מכבי נתניה
ההסכם עם טוברוק - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: ההסכם עם טוברוק (/showthread.php?tid=882)

עמודים: 1 2 3

ההסכם עם טוברוק - טל.מ - 10-May-2014 14:19

עפ ספורט 5 קני סייף עומד לחתום בחיפה .
נו .. עשינו הסכם בכדי לקבל את ראול גרשומוב. לא שאני מזלזל בו אבל לא הוא ולא שחקני נוער אחרים הם אלו שיעשו את ההבדל.
הסכמים חסרי שיניים וקשר למציאות לא יכולים להתקיים.

RE: ההסכם עם טוברוק - amir - 10-May-2014 14:25

תשאל את היועץ הבכיר מוטלה.
דרך אגב ספורט 5 איפה נעלם פשכצקי?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

RE: ההסכם עם טוברוק - אייל ס - 10-May-2014 14:44

נמתין בסבלנות ל"תוצאה" הסופית בתקווה שאיזיקוביץ לא הצליח פעם נוספת להראות שאסור לרכוש מימנו מכונית משומשת.
ניסיתי בכוחותי הדלים להסביר לאלי שגב שאסור לו להתקרב לצדיק מטוברוק,אך הוא העדיף את קרבתם של שלמה ואריק ואת המצגות הלא אמינות שלהם.
ושוב,הלוואי שאין אמת בכתבות האלו,חבל לי שהוא יאבד בתוליו באותו מקום שטובים ורבים איבדו.

ההסכם עם טוברוק - טל.מ - 10-May-2014 15:15

ומה בדיוק יועץ הסתרים ב25 אלף שקל לחודש יועץ לו ...

(10-May-2014 14:44)אייל ס כתב:  נמתין בסבלנות ל"תוצאה" הסופית בתקווה שאיזיקוביץ לא הצליח פעם נוספת להראות שאסור לרכוש מימנו מכונית משומשת.
ניסיתי בכוחותי הדלים להסביר לאלי שגב שאסור לו להתקרב לצדיק מטוברוק,אך הוא העדיף את קרבתם של שלמה ואריק ואת המצגות הלא אמינות שלהם.
ושוב,הלוואי שאין אמת בכתבות האלו,חבל לי שהוא יאבד בתוליו באותו מקום שטובים ורבים איבדו.

לא יודע אם היית אז חלק מקבוצת הניהול, אבל כשמסבירים לו למה לא להתקרב , מה תשובתו ? כלומר אני סקרן להבין למה כן ?

RE: ההסכם עם טוברוק - פיליפצ'וק - 10-May-2014 15:56

1. קני סייף עוד לא חתם בחיפה, אתם שוב קופצים לפני הזמן וגם הוא יחתום שם נתניה אמורה להרוויח מהעסקה כסף ממה שהבנתי .
2. למרות ההסכם, אני לא הייתי רוצה שיכפו על שחקנים לבוא לשחק בנתניה רק מכורח ההסכם, זה זכות לשחק בנתניה ולא חובה ומי שרוצה לשחק במקום אחר, תפאדל.
3. ההסכם נחתם אני מניח יותר מתוך מחשבה לעתיד, קרי מהשנתון העכשוי של טוברוק (גרשומוב ואבו עביד לדוגמא) דרך השנתונים הבאים ופחות לגבי שנתונים קודמים ושחקנים שכבר יצאו החוצה.

RE: ההסכם עם טוברוק - צהוב לעולמים - 10-May-2014 16:00

זה נראה שבנוסף לתרומה שאלי שגב שמגיע לו כל הכבוד על זה הוא גם מנסה להתערבב עם יותר מידי אנשים לא ממש חיובים וחבל

RE: ההסכם עם טוברוק - yaron73 - 10-May-2014 17:22

אי אפשר לבקר ולקטול את ההסכם אחרי חודשיים , אלא לבחון אותו בעתיד הרחוק יותר. לא על קני סייף בנוי ההסכם ובתקשורת פורסם שהוא לא רוצה להגיע לנתניה. הכוונה כנראה בעיקר לשחקנים צעירים מתוך מחלקת הנוער של טוברוק ולא לכאלה שכבר יצאו ממנה החוצה. הבנתי שסוכם כבר על מס' שחקנים צעירים וזו מגמה חיובית.

RE: ההסכם עם טוברוק - אייל ס - 10-May-2014 17:35

(10-May-2014 17:22)yaron73 כתב:  אי אפשר לבקר ולקטול את ההסכם אחרי חודשיים , אלא לבחון אותו בעתיד הרחוק יותר. לא על קני סייף בנוי ההסכם ובתקשורת פורסם שהוא לא רוצה להגיע לנתניה. הכוונה כנראה בעיקר לשחקנים צעירים מתוך מחלקת הנוער של טוברוק ולא לכאלה שכבר יצאו ממנה החוצה. הבנתי שסוכם כבר על מס' שחקנים צעירים וזו מגמה חיובית.

צאו מהנאיביות שלכם
מכבי נתניה לא תקבל שום שחקן שמכבי חיפה/מכבי ת"א/הפועל ב"ש/קרית שמונה או כל קבוצה אחרת תירצה לשלם עליו סכום גבוה מההסכם.
כך היה בעבר למרות ההסכמים שנחתמו,כך גם עכשיו.
כשסיפר לי שגב על ההסכמות עוד בחודש נובמבר,כבוחן הצעתי שנתניה תקבל את התאומים ילידי 96,התשובה של טוברוק היתה שהם עוד שבוע שבועיים יוצאים לאירופה למבחנים ולכן לא יוכלו להגיע.
הם יצאו למבחנים?הם עברו לאירופה?הם עברו לנתניה?
הקיצר,סבא שלי לימד אותי ממי לרכוש מכונית משומשת וממי לא,מאיזיקוביץ לא הייתי רוכש קורקינט.

ההסכם עם טוברוק - טל.מ - 10-May-2014 18:44

אייל לדעתך מה יצא לטוברוק מההסכם ולמה להערכתך הוא נועד ?

RE: ההסכם עם טוברוק - אייל ס - 10-May-2014 19:04

(10-May-2014 18:44)טל.מ כתב:  אייל לדעתך מה יצא לטוברוק מההסכם ולמה להערכתך הוא נועד ?

בתחילת העונה נוצרה דינמיות שהטרידה מאוד את איזיקוביץ,ההסכם המגביל עומד להסתיים בעוד שנה,הכתבות בגלובס גרמו למעשה להסכם להיות לא רלוונטי,שחקנים מטוברוק פנו וביקשו לעבור,המגרש הסינטטי בסוף החודש עובר לשימוש מכבי נתניה בלבד ומחלקת הנוער לא מיצמצה יותר מול התנהלותו והפכה לאסרטיבית מימנו כשהשיא מעבר שחקן בולט מאוד מטוברוק לנתניה.
בנקודה הזו,איזיקוביץ יצר קשר עם שגב באמצעות שלמה שרף ומאותו רגע הוא נשבע בקסמו...
כאחד שהשקיע מזמנו וכספו ללא מטרת רווח כל שהיא,הבנתי והיפנמתי את המסר.
ומאז יכול להתמסר חזרה לפורום ולעידוד פעיל.