץ בצמרת אז אי אפשר לבנות את הקבוצה סביב ערן לוי אבל אולי אפשר להשאיר אותו בקבוצה כשחקן משלים ופה תהיה הבעיה,אני לא רואה את ען לוי יושב על הספסל וחי עם זה בשלום...לכן אם נעלה ליגה סוגיית ערן לוי תהיה מעניינת בכל מקרה....
04-Dec-2013, 11:55
הודעה: #67
Re: RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
(04-Dec-2013 10:18)אייל ס כתב:  
(04-Dec-2013 10:06)דוד חטב כתב:  אני שומע פה בפורום ובפייסבוק תלונות על איך הקבוצה נראית ומנצחים רק 1:0 בפעם האלף לא רלוונטי ולא מעניין ...

ושוב, "לצערי" אני מסכים לחלוטין.
וחוזר על שכתבתי לפני מספר שבועות
בשנה הבאה נאלץ לבנות קבוצה חדשה(כמעט לחלוטין),חוץ מהשוער שהוא ברמת ליגת על ואולי פה ושם שחקנים שיכולים להשלים סגל,מרבית השחקנים שמשחקים היום במכבי נתניה לא ברמה שמאפשרת להם לשחק ב10 קבוצות המובילות בליגת העל.
וכמובן הכל חייב לעמוד במבחן עלות תועלת וכאן אנחנו חייבים להשלים את המשימה החשובה מכל,עליית ליגה ולאחריה להיות חכמים ובמחשבה לטווחים ארוכים.

נכון. נבנתה קבוצה חד פעמית עם פג תוקף קיץ 2014.
אני מפחד שחלק מהשחקנים יודעים את זה והאינטרס שלהם יהיה להישאר בלאומית והיו מקרים כאלו בעבר.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
04-Dec-2013, 12:26
הודעה: #68
שלום לכולם אני חדש כאן , רציתי לשאול אותך אייל סגל בתור אחד שמקורב לאלי שגב ובכלל למועדון במידה והקבוצה תעלה ליגה מה התקציב שהם מתכננים להעמיד ?והאם אלי שגב ויוסי מאור זה אנשים בקליבר של יעקב שחר מבחינה כלכלית או יותר סגנון אשר אלון ?
צטט הודעה זו בתגובה
04-Dec-2013, 12:38
הודעה: #69
(04-Dec-2013 12:26)לואיס מרין כתב:  שלום לכולם אני חדש כאן , רציתי לשאול אותך אייל סגל בתור אחד שמקורב לאלי שגב ובכלל למועדון במידה והקבוצה תעלה ליגה מה התקציב שהם מתכננים להעמיד ?והאם אלי שגב ויוסי מאור זה אנשים בקליבר של יעקב שחר מבחינה כלכלית או יותר סגנון אשר אלון ?

בוקר טוב וחג שמח,קרבתי מתחילה ומסתיימת ברצון שלי לעזור לאלי על מנת שישרוד את הכדורגל הישראלי,אין לי מושג וחצי מושג על מצבם הכלכלי של יעקב שחר/יוסי מאור/אלי שגב ולכן אין לי כלים לבצע השוואה בינהם,אגב...השקעה בקבוצת כדורגל קשורה בעיקרה לגודל "השריטה" ופחות למצב הכלכלי.
לגבי שנה הבאה,אני מתפלל שהתקציב יהיה שפוי והגיוני.
04-Dec-2013, 12:41
הודעה: #70
חח תודה על התשובה המהירה אבל ממה שאתה שומע מה הסדר גודל תקציב שהם מתכננים או חושבים להעמיד?

הייתי מאוד שמח שיביאו לכאן רכש רציני ולא כל מיני שחקנים שצריך לשקם ובסוף בועטים בנו כמו דגאני וסבע צריך ללכת בכל הכוח על שחקנים כמו תומר חמד ורפאלוב ועליהם להוסיף 3 זרים איכותיים ולשלב את הצעירים כגון מנצור חסן וצלישר עצה שלי לסיום תנסו להביא את נוואקמה מרעננה זה זר ברמה
צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים