יניב מדר לשחקנים נגמר הכושר גופני לפני חודשיים
|
03-Dec-2017, 13:42
הודעה: #1
|
|||
|
|||
יניב מדר לשחקנים נגמר הכושר גופני לפני חודשיים
לא יודע איך ומה ולמה
כאוהד אני אומר לך מה אני רואה , אין לשחקנים כושר גופני , אין לחץ הם הפסיקו ללחוץ לרוץ הכל בעמידה הכל שבלוני חולמני כזה , אז נכנס גול בפוקס ככה לא נגיע לכלום !!! לא יודע אם זה מתוכנן הירידה בכושר אם כן לא מבין למה אבל זה בהחלט נראה רע , גם עונה שעברה נפלנו עם נצרת עילית ונשר ....ושוב זה קורה לנו העונה ..... מה יהיה ? אולי העומס על שחקני המפתח גדול מדי ? אולי זה באמת למנוע פציעות ? בכל מקרה זה נראה רע ....מה יהיה ? אולי אתה מתכנן להביא את השחקנים בשיא ? כאילו בשלבים האחרונים של הליגה הסדירה או הפלייאוף ? רק שתדע לך שבעתיים זה נראה רע ....מה יהיה ??? יניב מדר אתה איתנו ? הכל בסדר ? אפשר בבקשה קצת התייחסות לגבי הכושר הגופני ?? ומה עם קובי מור הפצוע האנגלי התורן ? משחק משחק או שתיים ונהיה פצוע 8 משחקים .?? מה עם גרוס הבלם ? כאבים של חצי עונה ?? |
|||
03-Dec-2017, 14:03
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: יניב מדר לשחקנים נגמר הכושר גופני לפני חודשיים
אין בעיה של כושר ,יש בעיה שאין חילופים שיישנו את המשחק ,שרם,בדש,ריוירו, וקוגבניה מתגלים כלא מתאימים וקוסטה לא מקבל צאנס , והסגל קצר מאוד.
עלי וקייטה בירידה וזאת התוצאה. אבל היינו קונים את המקום והמצב הנוכחי בתחילת העונה. |
|||
03-Dec-2017, 15:14
הודעה: #3
|
|||
|
|||
גם ריביירו לא קיבל צ'אנס אמיתי
|
|||
03-Dec-2017, 19:59
הודעה: #4
|
|||
|
|||
חבר'ה אני בוטח המאמנים שהם רוצים לנצח כל משחק ולכן הם מרכיבים את השחקנים הכי טובים שעובדים הכי טוב באימונים , מאוד לא הייתי רוצה שירכיבו שחקן בגלל אינטרס זר אחר ....לא מאמין גם שיכול להיות מצב כזה .
לא אני בחרתי בספסל לדעתי קוסטה היה שחקן מצוין עונה שעברה ומגיע לו צ'אנס , קוגבניה זה פשוט לא אותו שחקן חבל על עמדת הזר שהוא תופס ....מצד שני ראינו אותו עונה שעברה בהרבה משחקים טובים פשוט חבל עליו משהו עובר עליו אין ספק. ריביירו ? כן לנסות לשנות אבל זה חייב לתת תוצאות קודם באימונים כנ"ל לגבי עדן שרם הוא חייב להפציץ באימונים לפני הרכב ....זאת המטרה שנועדו האימונים לראות מי בכושר משחק טוב יותר . |
|||
03-Dec-2017, 21:07
הודעה: #5
|
|||
|
|||
רייבירו סילון! ערן יכול לסדראותו במסירות עומק לפחות יגיע למצבים אם לא יכבוש
|
|||
|