לא מבין
|
04-Nov-2013, 0:14
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: לא מבין | |||
04-Nov-2013, 0:57
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: לא מבין
זה יציע מלא ועוד כמות יפה ממול.
זה פי 2.5 מאיתנו זה הרבה מאוד למשחק רדיוס מפגר ולא אופטימי. |
|||
04-Nov-2013, 1:03
הודעה: #13
|
|||
|
|||
RE: לא מבין | |||
04-Nov-2013, 1:07
הודעה: #14
|
|||
|
|||
עוד פעם ההשוואות האלה ?
לא הוגן ולא נכון לעשות את ההשוואה הזאת. בפעם האלף, הפועל זה הפועל ונתניה זה נתניה. קבוצה שעשרות שנים לא הביאה תואר וגם לא היתה קרובה לזה מול קבוצה שלוקחת אליפויות ותארים בסיטונאות, שהגיעה לרבע גמר גביע אוופ״א, לשלב הבתים בליגת האליפות ואני כבר לא מדבר על הגב התקשורתי שמקבלת. ושוב, אם היינו מתחלפים ביננו אני בכלל לא בטוח שהפועל היתה מביאה יותר קהל. יש מה לשפר אצלנו ללא ספק אבל האיצטדיון הזה בשילוב ניהול חדש וקבוצה איכותית אמורים לעשות את העבודה. סבלנות וגם הקהל יחזור... |
|||
04-Nov-2013, 11:19
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(04-Nov-2013 1:07)אופיר34 כתב: עוד פעם ההשוואות האלה ? היה לי בוס שאמר שמכל קרב חוזרים או עם ניצחון או עם הסברים... אתה נותן הסברים. מה שנכתב פה זה שזה מבאס וזה אכן מבאס! מבאס שיש להם יותר קהל, מבאס שיש להם הצלחות, מבאס שהם בקלות מוצאים משקיעים וכו' וכו'. עם כל הכבוד לתירוצים, זה מבאס - גם אותך! מפגר אבל אופטימי |
|||
04-Nov-2013, 11:46
הודעה: #16
|
|||
|
|||
לא מבין
ועם כול הכבוד להפועל,אני גאה בקבוצה שלי ובאוהדים שלנו
|
|||
04-Nov-2013, 11:56
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אני אוהב את המשפטים האלה שהבוסים שלנו לומדים בקורסים לניהול שלהם....
סתם עוד משפט להגברת המוטיבצייה. מזמן הפסקתי להתייחס אליו.. ולעניין - בוודאי שאני מבואס שאין בכל משחק שלנו 10 אלף אוהדים. אני גם מבואס שאבא שלי לקח אותי פעם ראשונה לקופסא בגיל 4 ולא לקאמפ נו.... וכשאומרים לי שהפועל מביאה פי 2 קהל מאיתנו זה לא נשמע לי כמו ביאוס זה נשמע לי כמו השוואה לא במקום. |
|||
04-Nov-2013, 12:07
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(04-Nov-2013 11:56)אופיר34 כתב: אני אוהב את המשפטים האלה שהבוסים שלנו לומדים בקורסים לניהול שלהם.... אז בוא נתבאס בסבבה, בלי הטפות מוסר, איזה באסה המצב, איזה באסה ליגה שניה, איזה באסה שאחרי שנים שחיכינו לבית המקדש, הוא משמש עבודת אלילים (הפועל רעננה, ת"א ואחרים) במקום את השכינה הצהובה שחורה. מה רע בקצת באסה???? ודרך אגב, יש לנו ארץ נהדרת!!!! איזו עוד מדינה מציעה לאזרחיה נופש פעיל באיכות גבוהה, כולל לינה, ארוחות פול בורד וביגוד ועוד בתשלום!!! קיבלתי אתמול סמס שיש עוד מקומות להרשמה לקורס חבלה, פתוח לכל לוחמי הפלוגה, 11 יום רצוף, כל הקודם זוכה אח"כ אפשר גם לחפש עבודה באשקלון, עיר פיצוץ!!! מפגר אבל אופטימי |
|||
04-Nov-2013, 12:45
הודעה: #19
|
|||
|
|||
אני יודע שזה מאד לא פופואלרי לא לבכות על כמה מר גורלי אבל מה לעשות שככה אני...
ואין שום הטפות מוסר ,סתם השתהות על עצם ההשוואה ביננו להפועל ת"א |
|||
04-Nov-2013, 16:28
הודעה: #20
|
|||
|
|||
שמכבי נתניה תרביץ קודם איזה עשור או שתיים של אליפויות, גביעים ואירופה ואז תעשו את ההשואה.
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים