מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון (/showthread.php?tid=3807) |
מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - אליהו - 04-Aug-2017 14:34 יאלללללה נתניה מנוייםםםם Sent from my SM-G920F using Tapatalk מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - idobenami - 04-Aug-2017 14:45 יאללה. בהצלחה לכולנו. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - lironb62 - 04-Aug-2017 15:07 Sent from my SM-G900F using Tapatalk RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - zeevmon - 04-Aug-2017 15:51 לקחתי גם את שלי שיהיה בהצלחה RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - moshe. - 04-Aug-2017 16:01 גם אני לקחתי את שלי היום למערבי העליון הדרומי, איזה כיף כשאגיע למשחק ואף אחד לא ישב לי על הכסא ולא יבוא מישהו וישמור שורות שלמות של כיסאות כמו שקרה בשנים קודמות.נקווה שיהיו סדרנים שיקפידו על זה. RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - zeevmon - 04-Aug-2017 16:23 אני מעדיף לראות למטה ככה קרוב לדשא.. RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - זאב רווח - 04-Aug-2017 16:25 אני כבר מעלה תמונות של המנוים שלנו חחחחחח בטח תחכו עד .... ניסיון יפה אליהו קורא לכל מי שרוצה להנות לבוא לראות חוויה של כדורגל עם מכבי נתניה RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - lironb62 - 04-Aug-2017 17:00 (04-Aug-2017 16:25)זאב רווח כתב: אני כבר מעלה תמונות של המנוים שלנו חחחחחח בטח תחכו עד ....למה אתה לא מעלה? מחכים. Sent from my SM-G900F using Tapatalk RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - אלדד - 04-Aug-2017 18:19 זאב שים על השם בכרטיס איזה חתיכת נייר קטנה ותעלה לפה, לא מאמינים שיש לך מנוי |