מכבי נתניה
יריבותינו על ההפרש - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: יריבותינו על ההפרש (/showthread.php?tid=341)

יריבותינו על ההפרש - יגאל יהב - 25-Nov-2013 22:54

בגלל חוסר מיומנות מחקתי את האשכול הקודם.

פ"ת ניצחה, וז"א לא הגדלנו משמונה לעשר מהמקום השלישי. יש עשר מהרביעי עם תקוות ל-11 מהחמישי.

זהו, יופי. בני לוד הפסידו, ופיגורם אחרינו עלה משמונה נק' ל-11. אבו סובחי יכול לקשקש עד מחר שיש לו סגל טוב יותר מזה של מכבי נתניה. אנו נתייחס רק להפרש הנק'.

יריבותינו על ההפרש - טל.מ - 25-Nov-2013 23:43

מה שנקרא הרסו כאן לכמה את חלום ה״עלינו במחזור ה12״.

RE: יריבותינו על ההפרש - guylux123 - 26-Nov-2013 1:22

(25-Nov-2013 23:43)טל.מ כתב:  מה שנקרא הרסו כאן לכמה את חלום ה״עלינו במחזור ה12״.
לא נעלה גם במחזור ה22,עד שאנחנו לא חוגגים עלייה לא עלינו ותתייחסו לזה איך שבא לכם

RE: יריבותינו על ההפרש - אליהו - 26-Nov-2013 8:56

על כמה עומד הפער אחרי יום שני אתמול?

Sent from my GT-I8190T using Tapatalk

RE: יריבותינו על ההפרש - אבירמבו המכבי - 26-Nov-2013 12:49

צחוק צחוק... אני עדיין מהמר על בני לוד כזו שתעלה איתנו (תחשבו על זה... בכדורגל תמיד המעגלים נסגרים ומה יותר סגירת מעגל מאחמד סבע מסיים את הקריירה עם בני לוד בליגת העל?), כי אני חושב שיש להם את השחקן הטוב בליגה ועוד כמה שחקני ליגה מצויינים בחלק הקדמי. אם בינואר הם יתחזקו בהגנה, השמיים הם הגבול מבחינתם.

RE: יריבותינו על ההפרש - פיליפצ'וק - 26-Nov-2013 14:01

שימו לב שחוץ ממכבי נתניה כל הליגה הזו היא חוסר יציבות אחד גדול בעליל.
אף קבוצה לא יכולה לחבר שני ניצחונות וכל אחת יכולה לנצח כל אחת.
מכבי נתניה היא ממש משל ל"פרח בשדה קוצים".

RE: יריבותינו על ההפרש - אלון - 26-Nov-2013 15:47

(26-Nov-2013 12:49)אבירמבו המכבי כתב:  צחוק צחוק... אני עדיין מהמר על בני לוד כזו שתעלה איתנו (תחשבו על זה... בכדורגל תמיד המעגלים נסגרים ומה יותר סגירת מעגל מאחמד סבע מסיים את הקריירה עם בני לוד בליגת העל?), כי אני חושב שיש להם את השחקן הטוב בליגה ועוד כמה שחקני ליגה מצויינים בחלק הקדמי. אם בינואר הם יתחזקו בהגנה, השמיים הם הגבול מבחינתם.

רק לי יש הרגשה שטל בנין יחד עם עלי חטיב יעלו את אחי נצרת לליגת העל... Huh

RE: יריבותינו על ההפרש - אריאל - 26-Nov-2013 15:48

(26-Nov-2013 15:47)אלון כתב:  
(26-Nov-2013 12:49)אבירמבו המכבי כתב:  צחוק צחוק... אני עדיין מהמר על בני לוד כזו שתעלה איתנו (תחשבו על זה... בכדורגל תמיד המעגלים נסגרים ומה יותר סגירת מעגל מאחמד סבע מסיים את הקריירה עם בני לוד בליגת העל?), כי אני חושב שיש להם את השחקן הטוב בליגה ועוד כמה שחקני ליגה מצויינים בחלק הקדמי. אם בינואר הם יתחזקו בהגנה, השמיים הם הגבול מבחינתם.

רק לי יש הרגשה שטל בנין יחד עם עלי חטיב יעלו את אחי נצרת לליגת העל... Huh

זה מצויין, כי אם הוא יעלה איתם ליגה, הוא יקבל חוזה לעוד עונה ואז יש לנו כבר יורדת אחת... תחשוב שני צעדים קדימה