![]() |
מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה (/showthread.php?tid=4306) עמודים: 1 2 |
מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - חזום חזום - 31-Jul-2018 11:36 מיותר הלימיט שלו זה ליגה לאומית. גם נגד מדיניות ההשאלות. זה לא השחקן שאנחנו צריכים. RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - amir - 31-Jul-2018 11:40 אם אופצית רכישה הגיונית זה יכול להצליח, בכל מקרה אם וכאשר מכבי נתניה תלך עונה הבאה על קרנות קצרות כנראה RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - זאב רווח - 31-Jul-2018 12:10 חזום מוטי ברשצקי שחקן מצוין צעיר בשל , הוא יהיה מספר 10 שלנו על המגרש , גם אני לא אוהב את השאלה + אופציה לרכישה , צריך כבר עכשיו לסכם על סכום הרכישה כל עוד הוא לא משחק בהפועל תל אביב . כואב לי ששיחררו את חגי גולדנברג אם הוא הסכים כבר להישאר היה צריך להשאיר אותו ולא להיפגע ממנו . לפי הדרך הזאת כל שחקן מצוין אצלנו יקבל דרך הסוכן שלו פניה מקבוצה אחרת ואז מה ? על כל פניה ניפגע ונשחרר ? לפעמים צריך לומר לא גם לשחקן . מצפה שדיע סבע יימכר כבר ונביא במקום שחקנים נוספים בכל מקרה צריך לנסות להביא את וובה בראון לא מבין למה מחכים עם קשר אחורי RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - חזום חזום - 31-Jul-2018 12:50 אם שחררו את גולדברג הייתי מבקש את מוחמד שכר RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - זאב רווח - 31-Jul-2018 13:58 חחח לא ישחררו לך אותו הם רק קנו אותו חצי עונה שעברה בחצי מליון שקל RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - שימי - 31-Jul-2018 17:37 שכר בחיים לא יגיע לנתניה וכמו שזה ניראה עכשיו סבע ישאר לעוד עונה בנתניה. RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - זאב רווח - 31-Jul-2018 22:05 לא נראה לי שסבע ישאר ואני מקווה שימכרו אותו RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - זאב רווח - 06-Aug-2018 14:39 מה קורה עם מוטי ברשצקי ? מישהו יודע ? RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - שימי - 06-Aug-2018 14:45 כן . RE: מוטי ברשבסקי יעבור בהשאלה לנתניה - זאב רווח - 06-Aug-2018 16:19 נו ????? |