שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
צעד אמיץ
07-Oct-2014, 10:42
הודעה: #31
צעד אמיץ
(07-Oct-2014 10:36)davidb7 כתב:  
(07-Oct-2014 8:37)טל.מ כתב:  זה שהמשחק אתמול אולי נע טוב בלי ערן לוי לא אומר כלום. משחק אימון אנרגיות נמוכות, מחויבות לא מלאה ולך תדע באיזה הרכב היה היריב. במשחק אמיתי אתה תרגיש בחסרונו ועוד איך. בהרכב השחקנים של נתניה אין אף אחד שיכול להכנס למשבצת הזאת, וזו שוב אחת הבעיות הגדולות בשקשוקה של מזרחי. הוא לא בנה אלטרנטיבה ולכן כשערן לוי לא טוב ממורמר כועס עצבני וכו , ככה אנחנו גם נראים.

לא הבנתי טל...פתאום משחק אימון הוא לא אינדקציה בשבילך..לקטול את פירס זה מספיק טוב? ערן ביכולת שלו וב"חשק"שלו הוא בעיה היום...270 דקות וכדור אחד למסגרץ לא קיבלת ממנו...רק עצבים על כולם..ריצה במקום ותנועות ידיים...למה לא לנסות...במקרה הכי גרוע נחזור אליו...

דויד בחייך ...? אני קטלתי את פירס ? לא ראיתי אותו אפילו, נכון ? אמרתי שאם העמדה שלו היא גרזן אז הוא קצת מיותר כשכל מה שיש זה תקציב לשחקן אחד. לגבי ערן לוי - אם הוא הבעיה אז שיספסלו אותו. רק תגיד לי מי יבוא במקומו. אין שחקן בקבוצה שמתקרב ליכולות שלו, כל הקבוצה עדיין נבנתה סביבו כשכל חבריו לקישור שחקנים די מוגבלים טכנית. לכן אני מקווה שיפתרו איתו את הבעיה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
07-Oct-2014, 11:03
הודעה: #32
RE: צעד אמיץ
לא יודע מה נהיה פה אבל מפגש הסטייק פרייר לעומת כמה שאתם מתהפכים, פתאום שריקי וערן לוי הם הבעיה שלנו? אני שמח ששריקי עושה פרצוף על הספסל ורוצה לשחק ביום שהוא ישלים עם זה אז אנחנו בבעיה לא ראיתי אף שחקן מאושר שהוא יושב בחוץ בטח לא ווינר כמוהו ואני לא נכנס לעניין של ערן לוי אבל אם מזרחי רוצה לשרוד בליגה שימצא לו כבר מקום קבוע שהוא והקבוצה ממקסמים את היכולות שלו עד הסוף.
אם שכחתם הבעיות הגדולות שלנו הן בהגנה ובשער ובמשחק ההגנתי של כל המערך נראה מה יצא אחרי הפגרה מכל הניסיונות במשחקי האימון.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
07-Oct-2014, 11:10
הודעה: #33
(07-Oct-2014 11:03)amir כתב:  לא יודע מה נהיה פה אבל מפגש הסטייק פרייר לעומת כמה שאתם מתהפכים, פתאום שריקי וערן לוי הם הבעיה שלנו? אני שמח ששריקי עושה פרצוף על הספסל ורוצה לשחק ביום שהוא ישלים עם זה אז אנחנו בבעיה לא ראיתי אף שחקן מאושר שהוא יושב בחוץ בטח לא ווינר כמוהו ואני לא נכנס לעניין של ערן לוי אבל אם מזרחי רוצה לשרוד בליגה שימצא לו כבר מקום קבוע שהוא והקבוצה ממקסמים את היכולות שלו עד הסוף.
אם שכחתם הבעיות הגדולות שלנו הן בהגנה ובשער ובמשחק ההגנתי של כל המערך נראה מה יצא אחרי הפגרה מכל הניסיונות במשחקי האימון.

הפרצוף על הספסל מעניין ת'סבתא שלי אלללה ירחמה,השאלה שנשאלת הוא מבחן תהתוצאה ושריקי ספציפית לא נתן כלום בדקות שנכנס,ערן לוי (לצערי הרב),גורם הרבה הרבה הרבה יותר נזק מתועלת בהתנהלותו על המגרש(לא יודע מה קורה מחוץ) והמספרים שלו,הם לא כאלו שמאפשרים לנו לקבל באהבה את הכלום תנועה ושום לחימה וחוסר ספורטיביות מול חבריו יריביו ושופטיו.
07-Oct-2014, 11:12
הודעה: #34
(07-Oct-2014 11:03)amir כתב:  לא יודע מה נהיה פה אבל מפגש הסטייק פרייר לעומת כמה שאתם מתהפכים, פתאום שריקי וערן לוי הם הבעיה שלנו? אני שמח ששריקי עושה פרצוף על הספסל ורוצה לשחק ביום שהוא ישלים עם זה אז אנחנו בבעיה לא ראיתי אף שחקן מאושר שהוא יושב בחוץ בטח לא ווינר כמוהו ואני לא נכנס לעניין של ערן לוי אבל אם מזרחי רוצה לשרוד בליגה שימצא לו כבר מקום קבוע שהוא והקבוצה ממקסמים את היכולות שלו עד הסוף.
אתה טועה..מכיוון שיש המון בעיות בהגנה, צריך לייצב קצת ולקבוע הירכיה במשחק ההתקפה...נקבל כל משחק נכון לעכשיו מינימום גול, לפחות שנוכל להחזיר, ואם ערן לא בעיה בתור שחקן הוא בעייתי מהבחינה המנטלית..הוא הראשון להשבר ואת זה לא ניתן לפספס...אחרי הגול השני מול קרית שמונה הוא הפסיק לשחק בכלל...שברו את הכלים...מבחינתו נגמר המשחק...והוא הקפטן שלך...אתה מבין היכן הבעיה הכי גדולה שלו...ושלנו...
07-Oct-2014, 11:13
הודעה: #35
רק שהחיים כאוהדים מלמדים אותנו, שאם אין תחליף ראוי לערן לוי, הקבוצה רק תפסיד. הוא ישים אותו על הספסל, נחטוף כמו תמיד כי מזרחי בנה הגנה חלשה, ואז נצטרך את המושיע שיעלה לדשא עם המון תנועות ידיים...
07-Oct-2014, 11:28 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Oct-2014 על ידי 11:30 amir.)
הודעה: #36
Re: RE: צעד אמיץ
(07-Oct-2014 11:10)אייל ס כתב:  

הפרצוף על הספסל מעניין ת'סבתא שלי אלללה ירחמה,השאלה שנשאלת הוא מבחן תהתוצאה ושריקי ספציפית לא נתן כלום בדקות שנכנס,ערן לוי (לצערי הרב),גורם הרבה הרבה הרבה יותר נזק מתועלת בהתנהלותו על המגרש(לא יודע מה קורה מחוץ) והמספרים שלו,הם לא כאלו שמאפשרים לנו לקבל באהבה את הכלום תנועה ושום לחימה וחוסר ספורטיביות מול חבריו יריביו ושופטיו.
הפועל תל אביב - מכבי נתניה 14
62
0-1
20/09/14 ליגת Winner מכבי נתניה - מכבי עירוני פתח תקוה 14
84
4-4
27/09/14 ליגת Winner מכבי נתניה - הפועל קרית שמונה 14
71
2-1
אייל זה מספר הדקות ששריקי שיחק אתה לא יכול לצפות ממנו לגדולות ובטח לא שהוא נכנס בדרך כלל כשהקבוצה במומנטום שלילי, לגבי ערן לוי אכן בעיה שתצטרך את כל 30 שנות הניסיון של מזרחי הכי קל לעשות מה שעשה אלי כהן בבית"ר.

תיקון לא מספר הדקות שהוא שיחק אלה הדקות שהוא נכנס לשחק.

07-Oct-2014, 11:36
הודעה: #37
(07-Oct-2014 11:28)amir כתב:  
(07-Oct-2014 11:10)אייל ס כתב:  

הפועל תל אביב - מכבי נתניה 14
62
0-1
20/09/14 ליגת Winner מכבי נתניה - מכבי עירוני פתח תקוה 14
84
4-4
27/09/14 ליגת Winner מכבי נתניה - הפועל קרית שמונה 14
71
2-1
אייל זה מספר הדקות ששריקי שיחק אתה לא יכול לצפות ממנו לגדולות ובטח לא שהוא נכנס בדרך כלל כשהקבוצה במומנטום שלילי, לגבי ערן לוי אכן בעיה שתצטרך את כל 30 שנות הניסיון של מזרחי הכי קל לעשות מה שעשה אלי כהן בבית"ר.

הבעיה שלי כפולה(והיא בעיה שלי ואני לא ציני)!!
אני מחבר את היותי אוהד נטו נטו נטו ב9 חודשים האחרונים,לידע שצברתי בתקופה שהסתובבתי במתחם שפירא.
לצערי אשר יגורתי בא לי ובגדול! תיקון,בענק!
אני לא נביא ולא עברתי קורס מאמנים ובטח לא שיחקתי כדורגל אחרי שפרשתי מבית ספר בארי,אך ניהלתי איש או שניים בחיי וראיינתי לפני קבלה לעבודה,או לתפקידי פיקוד אנשים ברמות שונות וקיבלתי החלטות שקשורות ב"דיני נפשות" ולהפקיד את כל הכסף שאין לי בשחקן שמעולם לא שרד קדנציה של מאמן ומעולם לא הנהיג,זועקת לשמיים(את זה כתבתי כאן עוד בתקופה ההיא,את זה לא הסתרתי מכל מקבלי ההחלטות),זו לא הבעיה היחידה ואפילו לא הבעייתית ביותר,זה רק מסמל את אותה בעייתיות שאני כל כך חושש מימנה.
ולגבי שריקי,כן אני מצפה משחקן עם שעות המגרש שלו שב70 דקות ששיחק במצטבר,הוא יעשה פעולות חיוביות שישפיעו על הקבוצה כולה ובשעותיה הקשות.
07-Oct-2014, 11:40
הודעה: #38
אז אתה מצפה ליותר מדי לא זה יקרה ולא זה.

07-Oct-2014, 11:48
הודעה: #39
(07-Oct-2014 11:40)amir כתב:  אז אתה מצפה ליותר מדי לא זה יקרה ולא זה.

אני מצפה לשרוד השנה בליגת העל ומבחינתי כל האמצעים כשרים(למעט נושאים פליליים שיש בגינם קלון),לא מצפה ליותר.
.לגבי העתיד,נדבר כשנשרוד.
07-Oct-2014, 11:55 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Oct-2014 על ידי 12:22 amir.)
הודעה: #40
נכון, לחיות מכוער ולא למות יפה זו המטרה העונה הזאת.

וחשבתם שפשכה ישתוק?

http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=176836
ערן לוי וקנדה יודחו מההרכב של נתניה?
השניים עלולים לשלם את מחיר האכזבה של פתיחת העונה.

שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 15 אורחים