בני יהודה - מכבי נתניה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: בני יהודה - מכבי נתניה (/showthread.php?tid=4423) |
בני יהודה - מכבי נתניה - זאב רווח - 18-Jan-2019 5:44 אם ננצח את המשחק הזה מודבק חזק חזק לפלייאוף העליון , מה שיאפשר לנו להתרכז יותר עם רוטציה לגביע המדינה . עלי מוחמד בכושר מצוין אבל צריכים לשמור עליו להמשך הדרך . ככה גם גבי קניקובסקי , לכן אם אפשר לתת הכל במשחק הזה נגד בני יהודה על מנת לאפשר מנוחה קצרה לשחקנים ולהשאיר ברעב את כל השאר . אני מתגעגע למשחק טוב של אביב אברהם , העונה אין לו כושר , רוב הצהובים שלו זה תפיסת שחקנים בידיים או איחור במפגש על הכדור ....מתי נראה את אביב של עונה שעברה ? לדעתי גם מלמד צריך לקבל מנוחה הוא לא חד !!! יש מקום לתת הזדמנות לשובל גוזלן המאמנים שאני מאוד מאוד אוהב חייבים לא לפחד להושיב את מלמד על הספסל . אין טאבו על ההרכב לאף שחקן בסגל . ההרכב שלי : עמוס , טויטו , הויבך , וארגוץ' , זבידאת , פיניש , מוחמד , קניקובסקי , ירושלמי , גוזלן , בצ'יראי . ספסל : אלקסלסי , תירם , אזולאי , אברהם , ברשצקי , מלמד . RE: בני יהודה - מכבי נתניה - KOBI - 20-Jan-2019 15:22 אח אח ההחמצות חייבים לעבוד על דיוק מול השער לא יכול להיות חלוץ מול השוער ויבעט את הכדור לחוץ משחק שהיינו יכולים לצאת עם נקודות נגמר ללא הכרעה RE: בני יהודה - מכבי נתניה - זאב רווח - 20-Jan-2019 18:54 זה קורה הרבה כן לפחות אני מרוצה שהגענו למצבים קורצים |