![]() |
מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון (/showthread.php?tid=3807) |
מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - אליהו - 04-Aug-2017 14:34 יאלללללה נתניה מנוייםםםם ![]() ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - idobenami - 04-Aug-2017 14:45 יאללה. בהצלחה לכולנו. ![]() Sent from my Nexus 6P using Tapatalk מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - lironb62 - 04-Aug-2017 15:07 ![]() ![]() Sent from my SM-G900F using Tapatalk RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - zeevmon - 04-Aug-2017 15:51 לקחתי גם את שלי שיהיה בהצלחה RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - moshe. - 04-Aug-2017 16:01 גם אני לקחתי את שלי היום למערבי העליון הדרומי, איזה כיף כשאגיע למשחק ואף אחד לא ישב לי על הכסא ![]() RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - zeevmon - 04-Aug-2017 16:23 אני מעדיף לראות למטה ככה קרוב לדשא.. RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - זאב רווח - 04-Aug-2017 16:25 אני כבר מעלה תמונות של המנוים שלנו חחחחחח בטח תחכו עד .... ניסיון יפה אליהו קורא לכל מי שרוצה להנות לבוא לראות חוויה של כדורגל עם מכבי נתניה RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - lironb62 - 04-Aug-2017 17:00 (04-Aug-2017 16:25)זאב רווח כתב: אני כבר מעלה תמונות של המנוים שלנו חחחחחח בטח תחכו עד ....למה אתה לא מעלה? מחכים. Sent from my SM-G900F using Tapatalk RE: מאחל למי שעה מנוי שימצא הנאה מרובה בשימוש בו. ולמי שטרם עשה הצטרפו וחזקו את המועדון - אלדד - 04-Aug-2017 18:19 זאב שים על השם בכרטיס איזה חתיכת נייר קטנה ותעלה לפה, לא מאמינים שיש לך מנוי ![]() |