בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה (/showthread.php?tid=2307) עמודים: 1 2 |
בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - mordii2 - 30-Jul-2015 14:36 טביב דורש 450 אלף דמי השבחה על הרוש אני לא מבין אמרו פה כולם שהרוש עבר להפועל בתנאי שהם משלמים את דמי ההשבחה מה קרה פתאום !??? Sent from my iPhone using Tapatalk RE: בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - אייל ס - 30-Jul-2015 14:59 (30-Jul-2015 14:36)mordii2 כתב: טביב דורש 450 אלף דמי השבחה על הרוש אני לא מבין אמרו פה כולם שהרוש עבר להפועל בתנאי שהם משלמים את דמי ההשבחה מה קרה פתאום !??? תפנה את השאלה לרועי דניאל,הוא היה אמור לסגור את הפינה. בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - אלון - 30-Jul-2015 15:11 קשה לי להאמין ששחררו את הרוש ללא סגירת הפינה הזו. זה כבר יהיה גובל בטיפשות... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk RE: בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - אייל ס - 30-Jul-2015 15:28 (30-Jul-2015 15:11)אלון כתב: קשה לי להאמין ששחררו את הרוש ללא סגירת הפינה הזו. זה כבר יהיה גובל בטיפשות... לכן הפנתי את השאלה לקורא רועי RE: בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - זאב רווח - 30-Jul-2015 15:38 חחחחחחח בעלי העסקים יצטרכו שוב להוציא כסף מהכיס כי כבר כל כך הרבה הושקע לא נפיל את נתניה על 450 אלף שקל לתימוני הקמצן , על הבגידה ועל התמורה משלמים לאורך כל הדרך חחחח RE: בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - Haziz23 - 30-Jul-2015 15:45 רועי דניאל עשה מעל ומעבר לנתניה, לא מתאים להפיל עליו, אולי זה נפל בין הכיסאות בתהליך החפיפה עם אוסידון RE: בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - אייל ס - 30-Jul-2015 15:54 (30-Jul-2015 15:45)Haziz23 כתב: רועי דניאל עשה מעל ומעבר לנתניה, לא מתאים להפיל עליו, אולי זה נפל בין הכיסאות בתהליך החפיפה עם אוסידון העיסקה של הרוש מול הפועל ת"א נחתמה הרבה לפני שעלה השם אוסידון,נקודה. לא נהנה להשתמש במושג אמרתי/אמרנו,אך כשהנושא עלה באמצעי התקשורת,תיזכרתי את רועי בצורה הברורה ביותר על מנת שזה לא ייפול בין הכיסאות,מקווה שדאג שהפועל ת"א תטפל בנושא כחלק מקבלת כרטיסו של הרוש חינם אין כסף. בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - אלון - 30-Jul-2015 16:39 הפעם אני בטוח שזה לא נפל בין הכסאות. אין סיכויי... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk RE: בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - אייל ס - 30-Jul-2015 16:45 (30-Jul-2015 16:39)אלון כתב: הפעם אני בטוח שזה לא נפל בין הכסאות. אין סיכויי... ממש לא בין הכיסאות.. .שאלת היום שאלה והתאפקתי לתת תשובה,להערכתי זו רק דוגמא.. בעקבות החוב על הרוש : העונה של נתניה בסכנה - אלון - 30-Jul-2015 17:12 אייל, אפילו אני (שמיימי) לא ניהלתי קבוצת כדורגל, לא הייתי משחרר את הרוש, בחינם, להפועל ת״א בידיעה שסוגיית החוב אינה פתורה. זה באמת כבר לא הגיוני, אין סיכוייי. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |