שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלון חזן תודה רבה על הזימון של ערן לוי
15-Mar-2018, 16:45
הודעה: #1
אלון חזן תודה רבה על הזימון של ערן לוי
אצל דיע סבע זה פשוט שהיה צריך להיות מוזמן בתפקיד שלו מתחת לחלוץ הוא הכי טוב בארץ עם מספרים מוכחים של הבקעות ובישולים .

לעומת זאת ערן לוי זה כבר שחקן בן 32 , לא היינו מתייחסים לגיל אם זה היה אינייסטה , אבל זימון ראשון לנבחרת בגיל שלו זה לא דבר של מה בכך , זאת הצהרה על " העונה התעלית על עצמך ושמנו לב להצטיינות שלך " .

כל המאמנים שהיו יכלו להזמין את ערן לוי אבל נכשלו בנייטרליות והיה שהיה אמור להיות טבעי " טובת הנבחרת קודם " , שיחקו בה שחקנים שסוכנים בחשו למאמן הלאומי ....לכן ההזמנה של אלון חזן היא כל כך מיוחדת כל כך אצילית פשוט כל הכבוד .

ערן לוי חובת ההוכחה עכשיו שלך גם כן דיע סבע ....תנו משחק גדול נגד בית"ר ירושלים ותוכיחו שהמקום שלכם בנבחרת זאת לא טובה שעשה לכם אלון חזן אלא הכרה במציאות שאתם טובים !!!!

הראש של אנטוני וארן בקלטות הסקס זה הזמן להכות בבית"רים
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
16-Mar-2018, 3:30
הודעה: #2
RE: אלון חזן תודה רבה על הזימון של ערן לוי
אלי כהן השריף מלכלך על ערן לוי בגלל הגיל , אם ערן שומע את הדברים האלו לקורא את מה שאני כותב רק בקשה אחת ממנו

תסתום לאלי כהן השריף את הפה בבקשה

תוכיח לכולם שאלון חזן לא טעה
17-Mar-2018, 4:53
הודעה: #3
RE: אלון חזן תודה רבה על הזימון של ערן לוי
לא צריך לצאת מפרופרצייה, במקרה של ערן מדובר בזימון של כבוד סימלי ולא מעבר לזה. אלון חזן בסה"כ מאמן זמני שהחליט "לזרוק עצם" לכיוונו של ערן וזה בהחלט מחווה יפה, אך בזה זה מסתכם. הזימון הזה מאוד מזכיר לי את הזימון של קובי דג'אני בזמנו שהוביל גם להופעה אחת במשחק ידידות ובזה הסיפור נגמר.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים