שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
04-Dec-2013, 0:28
הודעה: #51
RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
בלי ערן לוי אני בטוח שהשנה אנחנו קבוצת מרכז טבלה.

"כל החיים בלב את אלופה"
צפה באתר של משתמש זה מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
04-Dec-2013, 0:31
הודעה: #52
להזכירכם רק שבהפסד היחיד שלנו השנה ערן לוי לא שיחק ...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
04-Dec-2013, 0:36 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Dec-2013 על ידי 0:38 yaron73.)
הודעה: #53
ערן לוי וקובי חסן הם השחקנים היצירתיים היחידים אצלנו.

אני לא חושב שערן לוי עצלן. בניגוד לאיציק זוהר הוא מקריב הרבה יותר במגרש , כמובן עד שנגמר לו האוויר.....

"כל החיים בלב את אלופה"
04-Dec-2013, 0:36
הודעה: #54
(04-Dec-2013 0:33)פיליפצוק כתב:  
(04-Dec-2013 0:05)אופיר34 כתב:  בתור אחד שמבין גדול בכדורגל בוא תסביר לי איך הטאלנט שלך עבר כל כך הרבה קבוצות בקריירה הלא ארוכה שלו ?
איך כל מאמן שעבד איתו זרק אותו לאלף עזעזל ?

אם אתה מתרגש מעוד בעיטת עונשין או מסירה בין שניים שקורים פעמיים במשחק שיבושם לך. לי זה לא עושה את זה.
וזה בסדר, יש כאלה שלוקח להם קצת יותר זמן. גם לך ימאס ממנו בסוף אני מבטיח לך.

ערן לוי עבר הרבה קבוצות בגלל ההתנהגות שלו וחוסר המשמעת, לא שמעתי מאמן אחד שביקר אותו מקצועית.
ערן לוי הוא שחקן, לא יעזור לך כמה לא תסבול אותו. גם אותי מעצבנת ההתנהגות שלו והנפות הידיים במהלך המשחק ,אבל אני מסתכל על המכלול השלם וכל עוד הפלוסים שלו עולים על המינוסים אני רוצה אותו בקבוצה.
גם איציק זוהר היה עצלן, לא זז על המגרש וחי על המצבים הנייחים ועדיין הוא נחשב לאחד הגדולים בכדורגל הישראלי.
04-Dec-2013, 0:40
הודעה: #55
(04-Dec-2013 0:36)yaron73 כתב:  ערן לוי וקובי חסן הם השחקנים היצירתיים היחידים אצלנו.

אני לא חושב שערן לוי עצלן. בניגוד לאיציק זוהר הוא מקריב הרבה יותר במגרש , כמובן עד שנגמר לו האוויר.....

שניהם שחקנים ש"עמדו" על הדשא ולכן עשיתי את ההשוואה.
04-Dec-2013, 0:41
הודעה: #56
משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
(04-Dec-2013 0:27)תומר חרוב כתב:  טל, השאלה אם הכישרון של העובד הזה לא בא על חשבון התפוקה של העובדים האחרים. יוסי נוקט בגישה נהדרת בזה אני מסכים, אבל אני אוהד ומנקודת המבט שלי (והתפקיד שלי קל יותר) אני חושב שעדיף היה בלעדיו.

ירון, לדוגמא שנתתי אין קשר לכושר גופני. כדי לקחת כדור אחרון לקרן ולא לבעוט אותו ברשלנות ממצב נייח בלתי אפשרי לא צריך כושר.

תומר אחרי שראיתי את נתניה מספיק פעמים העונה - אני מבטיח לך אין אחד בקבוצה שלא מגיע לידי ביטוי ומיצוי כשרונו בגלל ערן לוי .. אם היה אחד או שניים כאלה עם כזו יכולת וכשרון לא היה צריך את ערן לוי בנתניה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
04-Dec-2013, 0:49
הודעה: #57
(04-Dec-2013 0:41)טל.מ כתב:  
(04-Dec-2013 0:27)תומר חרוב כתב:  טל, השאלה אם הכישרון של העובד הזה לא בא על חשבון התפוקה של העובדים האחרים. יוסי נוקט בגישה נהדרת בזה אני מסכים, אבל אני אוהד ומנקודת המבט שלי (והתפקיד שלי קל יותר) אני חושב שעדיף היה בלעדיו.

ירון, לדוגמא שנתתי אין קשר לכושר גופני. כדי לקחת כדור אחרון לקרן ולא לבעוט אותו ברשלנות ממצב נייח בלתי אפשרי לא צריך כושר.

תומר אחרי שראיתי את נתניה מספיק פעמים העונה - אני מבטיח לך אין אחד בקבוצה שלא מגיע לידי ביטוי ומיצוי כשרונו בגלל ערן לוי .. אם היה אחד או שניים כאלה עם כזו יכולת וכשרון לא היה צריך את ערן לוי בנתניה.

להגיד שערן לוי "מפריע" לשחקנים אחרים לבוא לידי ביטוי זה שטויות במיץ.
להיפך, לערן יש את היכולת להגביר לשחקנים (במיוחד החלוצים)את התפוקות בזכות המסירות הגאוניות שלו.
04-Dec-2013, 0:56
הודעה: #58
undefined
04-Dec-2013, 0:58
הודעה: #59
ערן לוי הוא מהבודדים בסגל השנה שהייתי בונה עליהם לליגת העל בתקווה שנעלה. אני מקווה שגם ההנהלה וגם הצוות המקצועי מבינים שהמטרה השנה עם הסגל הזה היא לעלות ליגה בלבד ולאחר מכן צריך לבנות קבוצה חדשה בליגת העל.

"כל החיים בלב את אלופה"
04-Dec-2013, 0:58
הודעה: #60
פיליפצ'וק,
בדיון רציני לא אומרים "שטויות במיץ" כשלא מסכימים לדעה מסוימת...אני בעד דיונים לא רציניים אבל בכל זאת, בשביל לכבד את החברים האחרים, אני מציע שדווקא נשמור על רצינות.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים