![]() |
אחר כך אתם אומרים שאני פותח פוסטים הלוווו להתעורר - הבלם הדני נילסן חתם - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: אחר כך אתם אומרים שאני פותח פוסטים הלוווו להתעורר - הבלם הדני נילסן חתם (/showthread.php?tid=3734) |
אחר כך אתם אומרים שאני פותח פוסטים הלוווו להתעורר - הבלם הדני נילסן חתם - זאב רווח - 30-Jun-2017 9:21 סוף סוף בלם עם מהירות , למי שזלזל במהירות של הדנים ובעקשנות שלהם אני מציע לבדוק נדמה לי באליפות אירופה לנבחרות שדנמרק הגיע בפוקס לאליפות במתנה לשבדיה , וטרפה את האליפות עם כדורגל מרהיב עקשני ומלחמה מלחמה מלחמה. יש לנו בלם תותח נברון חחחחח תודה לאסי דומב נתנייתי בדם RE: אחר כך אתם אומרים שאני פותח פוסטים הלוווו להתעורר - הבלם הדני נילסן חתם - פיליפצ'וק - 30-Jun-2017 12:21 נתנייתי בדם? RE: אחר כך אתם אומרים שאני פותח פוסטים הלוווו להתעורר - הבלם הדני נילסן חתם - זאב רווח - 30-Jun-2017 13:09 כן אני מכיר אותו ילד שהתקדם הגיע לבוגרים , פעם אחת באוטובוס חזרה ממשחק כאוהדים היינו עולים טרמפ אז אסי היה שחקן ספסל ועודדתי אותו שהוא יכול להגיע לרמות גבוהות בכדורגל הישראלי כשהוא חלם רק להיות שחקן הרכב , אחרי זה כשנתניה ירדה ליגה הוא נמכר נדמה לי לבית"ר ירושלים !!! זה לא שהוא רצה לעזוב אלא היו צריכים כסף ואסי דומב היה כבר בלם טוב בליגת העל !!! |