מה המשותף למכבי נתניה , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , באר שבע , ואשקלון ? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מה המשותף למכבי נתניה , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , באר שבע , ואשקלון ? (/showthread.php?tid=3823) |
מה המשותף למכבי נתניה , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , באר שבע , ואשקלון ? - זאב רווח - 16-Aug-2017 11:11 מכבי נתניה יחד עם הקבוצות שהזכרתי הן היחידות שהבעלים לא מתערבים למאמן בפן המקצועי . אשקלון כי אין לה בעלים באר שבע כי היא לא מתערבת גולדהאר כנ"ל שחר מזמן לא מתערב כל השאר מביא רק חשק להקיא איזיקוביץ' בונה סגל וקובע הרכבים כמו טביב , כץ התערב לא פעם לטובת רואש כנגד המאמן , סכנין ממש בדיחה המאמנים שמגיעים לשם , בני יהודה לא חדש , אשדוד ג'קי בן זקן מתוך התא קובע לעטר .....רעננה אשר אלון , מכבי פ"ת לוזון RE: מה המשותף למכבי נתניה , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , באר שבע , ואשקלון ? - אלדד - 16-Aug-2017 15:29 שכחת את קריית שמונה שאיזי לא מתערב בכלל בנושא המקצועי.. RE: מה המשותף למכבי נתניה , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , באר שבע , ואשקלון ? - זאב רווח - 16-Aug-2017 18:38 רשמתי בטעות איזיקוביץ' במקום איזי שירצקי ...המניאק עוד בראש שלי חחחח פשוט עצוב לראות בעלים מאמנים צריך להעריך מה שיש לנו היום נקווה שלא יגמר לעולם RE: מה המשותף למכבי נתניה , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , באר שבע , ואשקלון ? - דוד חטב - 17-Aug-2017 8:46 שחר מתפקד כמנהל מקצועי ומתערב הרבה מאד... RE: מה המשותף למכבי נתניה , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , באר שבע , ואשקלון ? - זאב רווח - 17-Aug-2017 9:43 (17-Aug-2017 8:46)דוד חטב כתב: שחר מתפקד כמנהל מקצועי ומתערב הרבה מאד... מפתיע אותי מאוד דוד תמיד חשבתי שהוא רחוק מחדר ההלבשה והניהול המקצועי , אז מה עשה שם המנכ"ל ?? בכל אופן אם שחר מתערב זה עוד קבוצה פחות מאותן קבוצות שהבעלים לא מתערב תעודת כבוד לאייל על הדבר הזה , אם אני הייתי במקומו לא הייתי יכול להתאפק , כי תמיד אני חושב שאני צודק והרבה פעמים אני טועה .....לא קל להיות בעלים של כדורגל |