![]() |
סקר - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: סקר (/showthread.php?tid=627) |
סקר - אריאל - 11-Mar-2014 15:40 מה עדיף בעיניכם RE: סקר - לואיס מריןןןןןןןןןן - 11-Mar-2014 15:52 עדיף שנעלה ליגה וקבוצתך האהובה בני סכנין תזכה בגביע המדינה אופס בעצם הם עפו RE: סקר - אלון - 11-Mar-2014 17:05 אריאל,למה אתה מקשה...אם היית שואל לקחת את הגביע מול קרית שמונה ולפספס את העליה,הייתי אומר לעלות ליגה אין ספק בכלל. ברגע שהכנסת את ב״ש לתמונה,סיבכת.... RE: סקר - אופיר34 - 11-Mar-2014 17:12 אני לא מוכן לסבול עוד שנה בפח זבל הזה גם אם המחיר הוא לקחת גביע על חשבון ב"ש. לעלות יותר חשוב מהכל ! סקר - ranelbaz - 11-Mar-2014 17:15 גביע,זה הסיכוי היחידי לראות תואר בשנים הקרובות,ולגבי הליגה? מה רע שאנחנו מקום ראשון,מנצחים,משודרים...עוד עונה בלאומית בשביל גביע אני מוכן לסבול,אין מה לחפש בליגת העל,פליאוף עליון?!גביע.. RE: סקר - אני gad - 11-Mar-2014 17:17 גביע זה זיכרונות מדהימים אצטדיון מלא רגע של שמחה טהורה, ולילה לבן של חגיגות. לעלות ליגה זה השלב הראשון בדרך לירידת ליגה, ואם לא, אז עונה במרכז טבלה משעממת עם אצטדיון ריק. RE: סקר - טל.מ - 11-Mar-2014 17:28 אני מעדיף לעלות ליגה ולהפסיד 5:0 לרמה"ש בגביע, סתם כי אני מת להגיד לאופיר ולפיליפצ'וק אמרתי לכם ![]() RE: סקר - אופיר34 - 11-Mar-2014 17:34 זה גם מה שב"ש אמרה בשנים האחרונות.... אז נהיה מאושרים שבוע שבועיים ואולי חודש, אבל מה זה ליד שנה שלמה של מסעות בין אום אל פאחם, נצרת ויבנה.... ובכלל, השאיפה צריכה להיות תמיד בטופ של כל דבר. מבחינתי, להגיד שזה השלב הראשון בדרך לירידת ליגה זאת סתם תבוסתנות. אנחנו לא יודעים אף פעם איך דברים יתפתחו, במיוחד עכשיו שיש לנו גב כלכלי (גם אם לא קוראים לגב הזה גולדהאר). ליגת העל זה חשיפה, זה יותר התעניינות, זה רמה אחרת וזה כדורגל יותר טוב. שם אנחנו צריכים להיות ! RE: סקר - פיליפצ'וק - 11-Mar-2014 17:41 כך או כך העיקר להחליף את המאמן! RE: סקר - אלון - 11-Mar-2014 18:24 (11-Mar-2014 17:41)פיליפצוק כתב: כך או כך העיקר להחליף את המאמן! ואת ההנהלה שרק גונבים כסף ומחפשים פרסום!!! |