ההגנה שלנו מושלמת , צריך להתחיל לעבוד על הקישור
|
11-Jun-2018, 11:05
הודעה: #1
|
|||
|
|||
ההגנה שלנו מושלמת , צריך להתחיל לעבוד על הקישור
יש לנו 2 שוערים מצוינים בשער , שכל אחד מהם יכול להיות שוער ראשון , והשני הוא שוער הבא של מכבי נתניה , נראה לי שזאת העונה האחרונה שלו שהוא משמש כשוער שני . העמדה הזאת אולי הכי חזקה בקבוצה .
הבלמים אותם בלמים , ועם החיזוק בבלם חמישי לני אהרון נצטרך להגביר ולתרגל את התיאום בין הבלמים לבין עצמם וכן בין כל ההגנה . כאן צריכה להגיע עוד הברקה מצד המאמנים להכניס עוד שיטת הגנה של 3 בלמים . יהיו משחקים שנצטרך לעלות במערך תוקף ויהיו משחקים שנצטרך לעלות במערך נסוג ונסוג עד כדי בונקר בשביל לקחת הנקודות . והזמן לתרגל 2-3 שיטות הוא עכשיו בטרום העונה . גם הגיע הזמן שהמגינים מימין ומשמאל ארבעתם ידעו להרים כדורים מדודים לרחבה ולא להתפעל פעם בשנה מהרמה לגול ....בשבוע אחד בלבד בעבודה סזיפית אפשר לגרום לכל מגן ללמוד להרים תוך כדי ריצה , לא צריך לתת פור לכדור כדי להרים .. ןאחרי ההגנה שהושלמה צריך לעבוד על הקישור שלנו . דבר ראשון הקישור האחורי . כשכבר היה ברור שגם דן גלזר וגם ניקו אולסק עוזבים יכולה להיות תפנית בעלילה . דן גלזר אולי הכי ברור שלא יהיה לו מקום במכבי תל אביב אולי אפילו על הספסל ....דן גלזר לבית"ר ? לא קונה את זה יש להם את דוד קלטינס ....אז הנה אולי יש סיכוי שהוא יעבור למכבי נתניה והפעם לכמה עונות . ניקו אולסק תלוי בטרייד ובכסף וגם אם ישאר ולא יאריך חוזה אז הרווחנו כאן שום דבר ונצטרך להביא קשר אחורי נוסף . בין כך ובין כך את העמדה הזאת צריכים לאייש 3 שחקנים . 2 לרוטציה ועוד אחד כמו שחף שיצמח להיות מחליף. קשרי 50-50 בגלל השיטה שלנו אנחנו חייבים 4 שחקנים לרוטציה . עלי מוחמד , אביב אברהם . חובה להביא עוד 2 ברמה גבוהה. כדי שלא נרגיש חסרון של אחד מהם במשחקים שיהיו בהם צהובים ואדומים . קישור קדמי אנחנו כבר מבורכים . ערן לוי , ג'ייק רוז'נסקי , איילון ירושלמי . על עמדה אחת או 2 במקרים מיוחדים . לכן בעמדה זו לא צריך חיזוק לדעתי . |
|||
11-Jun-2018, 11:27
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: ההגנה שלנו מושלמת , צריך להתחיל לעבוד על הקישור
אני חושב שאתה טועה ההגנה לא מושלמת שני הבלמים המחליפים לא מספיק טובים במיוחד אחד שלא שיחק שנה שלמה בגלל רגישות באשכים מה שזה בדיוק מה שמעניין לי.
קישור אחורי אנחנו בבעיה רצינית אם שני השחקנים הללו לא יהיו אני לא רואה מחליפים ראויים כרגע בשוק. קישור 50-50 מסכים איתך לחלוטין אפילו הייתי מעלה מהנוער קשר חמישי לאותה עמדה להכין את העתיד. קישור קדמי אם אתה משחק עם ערן בתור קשר קדמי לצד עוד קשר קדמי חסר לך שחקן שם כי אז אתה עם שלושה שחקנים בעמדה. אם אתה משחק עם ערן בתור חלוץ שני מתחת\לצד החלוץ הראשי קוקבנייה יכול אולי לשחק באותה עמדה כמו ערן אבל כמו שראינו כבר השנה במשחקים שערן או דיא לא שיחקו נראינו חסרי יצירתיות ובלי תשובות בהתקפה. לגבי עמדת החלוץ יש לך כרגע רק שניים חתומים אולי יגיע וורנר אולי לא, אולי יגיע וייסמן אולי לא, בכל מקרה בעמדה הזאת אתה חייב ארבע שחקנים שיתחרו על ההרכב ככה אתה מגיע לרמה גבוהה של הרכב ראשון בכל משחק. |
|||
11-Jun-2018, 11:40
הודעה: #3
|
|||
|
|||
RE: ההגנה שלנו מושלמת , צריך להתחיל לעבוד על הקישור
בנתיים לגבי הקישור האחורי אתה צודק אבל זה יסתדר , נכון שאנחנו צריכים גרזן וזה קשה למצוא גרזן עם שליטה בכדור אבל אני מאמין שעובדים על זה וכבר בקרוב כשיפתחו האימונים נראה חיזוק .
קשרים 50-50 ברמה שלנו קשה למצוא אבל כבר ראיתי 2 לפחות בליגה ששווים אפילו הרכב ראשון , צעירי מפ"ת יש לו גם ניסיון רב , ובנבנישתי מאשקלון שחקן אש על המגרש אם כי קצת יותר מדי אגרסיבי . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים