שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שאלה אחרת
23-Apr-2014, 18:47
הודעה: #71
RE: שאלה אחרת
העיקר שאתם קוראים לטל " נביא זעם".

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 2 users Like amir's post:
אלון (2323-0404-2014201420142014), זיו פלם (2323-0404-2014201420142014)
23-Apr-2014, 19:17
הודעה: #72
חבורה של חובבנים במקרה הטוב ושרלטנים במקרה הרע.
יסיים כמו גדול.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
The following 1 user Likes טל.מ's post:
amir (2323-0404-2014201420142014)
23-Apr-2014, 21:16
הודעה: #73
מה קורה פה ?הלו זה רדיו?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
23-Apr-2014, 21:32 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Apr-2014 על ידי 21:41 Gadi.)
הודעה: #74
קבוצה בליגה שניה, שאולי מאז רונן בדש לא גידלה אף שחקן שאהב את המועדון וכולם רואים בה רק תחנת מעבר, שרוב הקהל שלה לא ראה והאמין/מאמין שגם לא יראה כלום בימי חייו ועדיין ממשיך לבוא, מגיעה כנגד כל הסיכויים למרחק צעד(קשה מאוד אבל צעד) מהארץ המובטחת אחרי 31 שנה וכל זאת בזכות בעיקר שחקן אחד ובמה אנשים מתעסקים? כמה הוא רץ ואם הוא יסיים את העונה הבאה. למי אכפת?!?!

כאילו אנשים פה אשכרה מחכים שהוא יעשה איזה טעות כדי להגיד אמרנו לכם ולא משנה מה הוא תורם בינתיים.
כן אופיר, לויטה, אקסברד וקאיודה חשובים מאוד אבל בלי ערן לוי לא היינו כאן, נקודה.
The following 3 users Like Gadi's post:
yaron73 (2323-0404-2014201420142014), אלון (2323-0404-2014201420142014), זיו פלם (2323-0404-2014201420142014)
23-Apr-2014, 22:30
הודעה: #75
בלי ערן לוי לא הינו כאן נקודה.

אשמח מאד לטעות ולאכול נעל כמו צ'ארלי צאפלין ולבלוע את השרוך כמו ספגטי.

אבל, זאת ההערכה שלי לגבי מה שיהיה שנה הבאה.

אז נכון, יש נביאי זעם שאומרים שנה אחרי שנה שנרד ליגה, עוד לפני שהעונה מתחילה וסטטיסטית, פעם ב9 שנים הם צודקים (פחות משעון עומד שצודק פעמיים ביום)

אבל זאת לא נבואת זעם, זאת הערכה

מפגר אבל אופטימי
23-Apr-2014, 22:35
הודעה: #76
(23-Apr-2014 21:32)Gadi כתב:  קבוצה בליגה שניה, שאולי מאז רונן בדש לא גידלה אף שחקן שאהב את המועדון וכולם רואים בה רק תחנת מעבר, שרוב הקהל שלה לא ראה והאמין/מאמין שגם לא יראה כלום בימי חייו ועדיין ממשיך לבוא, מגיעה כנגד כל הסיכויים למרחק צעד(קשה מאוד אבל צעד) מהארץ המובטחת אחרי 31 שנה וכל זאת בזכות בעיקר שחקן אחד ובמה אנשים מתעסקים? כמה הוא רץ ואם הוא יסיים את העונה הבאה. למי אכפת?!?!

כאילו אנשים פה אשכרה מחכים שהוא יעשה איזה טעות כדי להגיד אמרנו לכם ולא משנה מה הוא תורם בינתיים.
כן אופיר, לויטה, אקסברד וקאיודה חשובים מאוד אבל בלי ערן לוי לא היינו כאן, נקודה.

מותר לי לא להסכים עם ההמון או שאני חייב לרדת על 4 בכל פעם שמזכירים את ערן לוי ??
לא בזכות שחקן אחד גם אם יפמפמו את זה עוד 1000 פעם בתקשורת. הוא בהחלט היה בורג חשוב ומרכזי, אבל בלי קאיודה ששרף שטחים והבקיע, ובלי אקסברד שנתן תפוקה, ובלי לויטה שהביא כמה נקודות, ובלי שריקי שעשה את שלו וכו' וכו' זה לא היה קורה.
ועם כל הכבוד, לי כן אכפת איך שחקן מתנהל ואיך הוא נראה במגרש ומחוצה לו. פס גדול או בעיטת עונשין מדהימה לא ישנו את דעתי.
מה שיש לערן לוי אי אפשר לקחת לו וזה לזכותו, אבל יש גם לא מעט דברים בעייתיים שלי מפריעים (אם מותר לי כמובן...).
וכן, נדבר שנה הבאה. בשאיפה שאריאל ואני נאכל את הכובע.
23-Apr-2014, 22:39 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Apr-2014 על ידי 22:42 טל.מ.)
הודעה: #77
שאלה אחרת
(23-Apr-2014 22:30)אריאל כתב:  בלי ערן לוי לא הינו כאן נקודה.

אשמח מאד לטעות ולאכול נעל כמו צ'ארלי צאפלין ולבלוע את השרוך כמו ספגטי.

אבל, זאת ההערכה שלי לגבי מה שיהיה שנה הבאה.

אז נכון, יש נביאי זעם שאומרים שנה אחרי שנה שנרד ליגה, עוד לפני שהעונה מתחילה וסטטיסטית, פעם ב9 שנים הם צודקים (פחות משעון עומד שצודק פעמיים ביום)

אבל זאת לא נבואת זעם, זאת הערכה
[/

מי צודק פעם ב9 שנים ? תספור עוד פעם ותשתדל לדייק, ושנית צודק גדי. למה הקשקשת הזו על ערן לוי ? מה אתה או אופיר מנסים להשיג ? היתה לכם תיזה שהוא יחרב הכל ולא הצליח לכם. כל מה שנתניה השיגה השנה היה בזכותו הכמעט מוחלטת של ערן לוי, אבל אתם חייבים להדגיש כמה אתם צודקים. הערכה , נבואה, אמרנו לכם.. בוא אני אשים לכם את המראה - אתם שמים זין על השחקן שבזכותו הגענו לגמר שבזכותו עלינו ליגה בהפרש עצום, כדי לצאת צודקים ולגלגל עיניים לשמים.

(23-Apr-2014 22:35)אופיר34 כתב:  [quote='Gadi' pid='12064' dateline='1398274362']
קבוצה בליגה שניה, שאולי מאז רונן בדש לא גידלה אף שחקן שאהב את המועדון וכולם רואים בה רק תחנת מעבר, שרוב הקהל שלה לא ראה והאמין/מאמין שגם לא יראה כלום בימי חייו ועדיין ממשיך לבוא, מגיעה כנגד כל הסיכויים למרחק צעד(קשה מאוד אבל צעד) מהארץ המובטחת אחרי 31 שנה וכל זאת בזכות בעיקר שחקן אחד ובמה אנשים מתעסקים? כמה הוא רץ ואם הוא יסיים את העונה הבאה. למי אכפת?!?!

מותר לי לא להסכים עם ההמון או שאני חייב לרדת על 4 בכל פעם שמזכירים את ערן לוי ??
לא בזכות שחקן אחד גם אם יפמפמו את זה עוד 1000 פעם בתקשורת. הוא בהחלט היה בורג חשוב ומרכזי, אבל בלי קאיודה ששרף שטחים והבקיע, ובלי אקסברד שנתן תפוקה, ובלי לויטה שהביא כמה נקודות, ובלי שריקי שעשה את שלו וכו' וכו' זה לא היה קורה.
ועם כל הכבוד, לי כן אכפת איך שחקן מתנהל ואיך הוא נראה במגרש ומחוצה לו. פס גדול או בעיטת עונשין מדהימה לא ישנו את דעתי.
מה שיש לערן לוי אי אפשר לקחת לו וזה לזכותו, אבל יש גם לא מעט דברים בעייתיים שלי מפריעים (אם מותר לי כמובן...).

מה זה מתנהל מחוצה לו ? מה אתה יודע על ערן לוי שאנחנו לא ?אני רואה קריזיונר פנטזיונר משוגע על המגרש שמעורב להערכתי ב90 אחוז מהשערים של נתניה. אני מצדיע לו באהבה ושמח שהוא בחר בסופו של יום בצד שלי. בגלל אנשים כמוהו באים לראות כדורגל .

מרקו רויס - לא מילה גסה !
23-Apr-2014, 22:56
הודעה: #78
(23-Apr-2014 22:35)אופיר34 כתב:  
(23-Apr-2014 21:32)Gadi כתב:  קבוצה בליגה שניה, שאולי מאז רונן בדש לא גידלה אף שחקן שאהב את המועדון וכולם רואים בה רק תחנת מעבר, שרוב הקהל שלה לא ראה והאמין/מאמין שגם לא יראה כלום בימי חייו ועדיין ממשיך לבוא, מגיעה כנגד כל הסיכויים למרחק צעד(קשה מאוד אבל צעד) מהארץ המובטחת אחרי 31 שנה וכל זאת בזכות בעיקר שחקן אחד ובמה אנשים מתעסקים? כמה הוא רץ ואם הוא יסיים את העונה הבאה. למי אכפת?!?!

אם לא היה לויטה היה שוער אחר, פחות טוב כנראה. אולי היינו מפסידים קצת יותר, פה לבית"ר ת"א ושם לבני לוד אבל בסופו של דבר אפשר להעריך שהיינו איפה שאנחנו היום. כנ"ל אקסברד, רול וצלישר. קאיודה קצת יוצא דופן אבל לפחות בגביע הוא בא לידי ביטוי רק בחצי הגמר ובליגה בעיקר בתקופה האחרונה. מצטער שאני אומר את זה עוד פעם אבל בלי ערן לוי קשה לי לדמיין איך אנחנו נראים העונה ועוד יותר קשה לי לראות מישהו שהיה משחק במקומו והיה מביא אותנו לאן שהגענו.

אתה לא חייב לרדת על 4 אבל אתה יכול להעריך. אתה יכול להגיד "על הזין שלי ההתנהלות שלו(שאולי תשתף אותה בהזדמנות) כי הוא העלה אותי לפאקינג גמר גביע".
23-Apr-2014, 23:06
הודעה: #79
ואם לא היה ערן לוי אז היה מישהו אחר. אולי לא עם שמאל כמו שלו אבל עם יתרונות אחרים אני מאמין. ואולי זה לא היה נגמר ב 20 פור אבל גם 5-10 היה מספיק לי.
ולאור מה שראיתי העונה בליגה הזאת אני בטוח שגם עם שחקן אחר במשבצת של ערן היינו עולים.
ואני בהחלט מעריך אותו על תרומתו, אבל מצד שני לא יכול לעצום את העיניים ולהתעלם מצורת המשחק שלו. ולא, אני לא אגיד על הזין שלי גם אם הוא בישל שני שערים בחצי.
23-Apr-2014, 23:06
הודעה: #80
(23-Apr-2014 22:35)אופיר34 כתב:  

אני בכל זאת חושב שערן לוי היה יותר חשוב מהאחרים.

בסופו של דבר יהיו בקבוצה כעשרים וקצת שחקנים ירשמו למשחק 18 ועל הדשא יהיו 11.

לכל שחקן יש תחליף, לערן לוי יש פחות חלופות זמינות מלקיודה ולויטה

מפגר אבל אופטימי
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים