משחק אימון
|
07-Jul-2014, 23:37
הודעה: #41
|
|||
|
|||
Re: RE: משחק אימון
(07-Jul-2014 23:34)אופיר34 כתב:לא מסכים אבל עזוב היסטוריה, היית במשחק היום?(07-Jul-2014 23:28)amir כתב:(07-Jul-2014 23:25)אופיר34 כתב: יש לי בדיחה יותר טובה....אם תמצא פוסט אחד שאני התלוננתי על תקציב יש לך מתנה ממני. אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
07-Jul-2014, 23:50
הודעה: #42
|
|||
|
|||
RE: משחק אימון
הייתי ומצטרף לרב הפרשנויות פה.
דודו - אין מה לעשות. שיש את זה אז יש את זה. יכנס לכושר יוריד 2-3 קילו ואנחנו נהנה. אחרי הרבה זמן סוף סוף היה אפשר לראות סוג של חוליית קישור נורמלית, שלא הכל נופל על ערן לוי. רק מקווה שערן ייקח את זה לכיוון החיובי. הרומני - לא התבלט יתר על המידה, אבל רואים שהוא בא לעבוד ולא בורח מהכדור. ניתן לו את הזמן שלו. בגדול, בטוח שנראה יותר מהירות בקבוצה, על אחת כמה וכמה אם סבע יצטרף. הבחור הזה מעבר למהירות שלו ניחן בשמאל קטלנית. מעבר לזה, בלם זה מאסט וחלוץ רחבה גם חסר. ואחרון , לגבי הילדים - יש את הראול הזה מטוברוק שכבר באימון הראשון ראיתי שהוא שחקן. אותו כנ״ל לגבי אביב אברהם. לצערי, בגלל תפקידם הרבה דשא הם לא יראו, לכן צריך לתת לפחות לאחד מהם לשחק במקום אחר ואולי לקבל שחקן הרבה יותר בשל עוד שנה. לסיכום, לא צריך להתרגש. נפגש עוד חודש לסיכומים אחרונים. |
|||
08-Jul-2014, 0:04
הודעה: #43
|
|||
|
|||
היה עדיף להביא את נאווקמה אחד ביד מאשר 2 רומנים על העץ
|
|||
08-Jul-2014, 0:07
הודעה: #44
|
|||
|
|||
אז בוא אני אחדש לך אביב אברהם הוא יליד 96 כלומר הוא יכול לשחק עוד עונה מעבר לזאת כחריג בנוער בכל ליגת העל אין שחקן בשנתון הזה אני בספק אם יש 95.
לגבי ראול( 94)אני אומר לך צפה להפתעה חיובית הילד שחקן. אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
08-Jul-2014, 0:07
הודעה: #45
|
|||
|
|||
נכון אבל אתה מבין שהעלות שלו היא משהו כמו 850-900 אלף דולר ?
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
08-Jul-2014, 1:39
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Jul-2014 על ידי 1:39 yaron73.)
הודעה: #46
|
|||
|
|||
הרומני התחיל טוב וארגן יפה את המשחק מאחור אחר-כך נחלש מאוד. ראו שאין לו כושר גופני והחום גמר אותו. אפשר להתעודד מהכשרונות הצעירים הרבים שיש במועדון ומכך שיוסי מזרחי הוא מאמן שמקדם שחקנים צעירים.
"כל החיים בלב את אלופה" |
|||
08-Jul-2014, 3:01
הודעה: #47
|
|||
|
|||
רק לי מפריע שמסרסים את הקהל ושוב חוזר הניגון ומשחק אימון סגור לאוהדים.
ברור שזה על רקע כלכלי מתקמצנים על כסף לאבטחה או תשלום למגרש עם תכולה קצת יותר גדולה . מאד מאפיין את המועדון לא לספור את הקהל מתי יבינו שהקבוצה הזו שייכת לאוהדים ומשחק ללא קהל לא שווה כלום !!! כן גם משחק אימון הייתי מתבאס פחות אם היו מחליטים לגבות 20 ₪ כניסה למימון הוצאות ועושים משחק מול בית״ר באיצטדיון...או במגרש אחר כמו רעננה או מביאים יריבה בלי קהל כמו מכבי פת/רעננה היינו שם בעונה קודמת לא ? |
|||
08-Jul-2014, 7:30
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Jul-2014 על ידי 7:31 Shaul.)
הודעה: #48
|
|||
|
|||
(07-Jul-2014 23:25)אופיר34 כתב: יש לי בדיחה יותר טובה.... לא דיברתי על כסף , דיברתי על ההתנהלות האיטית, וחוסר בסקאוטינג, שגם עכשיו זה פשוט חבר מביא חבר, ואם זה מסתדר עכשיו אין לי בעיה עם זה. אני דווקא יצאתי ממשחק האימון אתמול בהרגשה טובה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים