הקמת ארגון אוהדים רציני!
|
10-May-2015, 9:53
הודעה: #31
|
|||
|
|||
RE: הקמת ארגון אוהדים רציני!
(10-May-2015 9:47)טל.מ כתב: היום מכבי נתניה מכניסה כ3 מיליון שקל פלוס מינוס ממנויים וכרטיסים (סכומים שלדעתי משועבדים ללאן גם בתקציב 2016 ואולי יותר). מה זה סכום יותר משמעותי ? ללאן לא משועבד דבר. במידה ואוהדי מכבי נתניה רוצים לקחת על עצמם אחריות ושותפות רצינית בניהול מועדון הם חייבים להפגין עוצמה במכירת מנויים(כסף מראש),מכירת הכרטיסים היא בעיקר לקבוצות הגדולות שמגיעות להתארח. מכירת מנויים ליציעים הרגילים והכסף בסכום של 2.5 עד 3 מיליון לעונת 15/16 תצביע על רצינות האוהדים. |
|||
10-May-2015, 10:08
הודעה: #32
|
|||
|
|||
אם ארגון האוהדים יצליח אפילו לא לעשות דבר מלבד להגדיל את כמות המנויים- הרווחנו!
אנשים יעשו זאת רק אם ירגישו שותפים, יבינו שהקבוצה בימים קשים ואף בדרך לפירוק וירידת ליגה והיא זקוקה להרתמותם. במצב הנוכחי אנשים לא יקנו מנוי. קיים אי אמון גדול, גועל, חוסר שקיפות, ריח רע מכל דבר שמכבי נתניה קשורה בו- במצב הנוכחי כמות המנויים בעונה הבאה תרד לחצי או לשליש מהכמות העונה! שאנשים יבינו שהם לא קונים מנוי כדי לראות את מסי ורונאלדו, ואפילו לא את חן עזרא ובוזגלו... הם קונים מנוי כי מכבי נתניה זקוקה להם, יש אנשים רציניים וישרים שמנהלים אותה, ויש תקציב שפוי ושקוף ובלי כל מיני אוכלי חינם אלא עם אנשים שגם מוכנים להתנדב(כמו עדי), וגם מוכנים לעשות 3 ו 4 תפקידים כדי לחסוך ולעזור לייעל את המערכת. |
|||
10-May-2015, 11:05
הודעה: #33
|
|||
|
|||
(10-May-2015 10:08)עידן444 כתב: אם ארגון האוהדים יצליח אפילו לא לעשות דבר מלבד להגדיל את כמות המנויים- הרווחנו!עידן זה GO NO GO אין בעלים למכבי נתניה,אין!!! אין קופצים על מכבי נתניה,אין! המועדון זה האוהדים,ירצו מועדון חפץ חיים יפתחו את הכיס וירכשו מנויים ולא ב600 ש"ח בלחץ,יפגינו עוצמה בכמות ובתגבולים ואז ידרבנו אחרים להכניס יד לכיס ולהיות חלק מהם. ושוב,במצב הנוכחי,האוהדים צרכים להיות מינימום 50% בבעלות ובקבלת ההחלטות,כי אין אחרים. |
|||
10-May-2015, 11:33
הודעה: #34
|
|||
|
|||
הקמת ארגון אוהדים רציני!
אייל המיליון שקל האלה שדיברת עליהם הם אלה שיעשו את ההבדל ..? בוא אני אתן לך תסריט דומה אבל הפוך -
יוסי מאור קובי בלדב רועי דניאל דב לנד ונגיד א.ס ניגשים לעירייה ומסבירים לרשת העיר למה חשוב לקבל הלוואה על מנת להשאיר את מכבי נתניה בחיים. נגיד שהמהלך מצליח - כי בלעדיו בוא נאמר את האמת, אין כלום. עם זה באים לאוהדים בפירסומים בפייסבוק בראיונות ברדיו , מציגים תוכנית עבודה מציגים שולחן נקי, מראים מי בעלי התפקידים. אותם אלה שתורמים ימשיכו לתרום , בלדב יצליח להביא את אותם הספונסרים והאוהדים יקנו מנוי כי צו השעה ב2.5 מ שקל. מה ההבדל ? ההבדל הוא בזה שלגרום לאוהדים להתארגן, להרים עמותה, לשכנע את ראש העיריה שהכל כשר, להעביר חלק מבעלות הקבוצה לאוהדים, לגרום לזה שכל הכסף יזרום למקום הנכון - כל זה לוקח זמן ובסוף יביא לאותה תוצאה. למה לא להשתמש במנגנון הקיים ? 0.5-1 מ שקל. זה כל ההבדל שציינת. אם כל מי שמגיע יוסיף עוד 200 שקל , סגרת את העניין. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
10-May-2015, 13:37
הודעה: #35
|
|||
|
|||
טל אני מנסה להיות זהיר מאוד בכתיבתי ובעיקר באמירותי,אנשים קוראים ויכולים לקחת את זה למקומות הלא נכונים.
להערכתי סוף עונת 14/15(והלוואי שאני טועה והלוואי שיש אלטרנטיבה אחרת),היא סוף תקופה במכבי נתניה(במקרה הקיצוני פרוק...). בשלב של אחרי יאמר היה את קובי וגיל וגיל וקובי (קובי וגיל כבר אמרתי) והם קיבלו מיאמר פיקדון+אישור להעברת המועדון לרוכש אחר ועשו את שתי משימותיהם בהצלחה הרבה יותר גדולה מהתחזית כשיאמר עזב. לצערנו אלו שקיבלו מהם מועדון מפואר (שאומנם ירד לליגה השניה) אך הכיל בתוכו רכוש רב(וגרעון של פחות ממיליון$),משאירים אותנו היום בסיטואציה הקשה ביותר שעמדנו ב20 שנים האחרונות(ואולי מעולם). ולכן....לדעתי נוצרה כאן הזדמנות פז חד פעמית לתת את המושכות(או חלקם) לאוהדים,בתנאי שהאוהדים יבינו שכדי לקבל הם צרכים להזיע(תרתי משמע) ולהראות לכל עם ישראל ואישתו שהם אלטרנטיבה ראויה. |
|||
10-May-2015, 14:08
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-May-2015 על ידי 15:04 אלון.)
הודעה: #36
|
|||
|
|||
(10-May-2015 13:37)אייל ס כתב: טל אני מנסה להיות זהיר מאוד בכתיבתי ובעיקר באמירותי,אנשים קוראים ויכולים לקחת את זה למקומות הלא נכונים. איל, איך עושים זאת בפועל? איך אוהדים ללא אמצעים יצליחו יותר מאנשים בעלי אמצעים? לכתוב בפורום שזו הזדמנותם של האוהדים, זה בסדר, אך איך מעבירים זאת מהדף למשהו ישים? אני עדיין חושב שללא הבסיס של אנשי עסקים אשר יתחילו במהלך, יהיה קשה מאוד להרים דבר כזה... |
|||
10-May-2015, 14:20
הודעה: #37
|
|||
|
|||
אני מקווה שהמודל שלך זה לא המודל של הפועל ת"א או של ביתר כי בשתי המקומות שם זה נכשל מצטער אייל לא חושב שאתה צודק
אם יש מספיק בעלי הון שרוצים לעזור לנתניה שיקימו הם ארגון ושאחד ייצג אותם . |
|||
10-May-2015, 14:21
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-May-2015 על ידי 14:23 אייל ס.)
הודעה: #38
|
|||
|
|||
ההבדל בין לבין....
זה שאוהדים הם דבר ראשון אוהדים והמועדון חשוב להם כמו בן משפחה קרוב,או במילים אחרות יש דבר 1 שלעולם לא מחליפים וזו קבוצת כדורגל וזה הבסיס וזה היתרון ואותו צריך למנף. מכיוון שאחת הבעיות הקשות בניהול מועדון כדורגל שלא בבעלות אוליגרך,זה תאום הציפיות בין הבעלים לאוהדים,ברגע שהמועדון מנוהל ע"י אוהדים הבעיה הזו מאחורינו. אני בדעה שכשאוהדים ינהלו,כמות המנויים והכרטיסים תגדל בסדרי גודל ואוהדים ישלמו סכומים גבוהים יותר בלי להניד עףעף... משוכנע שהאוהדים בעלי הממון יסכימו לתרום למועדון סכומים שמעולם לא נתרמו על ידם בגלל הסיטואציה הכל כך רומנטית. ו...הכי הכי חשוב,זה לא עומד כנגד אופציה אחרת...אין אחרים שרוצים את המועדון(כל סיפור קבוצת הרכישה לא קיבל תנופה). (10-May-2015 14:20)mordii2 כתב: אני מקווה שהמודל שלך זה לא המודל של הפועל ת"א או של ביתר כי בשתי המקומות שם זה נכשל מצטער אייל לא חושב שאתה צודק מורדי אני לא בעל הון,אך כן מוכן לעזור ולסייע לארגון אוהדים רציני מסודר ישר בעל מוטיבציה שמוכיח שהאוהדים עושים ולא רק מברברים עצמם לדעת. ולא,אני לא מוכן להיות חלק מבעלים/בעלות או כל שם אחר. |
|||
10-May-2015, 14:28
הודעה: #39
|
|||
|
|||
אייל אתה כל הזמן אומר האוהדים צריכים להראות רצינות ולרכוש מינויים ,ממי יקנו כרגע אין הנהלה ולא יודעים מה יהיה מחר!!!
וצו השעה הוא עכשיו!!!! די לדיבורים ולפוסטים,תרים את הכפפה יחד עם רועי דניאל ותקראו לקהל לרכוש מינויים עכשיו לשנה הבאה,ואז תראה לאיפה הרוח נושבת. |
|||
10-May-2015, 14:49
הודעה: #40
|
|||
|
|||
(10-May-2015 14:28)Shaul כתב: אייל אתה כל הזמן אומר האוהדים צריכים להראות רצינות ולרכוש מינויים ,ממי יקנו כרגע אין הנהלה ולא יודעים מה יהיה מחר!!! לא הצעתי לשום אוהד לרכוש מנוי היום ואין לי שום זכות לפנות לאיש(כאוהד ולא מתכוון לשנות את הסטטוס),כל שאני מציע לאוהדים לקחת את המועדון,כשהחלק הפיננסי שלהם יהיה הגדלת מספר המנויים והתקבולים מהמנויים והכרטיסים,החלק הניהולי יהיה ככל בעלים אחר...וככל שיראו רצינות רבה יותר בחלק הארגוני,כך חלקם יהיה גדול יותר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים