הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה (/showthread.php?tid=4260) |
הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - זאב רווח - 19-Jun-2018 21:06 שלושה משחקים של הנאה צרופה , כרגע נגמר סנגל נגד פולסקה ( פולין ) , איזה אטלטיות איזו מהירות לחימה הקרבה פשוט תענוג !!! התאהבתי בכדורגל הסנגלי הלוואי ונזכה לשחקן סנגלי כזה .... ומה תאמרו על מקסיקו ?? כדורגל מלהיב התקפי נועז - יש לנו כבר נציג מהליגה המקסיקנית !!! ואחרונים חביבים הדרום קוריאנים פשוט אנרג'ייזרים אם הם זולים אז הלוואי ויביאו אלינו דרום קוריאני . נכון הם הפסידו אבל הם היו כל כך טובים שפשוט התאהבתי ... מונדיאל בכללי מאכזב אבל 3 המפתיעות האלו עושות חשק לעוד RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - אלדד - 19-Jun-2018 23:07 ואיך היו היפנים? RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - זאב רווח - 20-Jun-2018 0:21 גם טוב אבל בטבע שלי אני בעד האנדרדוג אז איך שהתחיל המשחק הייתי בעד היפנים אבל אחרי 4 דקות הייתי בעד קולומביה RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - לואיס ראזאק - 20-Jun-2018 1:00 בהצלחה לנסות להנחית קוראיני בליגת העל... RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - שימי - 20-Jun-2018 7:52 המקסיקנים שיחקו הכי יפה עד היום RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - זאב רווח - 22-Jun-2018 0:32 ארגנטינה אל תבכי אפילו את הצל של עצמה היא איבדה במונדיאל מאמן דפוק ברמות RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - שימי - 22-Jun-2018 11:29 דרפיץ וברדה היו לקוחים עם ארגנטינה מונדיאל בשיטת היהלום . הגנה רגילה קישור אחורי מסצרנו 50-50 די מריה ודיבאלה קשר קדמי מסי חלוצים אגוארו והיגוואין (והוא היה מזמן את איקארדי ונותן לו לשחק במקום היגוואין) RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - זאב רווח - 22-Jun-2018 14:55 עזוב נו סתם לקחתי ללב אתמול ...המאמן פסיכי ברמות לא העריך מול מי הוא משחק והפקיר את ארגנטינה בהגנה . RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - שימי - 22-Jun-2018 18:44 כרגע רוב הקבוצות הגדולות מאכזבות מהגדולות כרגע אנגליה ובלגיה הכי טובות מהם מבחינת משחק קבוצתי והבלגים טובים ומשחקים יפה אבל הכי מרשימה היתה מקסיקו . RE: הנאה צרופה מקסיקו סנגל דרום קוריאה - זאב רווח - 24-Jun-2018 14:20 מסכים איתך שימי אבל הכי דורסנית בלגיה ורוסיה |