ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי (/showthread.php?tid=4340) |
ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - זאב רווח - 06-Sep-2018 15:07 אם יתאפשר הדבר מבחינת מחיר זה חלוץ ישראלי שיכול לעשות לנו את ההבדל הגדול בהתקפה . לשחרר שחקנים אחרים לשחק טוב יותר . אם אפשר אז בבקשה לדאוג לזה מאתמול .... RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - חזום חזום - 06-Sep-2018 15:13 שחקנים שהיו רגילים למשכורת שמנת בחיפה לא יעברו למשכורת דלת שומן של נתניה. נתניה צריכה לחפש שחקנים שרגישים ללקטוז. RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - זאב רווח - 06-Sep-2018 15:16 חחחח יפה חזום אהבתי בגלל זה אמרתי אם יתאפשר מבחינת כסף RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - שימי - 06-Sep-2018 18:34 לא הייתי מביא אותו בגלל שהוא יקר ועייף RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - זאב רווח - 11-Sep-2018 21:38 זאת הסיבה שחיפה כבר הודיעה לו שהם רוצים אותו גם בהמשך .... RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - שימי - 12-Sep-2018 0:42 כי הם יכולים לשלם לו וגם הוא משחק על תקן שחקן מחליף לרוב הוא לא משחק 90 דקות. RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - זאב רווח - 13-Sep-2018 16:57 או קיי אם הוא מעדיף להישאר בחיפה לבריאות לו RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - שימי - 13-Sep-2018 17:04 ברור אבל אני מאמין שהוא יחזור לחול כי הוא יהיה שחקן חופשי ומשכורת הוא יקבל יותר בחול RE: ניקיטה רוקביצה פנוי בינואר למו"מ זה חלוץ אמיתי - זאב רווח - 13-Sep-2018 17:15 בן כמה הוא ? נראה לי 31 איפה ישחק בחו"ל בבית אבות ? |