סיניטיהו סולליך מתאים ? אפשרי ? ישראלי , מהיר מאוד , שליטה בכדור - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: סיניטיהו סולליך מתאים ? אפשרי ? ישראלי , מהיר מאוד , שליטה בכדור (/showthread.php?tid=3665) |
סיניטיהו סולליך מתאים ? אפשרי ? ישראלי , מהיר מאוד , שליטה בכדור - זאב רווח - 15-Jun-2017 23:58 עוד שחקן ששווה לבדוק מה גם שהוא חופשי סיניטיהו סולליך מתאים ? אפשרי ? ישראלי , מהיר מאוד , שליטה בכדור - טל.מ - 16-Jun-2017 0:14 אני בזה הרגע פותח בקמפיין סינטיהו. אחלה שחקן , הייתי מאוד רוצה לראות אותו כאן Sent from my iPhone using Tapatalk RE: סיניטיהו סולליך מתאים ? אפשרי ? ישראלי , מהיר מאוד , שליטה בכדור - זאב רווח - 16-Jun-2017 0:18 אתה יכול להביא סרטון טל .מ אני זוכר אותו עונה אחת בעכו היה מצוין סיניטיהו סולליך מתאים ? אפשרי ? ישראלי , מהיר מאוד , שליטה בכדור - טל.מ - 16-Jun-2017 0:31 רק אלדד יכול Sent from my iPhone using Tapatalk RE: סיניטיהו סולליך מתאים ? אפשרי ? ישראלי , מהיר מאוד , שליטה בכדור - זאב רווח - 16-Jun-2017 0:35 אני רואה אותו עכשיו בספורט 5 באתר בראיון ....הסוכן שלו דודו דהאן ....בדיעבד עם סוכן כזה שלא יבוא לא צריך !!! אף פעם לא יצא טוב מהסוכן הזה |