פשחצקי יומי
|
13-Jun-2014, 16:22
הודעה: #1
|
|||
|
|||
פשחצקי יומי
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
13-Jun-2014, 16:54
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: פשחצקי יומי
חנן ממן במו"מ מתקדם עם ב"ש...כנראה על סף סיכום
|
|||
13-Jun-2014, 17:24
הודעה: #3
|
|||
|
|||
בקיצור נראה שאנחנו קבוצת פליאוף תחתון בעונה הבאה אם התקציב נגמר במגן ישראלי אחד וקשר ברזילאי וזהו ואפילו שחקנים כמו אקס ברד או ז׳ אן לא יכולים להישאר אז אנחנו לא רחוקים מהפועל פתח תקווה במצב התקציבי אם בכלל וזה רחוק ממה שחשבנו שיהיה לפני סיום העונה שעברה:
|
|||
13-Jun-2014, 20:10
הודעה: #4
|
|||
|
|||
זה המצב
בואו נקווה להישאר בליגה |
|||
13-Jun-2014, 20:25
הודעה: #5
|
|||
|
|||
פשחצקי יומי
אם אני מנתח את מה שאני קורא בוואן ובספורט 5 להערכתי מזרחי החליט להוריד כסף בחולית ההגנה ולהשקיע אותו בקישור. מגינים בינוניים מחד ובלם ברמה גבוהה יותר מליפנייה. אם שריקי ואקסברד ישארו תהיה לנו חולית התקפה לא משהו . מצד שני אם יגיע קשר אחורי טוב תהיה לנו חולית קישור טובה. איכשהו לא נראה לי שיקרה גם וגם וגם, כלומר בלם ברמה גבוהה קשר אחורי זר וגם חלוץ נוסף .
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
13-Jun-2014, 20:40
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Jun-2014 על ידי 21:35 amir.)
הודעה: #6
|
|||
|
|||
(13-Jun-2014 20:25)טל.מ כתב: אם אני מנתח את מה שאני קורא בוואן ובספורט 5 להערכתי מזרחי החליט להוריד כסף בחולית ההגנה ולהשקיע אותו בקישור. מגינים בינוניים מחד ובלם ברמה גבוהה יותר מליפנייה. אם שריקי ואקסברד ישארו תהיה לנו חולית התקפה לא משהו . מצד שני אם יגיע קשר אחורי טוב תהיה לנו חולית קישור טובה. איכשהו לא נראה לי שיקרה גם וגם וגם, כלומר בלם ברמה גבוהה קשר אחורי זר וגם חלוץ נוסף .אקסברד הוא בררת המחדל של מיזרחי הוא לא מעוניין בו ואת זה יכולת לראות כבר במישחקי הגביע לא רואה אותו ממשיך פה ובצדק . ארבייטמן סיכם לשנתיים בבאר שבע. . החלוץ: "מתרגש מהאהבה שאני מקבל מהאוהדים" http://msport2.thepost.co.il/content/100758 Sent from my GT-N7100 using Tapatalk שיחנק עם הגמלים. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
14-Jun-2014, 22:21
הודעה: #7
|
|||
|
|||
הוא עוד יתחרט שהעדיף את הירוקים של אלונה.
יש מצב שהם ישחררו את דובב גבאי. הוא טוב מאקסברד ולדעתי גם מארביטמן או עמית בן שושן Sent from my GT-I8190T using Tapatalk |
|||
14-Jun-2014, 23:39
הודעה: #8
|
|||
|
|||
לפי one אוסטווינד בדרך להפועל תל אביב
מה יהיה חברה , הרימו ציפיות יחסית גבוההות וכן אמרו לפני סיום העונה ששנה הבאה יעמידו תקציב גבוהה יחסית לקבוצה שמטרתה פליאוף עליון ובנתיים מסתובבת תחושת האכזבה , עם רגש אי אפשר להתווכח. |
|||
17-Jun-2014, 12:40
הודעה: #9
|
|||
|
|||
עכשיו פורסם ששריקי וטובול עשויים להישאר,אם נתפשר על שחקנים מסויימים ונשאיר אותם בהרכב זה ייגמר לא טוב,ואני בטוח שאף אחד לא שכח את עונת הירידה
|
|||
17-Jun-2014, 12:45
הודעה: #10
|
|||
|
|||
אף אחד לא יודע אם הם ישארו, וגם אם כן בכלל לא בטוח שיהיו מיועדים להרכב.
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים