מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה (/showthread.php?tid=3346) עמודים: 1 2 |
מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - זאב רווח - 31-Jan-2017 1:09 לא יודע מי זה מאמן הכושר שלנו אבל הוא הכין את הקבוצה בכושר גופני מצוין אני ממש מתרשם ממנו לטובה שאפו !!! ובכל זאת בלי לשאול אותו שאלה אי אפשר כושר גופני הוא היתרון הכי גדול שקבוצה קטנה יכולה להרשות לעצמה מול הכסף הגדול של באר שבע חיפה תל אביב היתרון של נתניה יכול להיות רק בכושר גופני מהירות לחימה פיזיות האם מאמן הכושר יכול להביא את אותם שחקנים + חיזוק לכושר טוב יותר משאר קבוצות ליגת העל ?? RE: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - Shaul - 31-Jan-2017 8:11 (31-Jan-2017 1:09)זאב רווח כתב: לא יודע מי זה מאמן הכושר שלנו אבל הוא הכין את הקבוצה בכושר גופני מצוין אני ממש מתרשם ממנו לטובה שאפו !!! קוראים לבחור יניב מדר , מאמן מצויין ,ונתנייתי לשעבר כמו שאתה אוהב? RE: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - חזום חזום - 31-Jan-2017 9:00 אכן .הוא אחת משלושת הסיבות לעליונות המוחלטת של נתניה. פרגון גדול. Sent from my A0001 using Tapatalk RE: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - זאב רווח - 31-Jan-2017 20:37 מי זוכר את התקופה של מתיאוס בנתניה ? גם אז לא היתה עליונות כזו בכושר הגופני השחקנים תמיד בתנועה תמיד ראשונים לכל כדור פשוט תענוג לראות אותם על המגרש זה היה משחק החוץ האחרון שאני נוסע בקור הזה כבר מפריע לבריאות והאמת כל כך רחוק מהדשא שאני כבר לא רואה טוב מישהו מבין בכושר גופני כאן בפורום ? חיילי סיירות ידועים בכושר הגופני שלכם , משמע שגם ישראלים יכולים לשחק במהירות ופיזיות כמו באנגליה אז מה הבעיה להכין את מכבי נתניה מבחינת כושר גופני מעולה כזה ??? למה בארץ לא רואים זאת ? RE: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - עידן444 - 31-Jan-2017 20:53 (31-Jan-2017 20:37)זאב רווח כתב: מי זוכר את התקופה של מתיאוס בנתניה ? גם אז לא היתה עליונות כזו בכושר הגופני גם אני שאלתי את השאלה הזו שוב ושוב- למה צריך מומחים לכושר גופני מחו"ל אם בארץ עושים את זה מצויין בצבא אבל למעשה יש הבדל והוא כנראה מהותי- בצבא הח'ברה נמצאים בגיל שעושה את הדברים פשוטים יותר. אתה לא יכול להתייחס לבחור בן 30 כמו בחור בן 26 ובטח לא כמו לבחור בן 18-21. זה כנראה דורש מומחיות אחרת. RE: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - yaron73 - 31-Jan-2017 21:59 (31-Jan-2017 20:53)עידן444 כתב:(31-Jan-2017 20:37)זאב רווח כתב: מי זוכר את התקופה של מתיאוס בנתניה ? גם אז לא היתה עליונות כזו בכושר הגופני בחו"ל משחקים יותר טוב ומבינים בכושר גופני ובפיזיות יותר טוב. RE: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - פיליפצ'וק - 31-Jan-2017 22:32 בחו"ל בשיעורי ספורט בבית ספר לא נותנים לבנים כדור לשחק כדורגל ולבנות כדור לשחק מחניים. RE: מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - yaron73 - 31-Jan-2017 22:37 (31-Jan-2017 22:32)פיליפצוק כתב: בחו"ל בשיעורי ספורט בבית ספר לא נותנים לבנים כדור לשחק כדורגל ולבנות כדור לשחק מחניים. אנחנו במרחק שנות אור בנושא אימון , כושר , פיזיות , טקטיקה וכ'ו. מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - עידן444 - 31-Jan-2017 23:11 אבל עובדה עניין הצבא- היכולת להביא אנשים לכושר מטורף. יצא לי לשחק כדורגל עם יוצאי שייטת וסיירות- הם יכולים לרוץ שנתיים בלי להתעייף. גם אם אין להם מושג בכדורגל, בזכות הכושר והפיזיות אתה תבחר אותם ראשונים כי אתה לא רוצה שיפריעו לך. ולגבי שיעורי ספורט בביה״ס- אצלי זה ממש לא היה ככה- לא בביה״ס יסודי ולא בתיכון. מה שכן- מניח שיש מקומות באירופה שזה יותר משעתיים בשבוע. Sent from my iPhone using Tapatalk מאמן הכושר הראשון שאני מתרשם ממנו לטובה זה כבר מעל 25 שנה - טל.מ - 31-Jan-2017 23:16 בצבא הכושר הוא יותר סיבולת. לסחוב משקלים כבדים לאורך זמן בקצב הליכה מהירה / ריצה קלה. אז במסע כומתה הלכתי 80 קמ עם ציוד. האם זה אומר שיכולתי באותה נקודת זמן לרוץ ספרינטים של 30-40 מטר במשך שעה וחצי לקפוץ לתקל להכנס לקרבות מגע ? כושר אחר לגמרי. Sent from my iPhone using Tapatalk |