צעד אמיץ
|
07-Oct-2014, 1:34
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: צעד אמיץ
אייל, אורי מלמיליאן יש רק אחד. לא רואה עוד אנשים עם יושרה כזו, ועם אומץ ללכת בדרך שלהם- בלי ימינה ובלי שמאלה. כנראה שזו אחת הסיבות שהוא בבית. יוסי מזרחי גם מאמן די אמיץ, ואם הוא יחשוב שמישהו(נגיד ערן לוי) לא צריך לשחק אני מאמין שהוא יוריד אותו לספסל, אבל אפילו אם הוא יהרוס לו את חדר ההלבשה לא רואה אותו עושה את מה שעשה מלמיליאן עם רביעיית הקלפנים. אורי- אחד יחיד ומיוחד!
|
|||
07-Oct-2014, 1:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Oct-2014 על ידי 1:48 ORENARIEL.)
הודעה: #22
|
|||
|
|||
ערן לוי הוא השחקן הכי כשרוני ואטרקטיבי בקבוצה שלך זה שלא הולך לו כל כך כמה משחקים לא אומר כלום.
לאנשים יש זכרון קצר . לא זוכרים איך הקבוצה נראית בלי ערן לוי אם תיקח לו את סרט הקפטן ותעביר למישהו אחר זה ישנה משהו? ערן לוי ווינר! ובלי ערן כבר עכשיו אתה יורד ליגה הלוואי וכל השחקנים ירצו לנצח כמו ערן לוי וישקיעו 110% ממה שהוא מסוגל להשקיע תנו לו גב עידוד וביטחון והוא יחזיר לכם בגדול.. אז היו לו כמה משחקים לא טובים מה אתם הורגים את השחקן אחרי שערן ייתן הצגות אנשים פה התהפכו כמו חביתיות |
|||
07-Oct-2014, 6:30
הודעה: #23
|
|||
|
|||
הי אייל,
בתור אחד שמנהל לא מעט אנשים בהייטק הישראלי, אני מסתכל על הדברים קצת אחרת. גם אצלינו יש את הטיפוסים המיוחדים. אלה שמתעקשים להגיע מאוחר. אלה שלא מוכנים לעשות הכל. אלה שמעצבנים בגישה המתנשאת. הבעיה היא שהם בדרך כלל אותם אנשים עם הכשרון המיוחד. ניצוץ הגאונות אם תרצה. וכן. לפעמים אני מתפוצץ עליהם. בשורה התחתונה, הם בדרך כלל אלה שמבצעים את העבודה. לא יודע מה ערן עושה או לא מאחורי הקלעים. כשאני רואה אותו על המגרש, הוא ממש נוצץ לי בקבוצה האפורה סביבו. נכון, כשהוא מעיף עוד כדור מ 30 מטר לשמיים גם לי יוצאת קללה מהפה. אבל בלעדיו, אני חושש שאנחנו לא מגיעים ליותר קרוב מ 30,מטר מהשער. |
|||
07-Oct-2014, 7:05
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Oct-2014 על ידי 7:07 אייל ס.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
הפוסט הזה לא נגד,הפוסט הזה בעד,בדיוק כמו שלפני מספר חודשים לא פתחתי פוסטים נגד התנהלות ההנהלה והמאמן,אלו היו פוסטים בעד מכבי נתניה ובעד הדרך שיכולה להוביל אותנו נכון.
הטעות לאורך כל הדרך ומקווה שהחשבון נפש ביום כיפור ישנה את הגישה,היא החשיבה לטווח הקצר ביום טוב,או לטווח הקצרצר ביום פחות טוב,או חוסר חשיבה בכלל. כך בדרך הניהולית וכך בדרך המיקצועית,יש דברים שטובים לליגת העל ולא טובים לליגה לאומית ויש דברים שטובים לליגה לאומית ולא טובים לליגת העל. ערן לוי הוא כישרון גדול שבגלל הברקה כזו או אחרת שלו באים לראות משחק,אך לא מחנכים את הילדים שלנו על התנהלותו והתנהגותו ואם אתה לא מחנך את ילדיך אתה גם לא מחנך את הצעירים בקבוצה,או הופך שחקן שלא מסיים סיבוב ריצה עם חבריו ולא מפסיק לצעוק על כל העולם ואישתו ולא מפסיק לבוא בטענות במהלך משחק ושעושה מה שבא לו בלי שום משמעת טקטית למנהיג! כשהלך בליגה השניה,ראית רק את החצי כוס מלאה ופינטזת,היום בליגת העל כדי להגיע ליותר ממלחמה על החיים צריך יותר,כדי להילחם על החיים צריך הרבה יותר ואנחנו נלחמים על החיים! |
|||
07-Oct-2014, 7:39
הודעה: #25
|
|||
|
|||
(07-Oct-2014 7:05)אייל ס כתב: הפוסט הזה לא נגד,הפוסט הזה בעד,בדיוק כמו שלפני מספר חודשים לא פתחתי פוסטים נגד התנהלות ההנהלה והמאמן,אלו היו פוסטים בעד מכבי נתניה ובעד הדרך שיכולה להוביל אותנו נכון. |
|||
07-Oct-2014, 8:25
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Oct-2014 על ידי 8:26 עידן444.)
הודעה: #26
|
|||
|
|||
בעיני מקצועית ערן לוי הוא הבעיה האחרונה כרגע, מבחינת הביטחון(יותר נכון החוסר ביטחון) שהוא משרה על השחקנים, היותר צעירים וגם היותר מנוסים+האנטי שהוא משדר לשופטים עושים לנו יותר רע מטוב. כשהכל הלך בליגה הלאומית וחדר ההלבשה היה פסטורלי זה לא היווה בעיה, אבל כשלא הולך והביטחון בריצפה, זה מוריד אותו עוד יותר נמוך. אני אומר את זה בכאב גדול ובשיא האובייקטיביות כי ערן לוי הוא מבחינתי גאון כדורגל, והשחקן שאני הכי אוהב בארץ, וככזה אני הודף את כל הביקורות המקצועיות שאני שומע כלפיו. ואם הקבוצה באמת נראתה אתמול טוב בלעדיו זה אומר שיש מי שידחוף את המשחק קדימה ולא רק ערן יכול ובגלל זה צריך לרדת עד סרגי לקחת כדור, ולכן הייתי (כמו שאנשים כאן כבר טענו בעבר) מזיז אותו הרבה יותר קדימה. מצידי שירוץ פחות, מצידי שלא יכיר איך נראה החצי שלנו, אבל כשמגיע ל 16 יתן פצצה לחיבורים ולא יגיע תשוש אחרי ספרינט ויהרוג ציפור. גם בעונה שעברה בלאומית, שהיתה קטנה על ערן, השערים היחידים שאני זוכר בבעיטות מ 16-20 מטר מהשער היו בקרנות(פעמיים מול הפועל פ״ת) ולא במשחק מעבר כשהוא מגיע בלי אנרגיה וחמצן במוח לשים את הרגל כמו שהוא יודע הכי טוב בארץ.
|
|||
07-Oct-2014, 8:37
הודעה: #27
|
|||
|
|||
צעד אמיץ
זה שהמשחק אתמול אולי נע טוב בלי ערן לוי לא אומר כלום. משחק אימון אנרגיות נמוכות, מחויבות לא מלאה ולך תדע באיזה הרכב היה היריב. במשחק אמיתי אתה תרגיש בחסרונו ועוד איך. בהרכב השחקנים של נתניה אין אף אחד שיכול להכנס למשבצת הזאת, וזו שוב אחת הבעיות הגדולות בשקשוקה של מזרחי. הוא לא בנה אלטרנטיבה ולכן כשערן לוי לא טוב ממורמר כועס עצבני וכו , ככה אנחנו גם נראים.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
07-Oct-2014, 10:27
הודעה: #28
|
|||
|
|||
כמו שאמרתי,אין אופציה התקפית במקום ערן לוי ואני לא יודע מה גרוע יותר-ערן לוי בספסל או ערן לוי על המגרש...
הקבוצה נבנתה בצורה לא מאוזנת ועם יותר מידיי שחקנים לא מתאימים וכמעט ללא שקחנים מובילים שהיו אמורים להנהיג את הקבוצה,נקווה שליוסי מזרחי הפתרונים איך להוציא מהעונה הזו משהו... |
|||
07-Oct-2014, 10:36
הודעה: #29
|
|||
|
|||
(07-Oct-2014 8:37)טל.מ כתב: זה שהמשחק אתמול אולי נע טוב בלי ערן לוי לא אומר כלום. משחק אימון אנרגיות נמוכות, מחויבות לא מלאה ולך תדע באיזה הרכב היה היריב. במשחק אמיתי אתה תרגיש בחסרונו ועוד איך. בהרכב השחקנים של נתניה אין אף אחד שיכול להכנס למשבצת הזאת, וזו שוב אחת הבעיות הגדולות בשקשוקה של מזרחי. הוא לא בנה אלטרנטיבה ולכן כשערן לוי לא טוב ממורמר כועס עצבני וכו , ככה אנחנו גם נראים. לא הבנתי טל...פתאום משחק אימון הוא לא אינדקציה בשבילך..לקטול את פירס זה מספיק טוב? ערן ביכולת שלו וב"חשק"שלו הוא בעיה היום...270 דקות וכדור אחד למסגרץ לא קיבלת ממנו...רק עצבים על כולם..ריצה במקום ותנועות ידיים...למה לא לנסות...במקרה הכי גרוע נחזור אליו... |
|||
07-Oct-2014, 10:36
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(07-Oct-2014 10:27)אלון כתב: כמו שאמרתי,אין אופציה התקפית במקום ערן לוי ואני לא יודע מה גרוע יותר-ערן לוי בספסל או ערן לוי על המגרש... מבקש מימנו רק דבר אחד,להשאיר אותנו ליגה! מבחינתי שערן לוי יהיה מגן שמאלי ושריקי מגן ימני,רק להשארררררר בליגה! ואז..לקוות להפנים עד כמה לא פספסו שום בור בדרך וללמוד מטעויות. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 9 אורחים