מכבי נתניה
למה אני חושב שהכדורגלנים שלנו צריכים לקבל בעיטה בתחת ? - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: למה אני חושב שהכדורגלנים שלנו צריכים לקבל בעיטה בתחת ? (/showthread.php?tid=4099)

למה אני חושב שהכדורגלנים שלנו צריכים לקבל בעיטה בתחת ? - זאב רווח - 15-Jan-2018 13:07

יש לפעמים שאתה אומר מקרה , מזל , נאחס , טעות , השופט אשם , המאמן אשם .

אבל זה לא המקרה שלנו נגד מס אשדוד

ניסיתי לחפש מה גרם להם לעלות בצורה כל כך שאננה למחצית הראשונה ? אמרתי אין מה לעשות עייפים מהמשחק נגד מכבי תל אביב + גביע 120 דקות ....

אבל את מי אני מרמה ? ממש לפני כיבוש השער אמרתי לאחד הבנים רק שלא הבקיע שער זה ידפוק אותנו והשחקנים יחשבו שהם סבבה יכולים לנצח בהליכה את אשדוד ....כן זה בדיוק מה שקרה .

אז איך אני יודע שמגיע להם בעיטה בתחת ?

כי רק אחרי 2-1 לאשדוד השחקנים התחילו לרוץ , זה לא בגלל ריביירו לא בגלל שערן יצא פשוט בער להם לנצח , הם פתאום הבינו שגם את המשחק הזה הם לא מנצחים והתחילו לפתוח מבערים ....המשחק הפך מהיר מולנו רק 10 שחקנים ...הם רצו כאילו המשחק רק עכשיו התחיל .
אבל רגע הם לא עייפים ? ההגיון אומר שככל שהדקות נוקפות הם יהיו יותר עייפים ....

אז רק שתבינו זה לא החמצת הפנדלים זה הכל בראש של השחקנים כנראה שמרוב ליטופים הם התחילו לזרוק ז , חשבו שהליגה כבר קטנה עליהם

RE: למה אני חושב שהכדורגלנים שלנו צריכים לקבל בעיטה בתחת ? - אלדד - 15-Jan-2018 14:10

הלוואי ונשחק מתחילת המשחק בתחושה שאנחנו בפיגור וחייבים להבקיע
גם אשדוד אחרי שספגו פתאום קיבלו אומץ לשחק

RE: למה אני חושב שהכדורגלנים שלנו צריכים לקבל בעיטה בתחת ? - זאב רווח - 15-Jan-2018 14:33

מה שאומר שזה לא ספסל קצר או עייפות או כל סיבה אחרת אלא הכל בראש של השחקנים
והאמת זאת הסיבה שהקהל שרק בוז כי ראו שהם לא מתאמצים