לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים (/showthread.php?tid=2770) |
לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים - זאב רווח - 21-Jan-2016 16:18 לא מבין מה הבעיה שלכם יש פורום שנועד לדבר על כדורגל על מכבי נתניה אפשר לריב להתווכח כמו שכתוב בכניסה לפורום ..... זה שאני רשום בהרבה שיחות בהרבה פוסטים זה כי אתם לא נכנסים מספיק בפורום ובקושי רושמים משהו והפורום הזה אמור להיות חי ושוקק אתה רוצה שהשם זאב רווח לא יהיה ? תרשום תגובה ואוטומט השם נעלם !!!! אנשים כמוני שכותבים הרבה בפורום זה ברכה אבל אם זה מפריע לכם סתם כי לא בא לכם לקרא מה אני רושם אז תקפצו לי אל תקראו לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים - עידן444 - 21-Jan-2016 17:16 לי יש בעיה שאתה פותח הרבה נושאים- זה מיותר, חסר טעם ועושה בלאגן. תחשוב על זה. גם אם בא לך לחזור לדיון כלשהו שאתה זוכר שנאמר משהו שרלוונטי למשהו אחר- אתה הולך לאיבוד. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים - זאב רווח - 21-Jan-2016 18:04 לא נורא עידן אפשר לחיות עם זה אבל אשתדל לפתוח פחות פוסטים RE: לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים - פיליפצ'וק - 21-Jan-2016 19:49 תודה נשמה... RE: לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים - זאב רווח - 21-Jan-2016 20:23 פיליפצ'וק הייתי בטוח שאתה אוהב שאני פותח המון פוסטים חחחחח RE: לכל חברי הפורום שמתלוננים שאני יותר מדי מגיב בפוסטים - דוד חטב - 22-Jan-2016 2:53 הוא חושב שזה שולחן סלטים.... |