רועי דניאל בידיעות נתניה : רוני לוי יהיה בעונה בנתניה
|
27-Mar-2015, 18:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Mar-2015 על ידי 18:16 פיליפצ'וק.)
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: רועי דניאל בידיעות נתניה : רוני לוי יהיה בעונה בנתניה
(27-Mar-2015 17:47)טל.מ כתב: לדעתי אתה טועה. שחר לא ימשיך עם בלבול וכמו שרוני הציל את נתניה ונתן לנו לראשונה מזה שנים לטעום איך זה נראה כשמאמן גדול לוקח קבוצה, ככה גם נתניה הצילה לו את הקריירה, ועכשיו העיניים של שחר נפקחו לרווחה, ונתניה כמו תמיד בעמדת חולשה לא תוכל להגיד כלום ורוני בשנה הבאה בחיפה. והלוואי גדול וענק שאני טועה ורוני ימשיך איתנו. אתה הולך שולל אחרי כל מיני עיתונאי חצר כמו בן דור והללי שמשרתים אינטרסים של עצמם ושל כל מיני "מקורבים" ואוהדים שרוצים לראות את רוני לוי בחיפה. האמת היא שיעקב שחר לא מדבר ולא מתייעץ עם אף אחד מהליצנים האלה על מי יהיה המאמן בעונה הבאה ויכול להיות שרוני לוי הוא מועמד אבל ממש ממש לא המועמד העיקרי והראשי. ואני חוזר על מה שכתבתי מקודם, אם מרקו בלבול מביא לשחר כרטיס לליגה האירופית, הוא ממשיך עונה נוספת. |
|||
27-Mar-2015, 20:23
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אני חושב שעד היום רועי דניאל עמד במילתו לא קראתי את הכתבה אבל אין סיבה שלא נאמין לדניאל...
|
|||
The following 1 user Likes דוד חטב's post: nitzan (2828-0303-2015201520152015) |
29-Mar-2015, 1:23
הודעה: #13
|
|||
|
|||
לרוני לוי אין מה לחפש בקבוצה שחורטת את הבינוניות על דגלה.
במילים יפות קוראים לזה "תקציב שפוי" |
|||
29-Mar-2015, 11:12
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(27-Mar-2015 17:47)טל.מ כתב: לדעתי אתה טועה. שחר לא ימשיך עם בלבול וכמו שרוני הציל את נתניה ונתן לנו לראשונה מזה שנים לטעום איך זה נראה כשמאמן גדול לוקח קבוצה, ככה גם נתניה הצילה לו את הקריירה, ועכשיו העיניים של שחר נפקחו לרווחה, ונתניה כמו תמיד בעמדת חולשה לא תוכל להגיד כלום ורוני בשנה הבאה בחיפה. והלוואי גדול וענק שאני טועה ורוני ימשיך איתנו. אנחנו הצלנו לו את הקריירה...נסחפת טל..זה לא פייגנבויים זה רוני לוי שלקח אליפויות ברצף..הוא מאמן גדול.... |
|||
29-Mar-2015, 11:26
הודעה: #15
|
|||
|
|||
רועי דניאל בידיעות נתניה : רוני לוי יהיה בעונה בנתניה
אוקי אני מקבל . בוא נגיד החזרנו אותו לתודעה.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים