שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב ב 103fm
03-Sep-2014, 6:38
הודעה: #61
RE: אלי שגב ב 103fm
לא מכיר את לוויטה,מעולם לא שוחחנו,לו אין ת'טלפון שלי ולי אין ת'טלפון שלו ומכיוון שאין לי פייסבוק,אז אנחנו גם לא חברים שם,אני בדעה שמקצועית היה נכון להביא את הרוש ובהתנהלות פספסנו לאורך כל הדרך וממשיכים לפספס,כי זה מה ייש..

אך חשוב לי לציין לטובת כל אלו שדואגים לכבוד האנשים שלא הוזמנו לחתונתו,אוהד לויטה בחר לחגוג בחתונה קטנה וצנועה ולכן לא הזמין את עולם הכדורגל(וזה או שמזמינים את כולם או אף אחד,אחרת מתחילות החגיגות האמתיות על הדם) וכדי "לפצות" את נעלבי נתניה הוא הזמין את כל שחקני סגל הקבוצה/הצוות המקצועי/הניהולי עד אחרון מביאי הכדורים(אפילו פרימו הגיע למרות שלא הוזמן),למסעדה על חשבונו.
ולכן היזכור היא ההזמנה כסיבה למסיבה,הוא בעיקר לא לכבוד מי שהזכיר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אייל ס's post:
אלון (0303-0909-2014201420142014)
03-Sep-2014, 7:52 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Sep-2014 על ידי 7:55 davidb7.)
הודעה: #62
(02-Sep-2014 22:57)עידן444 כתב:  
(02-Sep-2014 22:39)דוד חטב כתב:  לגניש יש תואר בתקשורת ממכללת נתניה.
עיתונאי עבר במקומונים בנתניה ונדמה לי בוואלה .
כשיאמר הגיע למועדון ב-2006 נוצר קשר טוב בינו לבין גניש ומאז גניש שם.

לא חידשת לי כלום... הסיבה היחידה שאני יודע שהוא כאן היא הקירבה לדניאל יאמר. יאמר כבר שנים לא כאן והוא עדיין כן... למה הוא כאן? באמת שאין לי מושג. מה יקרה אם הוא לא יהיה כאן? ניחוש מושכל... כלום... עוד ניחוש מושכל, האיש מרוויח משכורת של 5 ספרות... בערך כמו שרעננה והפועל פת משלמות למאמן שלהן, וכנראה שרק בגלל שאין ברירה, ומה לעשות, צריך מאמן...
באמת שאין לי כלום נגד האיש ולא רוצה לפגוע בו ובפנסתו, אבל כמו שמספרים לנו כבר שבוע שהכדורגל אכזרי... ושיש קשיים.. ושמקצצים- באירגון שמתייעל, אלה האנשים הראשונים שנחתכים...

אני מניח שגניש עוד כאן בגלל בקשה של יאמר שמעביר עדיין לקבוצה כספי תרומות...אין גניש אין תרומות...טני לא רואה בבחור הזה שום תועלת למועדון...אין סיבה אחרת שהוא עדיין כאן...

(02-Sep-2014 23:37)amir כתב:  אם אני לוויטה יושב בבית ושומע שזה מה שחושבים עלי הבוסים שלי לא הייתי נשאר פה דקה מחר אני הולך לשגב ומבקש שחרור.

וני אמר שזו לא המטרה..אולי שגב אשף תקשורת שבראיון אחד יגרום ללויטה שהוא נטל כרגע על המועדון לעזוב...על זה חשבת...
03-Sep-2014, 8:57 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Sep-2014 על ידי 8:58 דוד חטב.)
הודעה: #63
(03-Sep-2014 6:38)אייל ס כתב:  לא מכיר את לוויטה,מעולם לא שוחחנו,לו אין ת'טלפון שלי ולי אין ת'טלפון שלו ומכיוון שאין לי פייסבוק,אז אנחנו גם לא חברים שם,אני בדעה שמקצועית היה נכון להביא את הרוש ובהתנהלות פספסנו לאורך כל הדרך וממשיכים לפספס,כי זה מה ייש..

אך חשוב לי לציין לטובת כל אלו שדואגים לכבוד האנשים שלא הוזמנו לחתונתו,אוהד לויטה בחר לחגוג בחתונה קטנה וצנועה ולכן לא הזמין את עולם הכדורגל(וזה או שמזמינים את כולם או אף אחד,אחרת מתחילות החגיגות האמתיות על הדם) וכדי "לפצות" את נעלבי נתניה הוא הזמין את כל שחקני סגל הקבוצה/הצוות המקצועי/הניהולי עד אחרון מביאי הכדורים(אפילו פרימו הגיע למרות שלא הוזמן),למסעדה על חשבונו.
ולכן היזכור היא ההזמנה כסיבה למסיבה,הוא בעיקר לא לכבוד מי שהזכיר.

אם כך ענייני החתונה הסתיימו זו לא הסיבה...
03-Sep-2014, 9:00 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Sep-2014 על ידי 9:13 עידן444.)
הודעה: #64
(03-Sep-2014 1:46)טל.מ כתב:  אתה טועה 4 מתוך התקציב הוא תקציב מחלקת הנוער. מ20 מ ש״ח משהו כמו 12 מ הוא שכר שחקנים והשאר תקציב תפעול. אלו הנתונים פחות או יותר.

12 מליון ש״ח שאמורים לכלול את דודו ובן שושן, אחרת מי שהחתים אותם לא יודע חשבון. אם מישהו היה בא ואומר, שמע, אלי שגב כרגע הצליח להשיג ערבויות רק לתקציב של 20 מיליון ש״ח ואז השיג ערבות לעוד 700,000 ש״ח להעביר את בן שושן ועכשיו הוא עובד על הערבויות לשכר של דודו אז התמונה היתה ברורה יותר... אבל אני בעצמי שמעתי את אלי שגב אומר כבר עם החזרה ממחנה האימונים שהוא הולך להעביר תקציב של 24 מיליון ש״ח. גם שמעתי שהבקרה שיבחה את ההתנהלות של נתניה והתקציב אושר. אם ה 24 מיליון לא כוללים את דודו ובן שושן משהו בהתנהלות הכספית של המועדון באמת מעוות לגמרי!

למי שתוהה, 12 מיליון ש"ח תקציב שחקנים, זה לא מעט. למעשה זה תקציב לעשות אחלה קבוצה למרכז טבלה ואם יש לך צעירים טובים, מאמן טוב, והדברים מתחברים אפילו התברגות בצמרת(כמו ק"ש עונה שעברה).
אמנם לא תקציב שנותן לך את הפרבילגיה ליפול עם שחקן בעלות של 2 מיליון ש"ח, אבל בהחלט תקציב גבוה. יש כמה קבוצות בליגת העל שזה סך התקציב שלהם... ואני לא רואה אצלנו סגל הרבה יותר נוצץ לעומתם...
The following 1 user Likes עידן444's post:
זיו פלם (0303-0909-2014201420142014)
03-Sep-2014, 10:54
הודעה: #65
אלי שגב ב 103fm
והנה תגובות השחקנים להאשמות של שגב אתמול. בכנות - זה מביך עד מבייש (ספורט5). לבעלים שלנו אין מושג בהתנהלות.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
03-Sep-2014, 11:09
הודעה: #66
(03-Sep-2014 10:54)טל.מ כתב:  והנה תגובות השחקנים להאשמות של שגב אתמול. בכנות - זה מביך עד מבייש (ספורט5). לבעלים שלנו אין מושג בהתנהלות.

מה שמביש זה הדלפות השחקנים,תתעסקו בעצמכם מבחינת כושר גופני,כושר משחק וכו',די לפטפט,לפחות עד שתראו נורמלי...הזריהן הזה יותר גרוע מפשכה..אני לא שומע אותו מלכלך כך על קבוצתו הבאר שבעית ,ששם יש ויהיה לכלוך יותר גדול..
03-Sep-2014, 11:21 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Sep-2014 על ידי 11:49 mordii2.)
הודעה: #67
אלי שגב ב 103fm
שוב כואב הלב על שגב הקשבתי לשיחה אתמול ורואים כמה אין לבן אדם ניסיון מול כתבים בס״כ היה צריך להגיד לקוף אתמול סגרנו הכול בעני לבין לויטה ופתחנו דף חדש לא נכנס לרכילות והעה יוצא גדול שוב רואים כמה חסר דובר שהיה מכין אותו וכמה חסר מישהו שיגיד לשגב שהכתבים ובעיקר פרימו לא חברים שלו וברגע שמריחים דם הם יוכלו אותו בלי מלח .
ושיעלה כמה שפחות לשידור ושיתנו למערכת קצת שקט כי זה מה שנתניה צריכה היום גול קטן מול הפועל ושקטטטטט

Sent from my iPhone using Tapatalk

(02-Sep-2014 22:46)עידן444 כתב:  לצערי התקשורת היא זו שמנהלת את סדר היום ומסכים איתך שזו בושה וחרפה שבקושי דובר על הארוע ומתעסקים רק בהכפשת המועדון. ותראה מי ראש הקופצים? אביתר לנג מיד עולה היום לשידור וטוען שאלי שגב לא מדייק(יש כאלה שלאחר דברי לנג אף יכנו את שגב שקרן), צביקה נעים פתאום צץ עם כתבה משלו על העוול ללויטה והפגיעה בקהל כשהוא משווה את זה לעוול שנגרם למלמיליאן מ 99׳. ואלה ״אוהדי מכבי נתניה מילדות״... בערוץ הספורט לא חסרים אוהדי מכבי נתניה- משה פרימו, שגיא כהן, עמיחי שפיגלר, שכחתי מישהו? ומי היחיד ששמעתי שמגן על ההנהלה ויוסי מזרחי? אלי אוחנה...

עכשיו הכול ברור למה אביתר צביקה נעים תוקפים רוצים לזרוק להם את המדליף וככה לא יהיה להם פרנסה

03-Sep-2014, 11:51
הודעה: #68
תגובת שחקן אחד... שלא מספיק גבר לדבר בשם עצמו... והזריהן הזה באמת משחק בקקה כל היום...
03-Sep-2014, 12:45
הודעה: #69
מהכרות קרובה עם כמה מהכתבים(בתקופת מתאוס,פיתחתי סוג של קשר איתם על מנת לשפר את תדמית הקבוצה שסבלה כמו היום מדוברות לא ידידותית..),לא בטוח שמישהו מהשחקים אמר את מה שאמר,כמו במקרים רבים אחרים.
הכתבים בחלק לא מבוטל מהמקרים כותבים את מה שסביר שיחשוב/יגיב שחקן/אוהד/חבר הנהלה,איש לא בודק את אמינותם.
נכון להיום יש מתי מעט שסומך על מילתם/שמבצעים עבודה עיתונאית אמינה ולכן אני מחייך כל פעם שנפתח פוסט כתוצאה מהודעה של עיתונאי על משא ומתן/או על אמירה אלומה/או על רעיון כזה או אחר.
03-Sep-2014, 13:34
הודעה: #70
אלי שגב ב 103fm
שורה תחתונה אייל הכול מתחיל ונגמר בדובר שלא עושה את העבודה שלו ולא ברור למה הוא עדין בתפקיד
כנראה שמר בלדב ומר לב יודעים למה שווה להם שהדובר ישאר

שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים