עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? (/showthread.php?tid=4159) |
עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - זאב רווח - 24-Feb-2018 22:39 אמרתם פלייאוף עליון אז אנחנו פלייאוף עליון או קיי מה זה נותן לנו ? אירופה ? זה רק יפריע להכנה לליגה , בדרך כלל קבוצה שמשחק באירופה מתחילה את הליגה שפוכה ... מבחינת הכנסות ? אייל אמרת שהתשלום לשיטור יותר יקר מהכנסות הקבוצה אז למה זה טוב ? אני חושב שהדבר הטוב ביותר זה שאפשר להכניס עוד שחקן נוער או שניים למשחק זה יתן בטחון RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - פיליפצ'וק - 24-Feb-2018 23:28 יהיה למועדון משחקים עם איצטדיון מלא או כמעט מלא במקום משחקים משעממים, בלי קהל ובלי עניין. RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - זאב רווח - 24-Feb-2018 23:33 משה מבחינה כלכלית מה אנחנו מרוויחים ? RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - טל.מ - 24-Feb-2018 23:44 יש מענקי מיקום . לא יודע אם הסכומים זהים - ב2016 מקום ששי קיבל 250 אלף שח מקום חמישי כ360 אלף וכו. RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - דוד חטב - 25-Feb-2018 3:31 יש גם קטע מקצועי....נשארנו היום סופית בליגה ונשחק כדורגל ברמה יותר גבוהה מול אצטדיונים מלאים...ומי יודע אולי נכריע את האליפות.... RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - זאב רווח - 25-Feb-2018 9:14 לפי מה שהבנתי מאייל ההוצאות יותר מההכנסות משהו לא בריא בכדורגל שלנו צריך לשנות את סדרי מבנה הכדורגל מבחינה כלכלית RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - אלדד - 25-Feb-2018 20:54 אז במשחק הערב כולנו בעד ק"ש ? איך שגלגל מסתובב לו RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - ram123 - 26-Feb-2018 0:13 אם זה נכון שמול הקבוצות הגדולות שהאצטדיון יהיה מלא או כמעט מלא אין רווח אז משהו כאן מקולקל מהיסוד !!! RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - אלדד - 26-Feb-2018 0:40 אם ההגרלה של המשחקים נשמרת מהעונה שעברה אז אנחנו נארח את מקום ראשון במחזור ה-31 ואת המקום השני במחזור ה-32 ובמחזור האחרון אנחנו נתארח אצל המקום הראשון ואולי נקבע את גורל האליפות.. רק לי יש בראש יש תסריט נקמה? RE: עכשיו שאנחנו בפליאוף עליון תסבירו לי למה זה כדאי כלכלית ? - דוד חטב - 26-Feb-2018 12:36 הקלאסי זה לארח את ב"ש מחזור אחרון או אחד לפניו ולהרוס להם אליפות.... |