מכבי נתניה
האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? (/showthread.php?tid=3568)

עמודים: 1 2 3

האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - זאב רווח - 17-May-2017 12:56

קודם כל תודה רבה לקובי בלדב שארגן את הערב בשביל לעזור זה מראה שהנשמה לא התקלקלה !!!

אנשי העסקים שאמרו לאייל סגל תלך בפרונט אנחנו איתך ונעלמו צריכים להתבייש בעצמם , לא עושים דבר כזה לחבר במיוחד לא לבן אדם שנותן מעצמו מעל ומעבר ....
אבל לפחות הם יכולים לתקן , נראה אותם מגייסים 5 מליון שקל לחיזוק הקבוצה ככה שאנחנו נוכל להתרכז במה שאנחנו יודעים הכי טוב לעודד !!!

את 5 מליון השקל אפשר לשמור לעונה הבאה לא חייב לבזבז כי היום יש , צריך לבנות קבוצה לאט עם צעירים לחשל אותה ואז ברגע המתאים להשקיע בחיזוקים מיוחדים ולקחת אליפות !!!

אף אחד לא לוקח איתו כסף לקבר ואין אחד שלא ימות , צריך לתרום לחברה לילדים שמזדהים עם המועדון בכיף בלי קמצנות . הנתינה היא אושר הרבה גדול מהלקיחה !!!

מקווה שתתרמו את חלקכם , היעד 5 מליון שקל !!!

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - zeevmon - 17-May-2017 23:00

אנחנו עוזרים בקניית מנוי, ואולי בשכנוע אחרים שאוהדים את הקבוצה גם לקנות.

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - זאב רווח - 17-May-2017 23:16

זאב התכוונתי לבעלי העסקים לא לנו האוהדים הרגילים

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - זאב רווח - 18-May-2017 8:43

אני קורא ב one תגובות ובספורט 5 של אוהדי מכבי נתניה כנגד בלדב ולב

פשוט בושה , תתביישו לכם , מעולם לא נתתם למועדון אחוז אחד ממה שנתנו שניהם !!

לא מבין מה השנאה ולמה לשנוא

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - אייל ס - 18-May-2017 8:53

יש "גרעין"שמונה מספר אוהדים שהוסתו בעבר ע"י אוהד "שנעלם" העונה(במידה ויתברר שהוא זה שעומד מאחורי ההודעות באתרים השונים לא אהיה מופתע).
ההודעות חוזרות על עצמם ולא מבוססות על כלום למעט רוע ושינאה.
עובדתית,לב ובעיקר בלדב מסייעים לי בכל בקשה מקטנה עד גדולה וללא ציפיה לתמורה.

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - פיליפצ'וק - 18-May-2017 9:44

כל האנטיגוניזם ברשתות כלפי קובי בלדב כבר הפך להיות משעמם על גבול הפאטתי, מה גם שמדובר באותם אנשים שחוזרים על אותה מנטרה משעממת.
עובדתית קובי תמיד היה באיזור לעזור, בין אם זה בפרונט ובין אם זה מאחורי הקלעים כמו היום (עדיף יותר בשבילו).

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - דוד חטב - 18-May-2017 9:56

אל תביאו עצבים על הבוקר נסכם את הנושא שקובי הכי טוב בעולם בגיוס ספונסרים והכי גרוע בעולם בניהול.
אגב הוא אבי תרבות ההזמנות והחינמים למיניהם....הוא פשוט לא יודע להגיד לא (לכן גם אחרים לא יגידו לו לא)
בואו נעצור פה אנחנו בתקופה טובה ...אגב אני חושב שלא נכון לאייל להיות מזוהה עם ההנהלה הישנה ...
וניקוי האורוות זה הדבר הכי נכון אני באמת לא מקורב ולא שואל כשלא מספרים נטו אוהד...
אני די סומך על אייל שימשיך בדרכו עם הנהלה רזה אנשים שלא דואגים לאינטרס האישי שלהם אלא אך ורק לטובת מכבי נתניה...

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - אייל ס - 18-May-2017 10:15

חטב אני מזוהה עם כל מי שאוהב מכבי נתניה ולכן אני בקשר עם על כל מי שמוכן לעזור.
מתחילת העונה יצרתי קשר עם כל הרובדים של האוהדים,כולל אלו שהיו מזוהים אוסידון,הצעתי להם את שהצעתי לכולם בואו תצטרפו למעגל העשיה,חלקם הצטרפו,חלקם בקשר קבוע איתי,חלקם לא רכשו מנוי וגם לא רואים מגרש.
קובי בלדב לפני הכל הוא אוהד מכבי נתניה שעוזר לניב ולי בכל בקשה מקטנה עד בלתי אפשרית(ואצל קובי אין בלתי אפשרי),ללא שום תמורה,נקודה.
קובי רכש בתחילת העונה 25 מנויים בגלל שהוא לא יודע לומר לא למבקשים...קובי היה ראשון המשלמים למחלקת הנוער על בנו.
מה שהיה בעבר מעניין את הסבתא שלי,מה יגידו אחרים על הקשר שלי איתו ועם גיל לב מעניין את הסבא שלי,שניהם עוזרים לי לניב ולמכבי נתניה כפי שאיש מכל החרטטנים/ברברנים/קשקשנים עזרו/עוזרים/יעזרו.
להשמיץ ולפגוע זה קליל..לעשות,זה כבר סיפור אחר.

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - פיליפצ'וק - 18-May-2017 10:16

(18-May-2017 9:56)דוד חטב כתב:  אל תביאו עצבים על הבוקר נסכם את הנושא שקובי הכי טוב בעולם בגיוס ספונסרים והכי גרוע בעולם בניהול.
אגב הוא אבי תרבות ההזמנות והחינמים למיניהם....הוא פשוט לא יודע להגיד לא (לכן גם אחרים לא יגידו לו לא)
בואו נעצור פה אנחנו בתקופה טובה ...אגב אני חושב שלא נכון לאייל להיות מזוהה עם ההנהלה הישנה ...
וניקוי האורוות זה הדבר הכי נכון אני באמת לא מקורב ולא שואל כשלא מספרים נטו אוהד...
אני די סומך על אייל שימשיך בדרכו עם הנהלה רזה אנשים שלא דואגים לאינטרס האישי שלהם אלא אך ורק לטובת מכבי נתניה...

חטב, אתה עוד פעם עף...
איזה הנהלה ואיזה הזמנות, האיש בסה"כ ארגן בביתו מסיבת עלייה/ערב התרמה/קירוב ספונסרים פוטנציאליים, אתה יכול לארגן גם, תארגן...
אוהדים מבלבלים במוח מצד אחד שאין החתמה של שמות אטרקטיביים ומצד שני יוצאים נגד ניסיונות להגדלת מקורות ההכנסה.
אני בטוח שכל האוהדים האמידים שחושבים/מתעניינים לתרום למועדון יודעים שזה כבר לא כולל את "ההטבות" שהיו בעבר.

RE: האם אנשי העסקים שבאו לביתו של בלדב יצליחו לתרום 5 מליון שקל ? - yaron73 - 18-May-2017 11:17

לא מבין את הביקורות על בלדב גם שחקן עם עבר מפואר אצלנו וגם ניהל את המועדון בתקופות קשות. נכון שחלק מהניהול כלל מכירת שחקנים אבל אני מאמין שזה נעשה בלית ברירה בכדי לקיים את המועדון. בעבר בתקופות קשות היה נראה שהוא היחיד שאכפת לו. ממה שאני מבין תמיד הוא נמצא שם בשבילנו בפרונט או מאחורי הקלעים. הלוואי עוד כמה בלדבים בקרבת המועדון.