צעד אמיץ
|
06-Oct-2014, 22:05
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: צעד אמיץ
הראשון שצריך לעוף זה יוסי מזרחי , מאמן מיושן שכשל בבנית הקבוצה, דחוף להביא את רוני לוי, או שלמי דורה.
עדיף עכשיו, מאשר במחזור ה15. |
|||
06-Oct-2014, 22:43
הודעה: #12
|
|||
|
|||
גיא לוזון מתאים בול
|
|||
06-Oct-2014, 23:07
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(06-Oct-2014 19:51)פיליפצוק כתב:(06-Oct-2014 19:47)אייל ס כתב: לפני שנתיים טל בנין איבד את שני הכוכבים שלו(דג'אני וסבע) בקייץ(ברוב הוא לא היה אשם) ובעקבות הנתק בינו ובינם,הוא איבד את חדר ההלבשה ואת הקבוצה ואנחנו ירדנו ליגה. תחושה שלי זה שריקי,הוא כל הזמן מצוברח,חושב שמגיע לו לשחק כל הזמן לפחות כאילו מדובר במסי...לטעמי הוא הבעיה. |
|||
06-Oct-2014, 23:19
הודעה: #14
|
|||
|
|||
אייל סגל לא פותח פוסטים סתם, היום זה היה המשחק השני שערן לוי לא פתח בהרכב ונכנס רק בחצי השני, עפ"י הדיווחים החצי הראשון מול רעננה בו נכבשו שני השערים לזכות נתניה החלק הקידמי שטף ושיחק היטב (כולל רומאריו שמתחיל להצדיק את ההבאה שלו), בחצי השני כשערן נכנס הוא היה עצבני מאוד, השטף נעצר והמחצית הזו הייתה הפחות טובה.
עכשיו תחברו את כל מה שרשמתי, יש לי תחושה שיוסי שלף את תוכנית המגירה שלו. |
|||
06-Oct-2014, 23:19
הודעה: #15
|
|||
|
|||
שריקי גם לא ברמה של ליגת על
ויוסי כבר מזמן לא פוגע עוד מיימיו ב מ.ס אשדוד מפגר ולא אופטימי. |
|||
06-Oct-2014, 23:52
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Oct-2014 על ידי 0:15 טל.מ.)
הודעה: #16
|
|||
|
|||
צעד אמיץ
מהי תוכנית המגרה של יוסי ? לספסל את ערן לוי ? זו אולי תוכנית לא רעה כשיש לך מישהו שיכנס לנעליו. אני לא יודע מי מרעיל מי כועס מי מעוצבן ומי מחרב. אבל כמו שלנתניה של בנין לא היו מחליפים לדג׳אני וסבע כך בנתניה של מזרחי, אין מחליף לערן לוי. לכן כמו שאמרתי אז - מוטב לחפש את דרך הפשרה והחיים ביחד מאשר לפוצץ ולהשאיר בלי כלום.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
06-Oct-2014, 23:55
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-Oct-2014 על ידי 23:56 אלון.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
צעד אמיץ
(06-Oct-2014 23:19)פיליפצוק כתב: אייל סגל לא פותח פוסטים סתם, היום זה היה המשחק השני שערן לוי לא פתח בהרכב ונכנס רק בחצי השני, עפ"י הדיווחים החצי הראשון מול רעננה בו נכבשו שני השערים לזכות נתניה החלק הקידמי שטף ושיחק היטב (כולל רומאריו שמתחיל להצדיק את ההבאה שלו), בחצי השני כשערן נכנס הוא היה עצבני מאוד, השטף נעצר והמחצית הזו הייתה הפחות טובה. גם אני קראתי את הדיווחים הללו,השאלה אם תכנית המגירה תופעל בליגה ואם כן מה יהיו השלכותיה על ערן לוי ובעקבות כך על הקבוצה.אין ספק שערן חייב לעבור ״ניעור״ רציני אך לצערי אני לא רואה את ערן לוי יושב על הספסל בשקט וגרוע מכך אני לא רואה אופציה התקפית במקומו... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
07-Oct-2014, 0:21
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(06-Oct-2014 23:55)אלון כתב:(06-Oct-2014 23:19)פיליפצוק כתב: אייל סגל לא פותח פוסטים סתם, היום זה היה המשחק השני שערן לוי לא פתח בהרכב ונכנס רק בחצי השני, עפ"י הדיווחים החצי הראשון מול רעננה בו נכבשו שני השערים לזכות נתניה החלק הקידמי שטף ושיחק היטב (כולל רומאריו שמתחיל להצדיק את ההבאה שלו), בחצי השני כשערן נכנס הוא היה עצבני מאוד, השטף נעצר והמחצית הזו הייתה הפחות טובה. אני לא יודע מה היה ההרכב היום בחצי הראשון אבל ממה ששמעתי המשחק שטף יפה. מחצית שניה כשנכנסו לוי ושריקי ירדה הרמה. |
|||
07-Oct-2014, 0:58
הודעה: #19
|
|||
|
|||
ערן לוי לא נותן לנו כלום מתחילת העונה אז שישיב על הספסל לא יקרה כלום גם אם נשחק עם שחקן שלא יביא לנו "פס לגול"
לפחות נראה שחקן שרץ ולא משחק בעמידה |
|||
07-Oct-2014, 1:00
הודעה: #20
|
|||
|
|||
לעולם לא אשכח את המשחק לפני שנתיים נגד אשדוד באשדוד(אגב,זה היה ממש אחרי יום כיפור),דג'אני וסבע עשו "שביתה איטלקית" שפרקה את הקבוצה ובמזל זה הסתיים ב3:0 בלבד.
שמות לא משחקים,שחקנים בלבד עושים את ההבדל ובלי קשר למה שהיה היום במחצית הראשונה בלי כל אותם עושי טובות,להפקיד קבוצה בליגת העל לשחקן כמו ערן לוי זו טעות של מאמן(ממש לו של השחקן,כי הוא באופיו לא מתאים להנהיג). זה הזמן לתקן את הטעות ומהר,עם או בלי ערן או כל שחקן שלא מוכן ל"הרוג" עצמו במגרש בשביל חבריו ובעיקר בשבילנו. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 14 אורחים