כתבה מעניינת מאפליקציית ערוץ הספורט! שגב: "המשפחה רוצה שאעזוב את הכדורגל"
|
09-Sep-2014, 11:17
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: כתבה מעניינת מאפליקציית ערוץ הספורט! שגב: "המשפחה רוצה שאעזוב את הכדורגל"
משהו פה לא תקין שלשום הוא נשאל ע"י הקוף והיה חד משמעי נשאר לשנתיים לפחות אני לא משקיע כסף נהפכו ופה הוא נתן מנולג ארוך על כול החברה הצעירים בנתניה
עכשיו פשכ אומר שהוא רוצה לעזוב ?? צריך להקשיב טוב טוב . אולי הכי טוב שאלי יפסיק לדבר בתקשורת . ויתן לדובר להיות מקדימה . |
|||
09-Sep-2014, 15:43
הודעה: #12
|
|||
|
|||
יוסי מאור בלי שגב לא ישים חצי שקל במכבי נתניה
אם כאן לא יתעוררו ומהר אלי שגב יעזוב למצוא בעלים ? אל תצחיקו אותי אם לא שפיגלר גם שגב ומאור לא בנתניה למה שכמה מטומטמים יחפשו להפגין מול ביתו ? |
|||
09-Sep-2014, 17:35
הודעה: #13
|
|||
|
|||
זאב איפה קבעת שרוצים להפגין מול ביתו ?
תן לי לחדש לך ארגון האוהדים נפגש עם הנהלת הקבוצה לאחר ההפגנה שהיית באימון (השלטים היו מופנים לגיל לב ומוטלה שפיגלר ) והחליטו על שקט אתה יכול לקרוא לזה הפסקת אש בחיים לא דובר על הפגנה מול ביתו של שגב או כל איש הנהלה אחר זאת כנראה המצאה שלך אז מספיק להמציא שטויות Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
09-Sep-2014, 17:46
הודעה: #14
|
|||
|
|||
זאב .אני לא מבין את ההערצה העיוורת שלך לשפיגלר.
שפיגלר השחקן הוא לא אותו שפיגלר העסקן. מהיום שפרש מכדורגל( נכון לקח אליפות שגם אם היו שמים את ויקו חדד הוא היה לוקח אליפות) ועבר לעסקנות לא צמח שום דבר חיובי. שפיגלר כמו שאמרו קודמי יודע להיות איפה שיש דבש ויודע לברוח כאשר באה הדבורה. אפשר לעשות עוד אנלוגיה להבדיל אלף אלפי הבדלות בין אריק שרון המצביא המבריק ושר השיכון הבולדוזר לבין אריק שרון שפינה את גוש קטיף. |
|||
09-Sep-2014, 17:58
הודעה: #15
|
|||
|
|||
זאב,סיפור בשבילך(ולא רק).
סיימתי לפני כשעה פגישה ארוכה עם שחקן עבר במכבי נתניה(גדל במחלקת הנוער),מהחריגים שבמקביל למשחק למד באוניברסיטה ופרש ממשחק בליגה בכירה באמצע שנות ה20 לחייו ומאז הוא מתקדם ומתקדם בגוף פיננסי מהגדולים במדינת ישראל. הבחור ביוזמתו סיפר לי על ארוע מתגלגל מעברו כשחקן תחת שפיגלר כמנג'ר,ארוע שלא מחמיא בלשון המעטה(למנג'ר),ארוע שמזכיר את הערות שהעירו כאן (ממש כאן),בפורום לפני מספר ימים על ה"דמי לא יחרץ" שלוקחים כאלו ואחרים. אני לא בא להצדיק האשמות והתנהלויות והתנהגויות של אוהדים וכתבים,אני כן בדעה שצריך לפרוש בשיא ומי שלא רוצה לדבר שלא ידבר ומי שלא אוהב את אור הזרקאורים שלא ישתזף מקרבתם ומי שהולך עם חמאה על הראש שלא יצא לשמש. |
|||
09-Sep-2014, 18:03
הודעה: #16
|
|||
|
|||
יגאל מנחם ?
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
09-Sep-2014, 18:09
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(09-Sep-2014 17:35)זיו פלם כתב: זאב איפה קבעת שרוצים להפגין מול ביתו ? זו לא המצאה שלו. זה הופיע בספורט 5 ולי היה ברור מהרגע הראשון שזו המצאה שמטרתה לחמם. |
|||
09-Sep-2014, 18:10
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-Sep-2014 על ידי 18:10 amir.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
09-Sep-2014, 18:11
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(09-Sep-2014 18:09)עידן444 כתב:(09-Sep-2014 17:35)זיו פלם כתב: זאב איפה קבעת שרוצים להפגין מול ביתו ? והוא ממשיך וממשיך לחמם במקום להוריד את הלחץ הנהלת הקבוצה ביקשה שקט קיבלה שקט Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
09-Sep-2014, 18:12
הודעה: #20
|
|||
|
|||
שחקן שפרש בגיל מאוד צעיר הייתי מהמר על מישהו אחר אבל אני לא בטוח שהוא היה בתקופה ששפיגלר היה מנגר. בכל אופן זה שאני מתכוון אליו הוא הפספוס הכי גדול של הכדורגל הישראלי לדורותיו.
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 11 אורחים