הצעות לבית הדין לעונשים מקוריים - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: הצעות לבית הדין לעונשים מקוריים (/showthread.php?tid=539) |
הצעות לבית הדין לעונשים מקוריים - אריאל - 07-Feb-2014 10:24 לאור ההחלטה ההזויה לעונש למכבי ת״א אני חושב שראוי לעזור לבית הדין לגוון ולמצוא עונשים מקוריים. אנא התפרעו בעונשים אני מתחיל בששלוש הצעות מתחילים את המשחק בפיגור 1-0 כל כרטיס צהוב שלישי לקבוצה יהיה אדום ישיר שלוש קרנות פנדל הצעות לבית הדין לעונשים מקוריים - זיו פלם - 07-Feb-2014 10:26 הקבוצה הנענשת תשחק בתלבושת החוץ של הקבוצה האורחת(רק לחשוב מה יקרה שמכבי ישחקו בתלבושת של הפועל) Sent from my iPhone using Tapatalk RE: הצעות לבית הדין לעונשים מקוריים - אני gad - 07-Feb-2014 10:43 קורה =2 שערים משקוף =3 יחוייבו לשחק עם נעלים בלי פקקים. יעלו קורבן לבית הדין מתוך שחקני הסגל RE: הצעות לבית הדין לעונשים מקוריים - אלון - 07-Feb-2014 12:57 (07-Feb-2014 10:43)אני gad כתב: קורה =2 שערים במידה וקבוצה מסיימת ב 0:0 יש להוריד לה 3 נקודות ולהחזיר לכל אוהד את כספו בטענה לזילזוז והפרעה לאוהד ביציע. |