רק פיירברג יכולה לעשות פה משהו
|
03-Apr-2015, 14:56
הודעה: #31
|
|||
|
|||
(03-Apr-2015 14:32)טל.מ כתב:(03-Apr-2015 13:49)אלון כתב:(03-Apr-2015 13:07)טל.מ כתב: אתה שוב לא מבין על מה אני מדבר .. לא קשור בלהאמין כן או לא. אתה רוצה תקרא לזה ספין אתה רוצה תקרא לזה חמישית אמת. הדוגמא של יאמר חריגה ואל תסיק ממנה לעתיד. כדי שסוג של גולדהאר ינחת בנתניה, צריך לחפש אותו, וכדי לחפש אותו צריך מישהו שכבר עשה את זה שיש לו קשרים - כל הדברים שבנתניה אין. לכן לא מעניין אותי אם זה ספין או חלקיק אמת. אני רוצה להיות חלק מזה והפתרון או דומה לו נכתב כאן כבר לא פעם לא פעמיים ולא חמש.ולמה אתה חושב שלא מחפשים? ולמה אתה חושב שיאמר זו דוגמא חריגה? ומי אמר לך שבהפועל ת״א נעשים הדברים ששאלת? נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
03-Apr-2015, 15:03
הודעה: #32
|
|||
|
|||
לא יודע אם נעשים ולמה זה מעניין אותי ? אותי רק מעניין מה נעשה בנתניה ולדעתי נעשה מעט מאוד. מכבי נתניה קבוצה עם פוטנציאל אדיר ואין מי שירים את הכפפה. מתחת לפנס לא ימצאו כלום.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
03-Apr-2015, 16:38
הודעה: #33
|
|||
|
|||
RE: רק פיירברג יכולה לעשות פה משהו
(03-Apr-2015 15:03)טל.מ כתב: לא יודע אם נעשים ולמה זה מעניין אותי ? אותי רק מעניין מה נעשה בנתניה ולדעתי נעשה מעט מאוד. מכבי נתניה קבוצה עם פוטנציאל אדיר ואין מי שירים את הכפפה. מתחת לפנס לא ימצאו כלום. כמה עשירים מטומטמים יש לדעתך ברחבי העולם, שיסכימו לבוא ולשפוך כסף על המוצר המקולקל הזה שנקרא כדורגל ישראלי? |
|||
03-Apr-2015, 18:58
הודעה: #34
|
|||
|
|||
מספיק אחד
|||
03-Apr-2015, 19:48
הודעה: #35
|
|||
|
|||
RE: רק פיירברג יכולה לעשות פה משהו | |||
03-Apr-2015, 22:14
הודעה: #36
|
|||
|
|||
לא נכון . תעבוד קשה תשקיע בזה משאבים אני משוכנע שזה יצליח. אתה רוצה להרים ידיים מראש ולהמשיך לבכות על הבינוניות ? כמו שאמר אייל אתה חושב שמיליונר יהודי אמריקאי קנדי שמתעניין בספורט מעניין אותו נתניה תא או חיפה ..? תיצור את התנאים , תאתר אותו תשפיע עליו, ואז נראה. אחרת לנצח נמשיך לכתוב על יאמר על תשובה וכו וכו
|||
12-Apr-2015, 1:40
הודעה: #37
|
|||
|
|||
RE: רק פיירברג יכולה לעשות פה משהו
מסכים עם כל מה שאופיר וטל .מ אמרו
ראש העיר יכולה לעשות המון והיא טובה הרבה יותר מכל אלו שקשרו לעצמם כתרים בשידוך של גולדהאר למכבי תל אביב , מידע אישי צחי הנגבי הביא את גולדהאר למכבי תל אביב ... אם ראש העיר רוצה באמת תוך חודש יש בעלים חדשים במכבי נתניה לתקופה טובה וארוכה ..... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים