מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה (/showthread.php?tid=2503) עמודים: 1 2 |
מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - דוד חטב - 19-Oct-2015 22:08 אז אולי נזכה לקבל חזרה את רוני לוי RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - משה.ד - 19-Oct-2015 22:09 (19-Oct-2015 22:08)דוד חטב כתב: אז אולי נזכה לקבל חזרה את רוני לויאז רוני לוי כנראה ילך להגועל תא RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - פיליפצ'וק - 19-Oct-2015 22:14 רוני לוי לא יחזור לנתניה, אנחנו מועדון קטן בשבילו. בשנה שעברה הוא עשה טובה לחבר והיה צריך לאמן קבוצה זה הכל. RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - אלון - 20-Oct-2015 10:49 רוני לוי לא יהיה במכבי נתניה במתכונת הנוכחית שלה, הוא לא ירצה ששמו יונצח כמאמן קבוצות קטנות. לדעתי, אם יפוטר מחיפה (מה שלא בטוח כ"כ) יחכה להצעה מהפועל ת"א או ימתין לראות מה קורה בב"ש עד סוף העונה. RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - אופיר34 - 20-Oct-2015 11:15 וואלה.... כולם פה יודעים מי יהיה איפה ומתי.... אפשר למלא איתכם טוטו ?? אף אחד לא חשב בזמנו שמזרחי ירד ליגה ויאמן אותנו, ושערן ולויטה יבואו בעקבותיו, ושרוני לוי יסכים "לרדת" ברמה ולקחת אותנו.... בקיצור, זה כדורגל ישראלי כולה. תמיד קורה שנפתח איזשהו חלון זמן שבסיטואציה מסוימת יכול לגרום אפילו לרוני "מוריניו" לוי להגיע לנתניה... הכל עניין של טיימינג. ודרך אגב, נגלה לכם סוד קטן - גם עם רוני לוי אנחנו יכולים לרדת ליגה.... RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - ORENARIEL - 20-Oct-2015 13:00 רוני לוי מאמן כושל, אם מאמן לא מצליח להראות כדורגל טוב כשיש לו את כל הכסף שרק ירצה וכל כך הרבה זמן להתכונן לעונה ולבחור שחקנים (חתם בחיפה עוד לפני סיום העונה כשהוא מאמן נתניה) פלוס קהל תומך ומעודד עם 20 אלף מנויים, אצטדיון חדש והכי יפה בארץ ועם כל זה הוא נמצא במקום האחרון עם 2 שערי זכות בלבד כשאחד מהם בפנדל, ב 7 מחזורים עם כל הכבוד לרוני, הוא נכשל כשלון עצום, ולא מגיע לו לאמן בנתניה RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - אסףג - 20-Oct-2015 13:12 אני לא חושב שרוני לוי המשיח, אבל צודק אורן,אנחנו ראויים לשכונת דורה שנמצאת בצמוד לשכונת אוסידון מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - mordii2 - 20-Oct-2015 13:25 נתניה לא צריכה את רוני בטח אחרי הכפה שקיבל בחיפה אנחנו צריכים מאמן ודורה לא מאמן Sent from my iPhone using Tapatalk RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - עידן444 - 20-Oct-2015 13:30 אני יודע את מי הייתי רוצה לראות כאן על הקווים ואני יודע שזה סוג של הימור- אבל כל עוד דורה המאמן, בואו לא נתחיל את מחול השדים הזה. RE: מקורות יודעי דבר אלי גוטמן ימונה בקרוב למאמן מכבי חיפה - חזום חזום - 20-Oct-2015 13:49 בניון ועוד כמה שחקנים עושים ללוי זובור. Sent from my A0001 using Tapatalk |