תומאס יואל-נילסן - הפוסט הזה בשבילך - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תומאס יואל-נילסן - הפוסט הזה בשבילך (/showthread.php?tid=3728) |
תומאס יואל-נילסן - הפוסט הזה בשבילך - roeyshaul - 28-Jun-2017 12:58 אני יודע שאתה לא קורא עברית, אבל אם בכל זאת עשית איזה טרנסלייט על מה שכתבתי - אני לא נגדך, אני בעדנו. תרוץ, תרדוף, תשיגה - וגם אם לא תשיגה, ברגע שיש לך יהלום על החולצה אני וכולנו מאחוריך (ובתקווה שחלוצי הליגה לא יהיו לפניך...) בהצלחה יהלום (ייכנס לתוקף רק אחרי שתחתום ) יאללה, שחררו, שיהיה לכולנו אחלה יום. RE: תומאס יואל-נילסן - הפוסט הזה בשבילך - חזום חזום - 28-Jun-2017 13:30 שכחת-הסיסמה שלנו רק נצחון בא בחשבון. Sent from my A0001 using Tapatalk RE: תומאס יואל-נילסן - הפוסט הזה בשבילך - idobenami - 28-Jun-2017 13:38 ושהוא צריך לשפר את הכושר Sent from my Nexus 6P using Tapatalk RE: תומאס יואל-נילסן - הפוסט הזה בשבילך - זאב רווח - 28-Jun-2017 14:13 רוי שאול אתה ענק חחחחח |