מכבי נתניה - בני סכנין
|
28-Apr-2015, 12:04
הודעה: #71
|
|||
|
|||
RE: מכבי נתניה - בני סכנין
(27-Apr-2015 22:14)פיליפצוק כתב:סליחה מה זה פה האשרם של אושו? יש פה קהל יש יצרים ויש רצונות אם בעל הבית חלש אופי כמו שאתה רואה אותו או את עצמך בדוגמא שנתת אז אל תבוא לא צריך, לא ראיתי ששחר הלך למרות מה שעשה לו הקהל בשנים הקשות וגם אלונה חוטפת כל הזמן והיא עוד אשה במערכת לא פשוטה,מי שלא מסוגל להתמודד שישב לידך ביציע הכבוד.(27-Apr-2015 21:42)אופיר34 כתב: בזה פיליפצ'וק צודק. אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
28-Apr-2015, 12:35
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Apr-2015 על ידי 12:37 פיליפצ'וק.)
הודעה: #72
|
|||
|
|||
סוג האנשים המחוסנים שאתה מכוון אליהם amir רק הולך ונכחד משנה לשנה.
כבר היום צריך לחפש אותם עם פינצטה. (28-Apr-2015 11:55)טל.מ כתב: אז יש איזה רועי כהן שמפגין בפייסבוק נגד בלדב .. אתה יודע מה הבעיה פה, שכל הבהמות הגזעניות האלה ביום שהם ילכו לבית של פלוני והם ילכו, לא אתה ולא אני ולא הרוב השפוי ייצא נגדם. זה קורה בכל קבוצה בארץ, הבהמות, החוליגנים והגזעניים השתלטו על הענף. אני אם הייתי בעל ממון, לא רוצה אותם ליד הבית שלי. |
|||
28-Apr-2015, 12:40
הודעה: #73
|
|||
|
|||
(28-Apr-2015 12:35)פיליפצוק כתב: סוג האנשים המחוסנים שאתה מכוון אליהם amir רק הולך ונכחד משנה לשנה. זה מה יש, מי שלא בנוי לזה ומחפש להיפגע שלא יתקרב לכדורגל. מי שרוצה להגיע שידע שיש פלוסים ומינוסים ואחד המינוסים זה כמה אוהדים מטומטמים שלא יודעים להעריך. מי שחושב להיות בעלים של קבוצת כדורגל צריך לקחת בחשבון שלא כל היום יזרקו עליו ורדים ושושנים... |
|||
28-Apr-2015, 12:44
הודעה: #74
|
|||
|
|||
תסלחו חברי לפורום,אוהדים מסורים שכל מועדון היה גאה בהם(ואני לא ציני).
אתם חיים בסרט! אין בנמצא בעלים "רגיש" שנבהל מצעקות אוהדים,אז בעלים שמוכן לשפוך את מיטב כספו כדי שפלוני או אלמוני יקלל את האם אמא שלו בגלל ששחקן כזה או אחר פספס או ששוער נבחרת חטף גול בן הרגליים(וויסוקר היה אלוף בזה). לכן כתבתי את שכתבתי,שכמו שאני רואה עכשיו את הדברים,במקרה הטוב יהיו מספר אנשים שיסכימו למה שאיש מהאוהדים לא מוכן,להלוות כסף למועדון ולמחוק כל שנה(כל אחד) כמיליון ש"ח(ואולי יותר) ותמורת זאת לקבל כתף חמה מקהל שירכוש מנויים ויעודד את הקבוצה ויהיה סבלני ויגבה אותם כשינקו את היציעים מאותם מקללים אלימים ועוד ועוד ועוד. לתפיסת עולמי בשלב זה של חיינו זה או זה(והסיכוי לא גבוה בגלל ה15 מיליון גרעון) או פרוק. |
|||
28-Apr-2015, 12:55
הודעה: #75
|
|||
|
|||
כן אבל כנגד מטומטמם או מטומטמים יש אלפים שמחבקים, שקונים מנוי, שרצים אחרי הקבוצה לכל מקום, שנותנים את הרוח האמיתית שבאה מאהבה ולא מתוך רצון לפגוע. למה הם פחות נחשבים ?
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
28-Apr-2015, 13:03
הודעה: #76
|
|||
|
|||
RE: מכבי נתניה - בני סכנין | |||
28-Apr-2015, 13:12
הודעה: #77
|
|||
|
|||
תראה אנחנו מקיימים דיון באויר. אין שום איש עסקים מלבד מאור ואותם אלו שיעזרו מסביבו, שישא בנטל, וגם הוא לאור החוב , אני לא בטוח שלא יחליט שלא מתאים לו. בכל מקרה אני משוכנע שבנתניה הבעיה היא לא הקהל.
|||
28-Apr-2015, 13:15
הודעה: #78
|
|||
|
|||
איש לא מצפה לקהל קונצרטים,ממש לא....
ההפך,לקהל הכדורגל יש את החן שלו. אנחנו כבר מזמן לא הקהל שאתה מתאר טל....היינו כאלו ואפילו זכינו להיות הקהל ההוגן,זה עבר לנו...יש בקרבנו קהל אנרכיסטי גזעני פורע חוק מצד אחד ומספר "מנהיגים" חובבי תקשורת שגורמים היום לכל מי שמדפדף באינטרנט לחשוב שהם מובילי דעת הקהל ולכן אני אומר את שאני אומר. אני מבין שברמת הארגון של האוהדים אין מי שיקבץ את כל האוהדים וינסה להנהיגם לשותפות במועדון,אך כן מצפה שהרוב הדומם יבין שהוא צריך להיות דומיננטי ביציע ובאינטרנט ומול אמצעי התקשורת על מנת לקבור את כל המלעיזים. וכן,ברור שמפעם לפעם ישרקו קריאות בוזזז וישמעו צעקות,אך גזענות והשלכת חפצים לא בבית ספרנו. |
|||
28-Apr-2015, 13:19
הודעה: #79
|
|||
|
|||
(28-Apr-2015 13:15)אייל ס כתב: איש לא מצפה לקהל קונצרטים,ממש לא.... לא היה מפריע לך שיבואו אליך הביתה, יטרידו את שכניך ואת משפחתך? זה הרי הטרנד היום, לי זה היה מאוד מפריע. |
|||
28-Apr-2015, 13:22
הודעה: #80
|
|||
|
|||
אני מניח ששמעת בשבת את ההשתקה המיידית של אלו שצעקו מוחמד מת . הרוב המוחלט בנתניה הוא שפוי וחיובי. ברור שמה שתארת קיים אני לא מיתמם. בכל זאת מדובר בישראל שהולכת ומקצינה, והכדורגל משקף את מה שנעשה ברחוב.
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים