איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ?
|
10-Jun-2014, 12:09
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ?
כפי שפיליפצ'וק כתב, מבחינת הכשרון שלו הוא אחד הטובים בארץ. לא מהיר במיוחד, אבל מבנה הגוף שלו מקנה לו יכולת פריצה ענקית והוא גם יודע להגביה כדורים טובים בתנועה (ועשה את זה נגדנו בצורה שגרמה לסיבטי ליפניה להבקיע שער עצמי). הבעיה איתו שהוא שחקן לא חכם על הדשא ובעייתי מחוץ לדשא. וכשאני כותב "לא חכם" אני לא מתכוון לשחקן שעושה טעויות שהן ברות תיקון, אלא על שחקן שברוב המוחלט של המקרים יבחר במהלך השגוי ויפעל בצורה לא אחראית.
הקהל של הפועל פתח תקווה והפועל קטמון לא זוכר אותו לטובה וטוען שהוא "שרמוטה של קהל" - מתחנף טילים כשהוא אצלך ויורק עליך בשנייה שהוא עובר לקבוצה אחרת. לראייה, שחקן שגדל במכבי תל אביב וכל הזמן פיאר אותה, לא מפסיק בכל קבוצה של הפועל לעשות את הסמל עם הידיים. אם יגיע, שיהיה בהצלחה, אבל אני מקווה מאוד שהוא לא יגיע. [img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img] |
|||
10-Jun-2014, 12:15
הודעה: #22
|
|||
|
|||
אני לא חושב שהוא יהיה בנתניה.
|
|||
10-Jun-2014, 13:31
הודעה: #23
|
|||
|
|||
בשבילי כל השחקנים הם שרמוטות של הכסף לא קהל ולא נעליים כולם אוהבים את הדולר או היורו היום כאן מחר במקום אחר
אם הוא טוב בהגנה ויש לו הרמות טובות האישיות לא צריכה להפריע יש שחקנים שמגיעים לשלב בשלות מאוחר יותר אני בעד |
|||
10-Jun-2014, 18:50
הודעה: #24
|
|||
|
|||
אהבתי את המינוח "שרמוטות של הכסף"
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk |
|||
|